Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: Bīls pēc atteikšanās no pēdējā līguma gada parakstīs jaunu vienošanos ar ''Wizards''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN: Bīls pēc atteikšanās no pēdējā līguma gada parakstīs jaunu vienošanos ar ''Wizards''
Bredlijs Bīls. Foto: AP/Scanpix

ESPN ziņo, ka Vašingtonas ''Wizards'' ilggadējais līderis Bredlijs Bīls karjeru turpinās ASV galvaspilsētā arī pēc tam, kad atteiksies no pēdējā līguma gada. Tiek ziņots, ka puses vasarā vienosies par jaunu piecu gadu maksimālo līgumu par atalgojumu aptuveni 248 miljonu dolāru vērtībā.

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) rit starpsezona, 1. jūlijā atveroties brīvo aģentu tirgum. Sagaidāms, ka no līguma pēdējā gada atteiksies Kristapa Porziņģa komandas biedrs Vašingtonas ''Wizards'' rindās Bredlijs Bīls. Esošās vienošanās ietvaros pēdējais gads ir viņa izvēles gads. Gadījumā, ja viņš to izvēlētos, Bīls pelnītu 36.4 miljonus dolāru, bet atteikuma gadījumā viņam būtu iespēja noslēgt jaunu vienošanos uz pieciem gadiem vērtu līdz 250 miljoniem ASV dolāru.

Iepriekš medijiem Bīls pauda, ka viņa situācija, visticamāk, ir traka. ''Mana situācija? Droši vien traka. Daudzi centušies mani pārliecināt, taču zināt, ka nevaru atklāt vārdus.'' Kā liecina ESPN rīcībā esošā informācija, Bīls, kā jau paredzams, atteiksies no līguma pēdējā gada, taču paliks Vašingtonā, kurā aizvadījis līdzšinējo NBA karjeru.

Puses noslēgs piecu gadu līgumu par aptuveni 248 miljoniem ASV dolāru. 2021./2022. gada sezonu Bīls rokas traumas dēļ pabeidza priekšlaicīgi, taču jau vismaz nedēļu viņš var atsākt treniņus ar pilnu jaudu. Sezonas 40 mačos Bīls vidēji iemeta 23.2 punktus un atdeva 6.6 rezultatīvās piespēles, kamēr karjeras 645 regulārās sezonas mačos viņš vidēji metis 22.1 punktu, atdevis 4.2 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 4.1 atlēkušo bumbu zem groza.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/insider/in...

  -2 [+] [-]

, 2022-06-26 23:31, pirms 2 gadiem
Nezinu,sastāvs ir kā labs Beal+Kristaps+Kuzma+Hachimura+Bryant
Rezervisti arī labi,būtu labi dabūt kādu palīgu saspēles veidošanā, tas pats Brūnai vai Seth Curry( bija laba saspēle ar KP) manuprāt nevajag 3 zvaigzni vajag labus spēlētājus kas spēlē aizsardzībā, var savākt bumbas, līderis, snaiperis, un saspēles veidotājs! Līderis jau ir-Beal, nezinu kur likt KP, aizsardzība it kā laba, bet bumbas arī vāc!? Snaiperis un spēles veidotājs viņš nebūtu! Bet Beal nu lai veicas!

     [+] [-]

, 2022-06-27 08:35, pirms 2 gadiem
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Nezinu,sastāvs ir kā labs Beal+Kristaps+Kuzma+Hachimura+Bryant
Rezervisti arī labi,būtu labi dabūt kādu palīgu saspēles veidošanā, tas pats Brūnai vai Seth Curry( bija laba saspēle ar KP) manuprāt nevajag 3 zvaigzni vajag labus spēlētājus kas spēlē aizsardzībā, var savākt bumbas, līderis, snaiperis, un saspēles veidotājs! Līderis jau ir-Beal, nezinu kur likt KP, aizsardzība it kā laba, bet bumbas arī vāc!? Snaiperis un spēles veidotājs viņš nebūtu! Bet Beal nu lai veicas!
Bryants kurš pēc KP maiņas vispār laukumā netika un Gafords izkonkurēja? Bryants vispār ir brīvais aģents.

Viņiem vajag saspēlnieku blakus Bīlam kuram ir vismaz neitrāla aizsardzība.
Pēc reportiem Spurs Marejs esot pieejams par vismaz trīs first round pikiem.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-27 09:26, pirms 2 gadiem
Drafta ar 10. Piku, šķiet paņēma trešo numuru. Pēc video izskatās ļoti labs un spēle abos galos. Tagad vajag tik saspelnieku. Tad starta 5 būs ļoti labs. PG - jāatrod SG - Beals SF - rokijs PF - Kuzma C- KP.

     [+] [-]

, 2022-06-27 10:06, pirms 2 gadiem
Domāju, ka paspēlēs līdz februārim un apskatīsies kā strādās šis modelis/komanda. Ja neies, tad tirgos Bīlu prom. Palabošu komentārus: Tātad Braiants nav sākumsastāva spēlētājs un viņam beidzās līgums - 90% ka šajā komandā vairs nespēlēs, tā pat kā Satoranskis. Jaunais draftētais Deiviss ir aizsargs vispār, skoreris - bet nav saspēles vadītājs, šī pozīcija gan būtu jāpapildina, jo Neto un Smits ir rezerves PG. Sākumsastāvs: PG -?, SG - Bīls, SF- KCP, PF -Kuzma, C -KP. Rezerves-PG-Smits, SG -Deiviss/Kispert, SG - Avdia/Kispert, PF - Hačimura/Todd, C -Gafford/ Carrey. Sastāvs ir piesātināts, tāpēc domāju, ka 2 spēlētāji varētu tikt aizmainīti (Visdrīzāk Avdia + Hačimura vai Kuzma), lai dabūtu normālu PG

     [+] [-]

, 2022-06-27 13:04, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Domāju, ka paspēlēs līdz februārim un apskatīsies kā strādās šis modelis/komanda. Ja neies, tad tirgos Bīlu prom. Palabošu komentārus: Tātad Braiants nav sākumsastāva spēlētājs un viņam beidzās līgums - 90% ka šajā komandā vairs nespēlēs, tā pat kā Satoranskis. Jaunais draftētais Deiviss ir aizsargs vispār, skoreris - bet nav saspēles vadītājs, šī pozīcija gan būtu jāpapildina, jo Neto un Smits ir rezerves PG. Sākumsastāvs: PG -?, SG - Bīls, SF- KCP, PF -Kuzma, C -KP. Rezerves-PG-Smits, SG -Deiviss/Kispert, SG - Avdia/Kispert, PF - Hačimura/Todd, C -Gafford/ Carrey. Sastāvs ir piesātināts, tāpēc domāju, ka 2 spēlētāji varētu tikt aizmainīti (Visdrīzāk Avdia + Hačimura vai Kuzma), lai dabūtu normālu PG
Šaubos, ka Avdia aizmainīs, tas ir labs talants, viņu var slīpēt. Pieliks klāt fizisko, sajutīs labāk spēli un kas zin, moš puse no Dončiča pat var sanākt. Kuzma arī ir vajadzīgs, viņš var arī mainīt pozīcijas laukumā, piesegt reizēm caurumus un pa lielam jau ir stabils spēlētājs. PG gan vajag gandrīz vai par jebkuru cenu.

     [+] [-]

, 2022-06-27 18:40, pirms 2 gadiem
neparsteidz, jo tadu ligumu citur neviens vinam nevar iedot! bet tas, ka izvelesies naudu bija skaidrs jau sakuma