Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Šogad nebūs "Jazz" rīkotā Vasaras līga

Šogad nebūs "Jazz" rīkotā Vasaras līga
Tairons Breizeltons pagājušogad spēlēja "Rocky Mountain Revue" līgā Jūtas komandas sastāvā
Foto: asseco.prokom.pl

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Jūtas "Jazz" atcēlis šovasar plānoto "Rocky Mountain Revue" Vasaras līgu, kas notika katru gadu līdz šim.

Iemesls, kāpēc Jūtas "Jazz" nolēma atcelt šīs vasaras "Rocky Mountain Revue" līgu ir mazais komandu skaits, kas plānoja piedalītie tajā. Pēdējā laikā liela daļa līgas komandu deva priekšroku NBA Vasaras līgai Lasvegasā, kas notiks arī šovasar. Iepriekšējos gados vairākas komandas piedalījās gan Jūtas rīkotajā "Rocky Mountain Revue" līgā, gan arī Lasvegasā. Interesanti, ka pagājušajā vasarā tieši "Jazz" komandu pārstāvēja saspēles vadītājs Tairons Breizeltons, kurš vēlāk noslēdza līgumu ar BK "Ventspils" klubu.

Šovasar vairākas no komandām, kas piedalījās "Rocky Mountain Revue" nolēmušas piedalīties tikai Lasvegasas Vasaras līgā. Jau pagājušosezon "Rocky Mountain Revue" līgas sastāvs bija krietni paplucināts, jo tajā piedalījās tikai piecas komandas. "Jazz" savu Vasaras līgas komandu plāno šogad sūtīt uz Orlando Vasaras līgu, kas notiks no 6. līdz 10. jūlijam. Nav izslēgts, ka "Jazz" nākamgad atsāks rīkot "Rocky Mountain Revue", bet tas būšot atkarīgs no ekonomiskās situācijas.

Izmantotie resursi:
The Associated Press

  +2 [+] [-]

, 2009-05-04 13:00, pirms 15 gadiem
Brazeltons "-" , Kings "+"

     [+] [-]

, 2009-05-04 21:10, pirms 15 gadiem
Nu PZDC!