Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Nets'' un ''Lakers'' pārrunā potenciālu Ērvinga un Vestbruka apmaiņu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Nets'' un ''Lakers'' pārrunā potenciālu Ērvinga un Vestbruka apmaiņu
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports/Scanpix

''Yahoo Sports'' ziņo, ka šajā starpsezonā darījumu varētu veikt Bruklinas ''Nets'' un Losandželosas ''Lakers'', kā rezultātā Kairijs Ērvings karjeru turpinātu Kalifornijā, bet Rasels Vestbruks Bruklinā. Sarunas gan vēl ir sākuma stadijā, un ''Nets'' darījumā vēlas iekļaut Džo Herisu.

Šajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) starpsezonā Bruklinas ''Nets'' kļuvusi par karstāko līgas komandu. Vispirms par nemiera cēlāju kļuva Kairijs Ērvings, kurš, lai arī lēma turpināt līgumu tā noslēdzošajā gadā, kurā varētu saņemt 36.5 miljonus dolāru, nevarēja vienoties ar ''Nets'' par maksimālā līguma pagarinājumu. Citu satricinājumu deva Kevins Durents, kurš ''Nets'' vienībai pieprasīja maiņu, lai arī tikai pirms gada ar to parakstīja piecu gadu maksimālo līgumu.

Visticamāk, tas nozīmēs, ka šajā vasarā ''Nets'' vadība aizmainīs prom gan Kairiju Ērvingu, gan Kevinu Durentu. Ērvinga sakarā jau pirms 1. jūlija tika ziņots par Losandželosas ''Lakers'' lielo interesi, kas nozīmētu, ka otro reizi karjerā saspēles vadītājs apvienotu spēkus ar Lebronu Džeimsu. Kopā ar viņu Ērvings Klīvlendā 2015./2016. gada sezonā kļuva par NBA čempionu. ''Yahoo Sports'' ziņo, ka ''Lakers'' un ''Nets'' šobrīd iesaistītas maiņas darījuma sarunās, kā rezultātā Ērvings pārceltos uz Kaliforniju, bet Rasels Vestbruks karjeru turpinātu Bruklinā. ''Lakers'' saspēles vadītājs izlēma turpināt līgumu tā pēdējā gadā, kurā viņam jāsaņem 47 miljoni ASV dolāru.

Pastāv optimisms, ka puses spēs vienoties šajā starpsezonā, taču pagaidām ir arī šķēršļi, kas liedz tam notikt jau šobrīd. ''Nets'' bez Ērvinga darījumā vēlas iesaistīt Džo Herisu, kurš sezonas otrajā pusē nespēlēja potītes traumas dēļ. Viņam savainotajā vietā veica operāciju un šobrīd Heriss iet rehabilitācijas posmu. Nākamajos divos gados basketbolists pelnīs 36 miljonus ASV dolāru un no šī līguma ''Nets'' vēlas atbrīvoties.

Losandželosa nav ieinteresēta Herisa iegūšanā. Tā darījumā bez Ērvinga labprātāk redzētu Seta Karija pievienošanu, kuram ir esošs līgums par 8.5 miljoniem nākamajā sezonā. ''Nets'' norādījusi, ka pašreizējās diskusijas par maiņu bijušas sākuma stadijā, un tā ar darījumu nesteigsies. Pie tam, paralēli ''Nets'' uzklausa komandu piedāvājumus par Kevinu Durentu, par kuru interesējas aptuveni puse līgas klubu.

Ērvings karjeras laikā bez Klīvlendas un Bruklinas spēlējis Bostonas ''Celtics'', bet Vestbruks bez ''Lakers'' pārstāvējis arī Oklahomsitijas ''Thunder'', Hjūstonas ''Rockets'' un Vašingtonas ''Wizards''.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/sources-la...

  +1 [+] [-]

, 2022-07-03 11:48, pirms 2 gadiem
Tas būtu labākais, kas varētu notikt LAL sakarā

  +1 [+] [-]

, 2022-07-03 12:22, pirms 2 gadiem
Netu vietaa LAL pasutitu d!rst, ja negrib panemt Harisa ligumu (kursh nebut nav tik slikts esot veselam), tad lai mokaas velvienu sezonu ar savu haosu. Pelinka ah*jel, ja taa ir taisniba. Par Kairiju ari Dallasa interesejas, kas ir diezgan saprotami pec taa, ka nav Bransons.. par Sekstonu itkaa ar.

     [+] [-]

, 2022-07-03 12:35, pirms 2 gadiem
KE un KD grib pie Lebrona uz LAL

  -2 [+] [-]

, 2022-07-03 12:40, pirms 2 gadiem
tad 100% Durents nepaliks Nets, vinam ar Westbricku sen problemas

  +2 [+] [-]

, 2022-07-03 12:46, pirms 2 gadiem
Es ņemtu Harrisu ar visu potīti.Domajamss uz nākamo sezonu būtu vis gatavs kapāt ,un vesels Vins noteikti teicami palīdzētu Lebim ar Kairiju…

  +4 [+] [-]

, 2022-07-03 13:11, pirms 2 gadiem
Man prasītos Westbruks wizardos, tad tur butu 100% kauss

     [+] [-]

, 2022-07-03 13:49, pirms 2 gadiem
LAL LBJ un Irving labs duo, tad atlikti tikt vaļā no Davis dabūt 3 starta spēlētājus, lomās spēlētājus un būs labi, nezinu vai būtu laba maiņa, bet Kuzma un vēl kāds no Wizards pret Davis un vēl kādu no LAL

     [+] [-]

, 2022-07-03 15:15, pirms 2 gadiem
Sporta Eksperts#1 rakstīja: LAL LBJ un Irving labs duo, tad atlikti tikt vaļā no Davis dabūt 3 starta spēlētājus, lomās spēlētājus un būs labi, nezinu vai būtu laba maiņa, bet Kuzma un vēl kāds no Wizards pret Davis un vēl kādu no LAL
Pasaki man Iemeslu IZŅEMOT TRAUMAs kāpēc no viņa būtu jātiek vaļā?es tādu neredzu !Vienigais traumas bažī!

     [+] [-]

, 2022-07-03 16:35, pirms 2 gadiem
NaVI Broky rakstīja: Man prasītos Westbruks wizardos, tad tur butu 100% kauss
Viņš tak bija

     [+] [-]

, 2022-07-03 16:56, pirms 2 gadiem
Kam tur būtu vajadzīgas 3 zvaigznes, ne jau ka slikts, bet LBJ un Irving ļoti labs duo, un 3 zvaigzni (Davis) aizmainīt ,lai ir 3 starteri, un lomu spēlētāji, viss, ar trīs zvaigznēm ir grūtāk uzvarēt, nu nejiet, manuprāt!?