Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Mavericks'' asistents Kokoškovs varētu kļūt par Stīva Neša palīgu Bruklinā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Mavericks'' asistents Kokoškovs varētu kļūt par Stīva Neša palīgu Bruklinā
Igors Kokoškovs Foto: FIBA

Basketbola apskatnieks Marks Šteins ziņo, ka Dalasas ''Mavericks'' galvenā trenera Džeisona Kida asistents Igors Kokoškovs nākamajā sezonā varētu pildīt līdzvērtīgus pienākumus Bruklinas ''Nets'', kuru trenē Stīvs Nešs.

Treneris Igors Kokoškovs kā asistents Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) strādājis tādās komandās kā Losandželosas ''Clippers'', Detroitas ''Pistons'', Fīniksas ''Suns'', Klīvlendas ''Cavaliers'', Orlando ''Magic'', Jūtas ''Jaz'', Sakramento ''Kings'' un 2021./2022. gada sezonā speciālists bija Džeisona Kida asistents Dalasas ''Mavericks''. Vienu sezonu NBA Kokoškovs pavadījis kā galvenais treneris, 2018./2019. gada sezonā vadot Fīniksas ''Suns''.

Basketbola apskatnieks Marks Šteins ziņo, ka Kokoškova nākamā darbavieta varētu būt Bruklinas ''Nets''. Tās galvenais treneris Stīvs Nešs jau kopš stāšanās par ''Nets'' galveno treneri vēlējies piesaistīt treneru korpusam Kokoškovu, kas gan līdz šim nav īstenojies. Nešam pirmās divas sezonas ''Nets'' galvenā trenera amatā nav izdevušās - 2020./2021. gadā Bruklina izstājās Austrumu konferences otrajā kārtā, kamēr šajā sezonā cīņu par titulu noslēdza jau pēc pirmās kārtas. Tikmēr Kokoškovs ar Dalasas ''Mavericks'' aizspēlējās līdz Rietumu konferences finālam.

Kokoškovs trenera karjeras laikā trenējis arī Gruzijas, Slovēnijas un Serbijas izlases, ar Slovēniju 2017. gadā kļūstot par Eiropas čempionu. Tāpat vienu sezonu 50 gadus vecais speciālists strādāja Stambulas ''Fenerbahce'', nozīmīgus panākumus ar to gan neizcīnot.