Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Thunder" pievienojas veterāns

"Thunder" pievienojas veterāns
Kevins Olijs aizsardzībā
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Oklahomsitijas "Thunder" parakstījis līgumu ar pieredzējuši aizsargu Kevinu Oliju, vēsta Ziemeļamerikas prese.

Oficiāli netiek atklātas noslēgtās vienošanās detaļas, taču visticamāk līgums ar Kevinu Oliju noslēgts uz vienu gadu par NBA veterānu minimumu - 1,3 miljoniem ASV dolāru. "Esam priecīgi par iespēju uzņemt Kevinu Oliju Oklahomsitijā. Viņš dos mums pieredzi, līdera īpašības un profesionalitāti, kas palīdzēs attīstīt mūsu komandu uz laukuma un arī ārpus tā," paziņojumā sacījis "Thunder" ģenerālmenedžeris Sems Prestī.

Kevinam Olijam gaidāmā būs 13. sezona NBA un viņa karjeras vidējie rādītāji ir 15,8 minūtes, 3,8 punkti, 2,3 rezultatīvas piespēles un 1,5 atlēkušās bumbas aizvadītajās 637 spēlēs. Pagājušajā sezonā 36 gadus vecais Olijs pārstāvēja Minesotas "Timberwolves", kura sastāvā 50 spēlēs vidēji guva četrus punktus un atdeva 2,3 rezultatīvas piespēles. 188 cm garā spēlētāja veiksmīgākā sezona bija 2002./2003. gadā, kad Sietlas "SuperSonics" sastāvā viņam vidēji astoņi punkti un 3,8 rezultatīvas piespēles.

Tiek plānots, ka Olijs, kura stiprā puse ir spēle aizsardzībā, būs divu gados jaunāku spēlētāju Rasela Vestbrūka un Šona Livingstona aizvietotājs.

Izmantotie resursi:
newsok.com

     [+] [-]

, 2009-08-03 12:26, pirms 15 gadiem
labs papildinājums thunderiem!