Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA palielina tehnisko piezīmju naudas sodu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA palielina tehnisko piezīmju naudas sodu
Foto: AFP/Scanpix.

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) līgas komandām izplatītā vēstījumā paziņojusi, ka šosezon par katru tehnisko piezīmi nāksies šķirties no divreiz lielākas naudas summas nekā pērn.

NBA spēlētājiem un treneriem par katru no pirmajām piecām tehniskajām piezīmēm nāksies šķirties no diviem tūkstošiem ASV dolāru. Par nākamajiem pieciem tehniskajiem pārkāpumiem tiks iekasēti trīs tūkstoši USD par katru, bet, sākot ar 11. un beidzot ar 15. tehnisko piezīmi, sods būs četru tūkstošu ASV dolāru apmērā.

Ja spēlētājs būs pārsniedzis 15 tehnisko piezīmju atzīmi, viņam par katriem diviem nākamajiem pārkāpumiem nāksies izlaist vienu spēli, turklāt katra no piezīmēm naudas maka biezumu samazinās par pieciem tūkstošiem USD.

Jau ziņots, ka pirms 2010./2011. gada sezonas NBA vadība mainījusi tehnisko piezīmju saņemšanas kārtības pamatnoteikumus.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +2 [+] [-]

, 2010-10-02 15:31, pirms 14 gadiem
šito visu vajadzēja, kad Rašīds vēl spēlēja, ne tagad, kad aizgājis |(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja