Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Čempionei ''Warriors'' pievienojas Divinčenzo, uz Fīniksu dodas Lī

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Čempionei ''Warriors'' pievienojas Divinčenzo, uz Fīniksu dodas Lī
Stefans Karijs un Deimions Lī. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Goldensteitas ''Warriors'' turpina stiprināt sastāvu. Komanda parakstījusi līgumu ar Donte Divinčenzo. Deimions Lī tikmēr izlēmis pamest vienību.

Divinčenzo parakstījis līgumu ar ''Warriors'' uz divām sezonām. Tās viņam garantēs 9.3 miljonus ASV dolāru. Otrajā sezonā basketbolistam būs ''spēlētāja izvēle''.

Aizvadītā sezona viņam bija saraustīta. Viņš to uzsāka Milvoki ''Bucks'' rindās, bet noslēdza Sakramento ''Kings''. 42 spēlēs viņš atzīmējās ar vidēji deviņiem punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un 2.8 rezultatīvām piespēlēm.

Aizsargs Deimions Lī tikmēr izlēma pamest ''Warriors''. Basketbolists noslēdza līgumu uz vienu sezonu ar Fīniksas ''Suns''.

Lī aizvadītajā sezonā devās laukumā 63 spēlēs. Tajās viņš izcēlās ar vidēji 7.4 punktiem, 3.2 atlēkušajām bumbām, rezultatīvu piespēli un 0.6 pārtvertām bumbām.

Aizvadīto sezonu Goldensteita noslēdza trešajā pozīcijā Rietumu konferencē. 82 mačos tika izcīnītas 53 uzvaras. Izslēgšanas spēlēs ''Warriors'' samērā negaidīti triumfēja un tika pie sava ceturtā titula astoņu sezonu laikā.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-02 19:32, pirms 2 gadiem
Atkal GSW savāc labu spēlētāju pa mazām naudiņām. Pagājušogad dabuja Peitonu, Porteru un Bjelicu. Šogad Divinčenzo, brīnos ka kāds cits nav piedāvājis nopietnāku līgumu. Saprotu ka aizsardzība varbūt nav izcila bet nu, pat pēc traumas Kingos izskatījās labi. Un viņa stils vispār atbilst, tam ko spēlē GSW

     [+] [-]

, 2022-07-02 20:22, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Atkal GSW savāc labu spēlētāju pa mazām naudiņām. Pagājušogad dabuja Peitonu, Porteru un Bjelicu. Šogad Divinčenzo, brīnos ka kāds cits nav piedāvājis nopietnāku līgumu. Saprotu ka aizsardzība varbūt nav izcila bet nu, pat pēc traumas Kingos izskatījās labi. Un viņa stils vispār atbilst, tam ko spēlē GSW
pilnīgi piekrītu! Labs aizsardzības kaplis, vispār labs spēlētājs un nokļūst pie viņiem! GSW drīz problēmas būs tikai dēļ tā,ka jau ir pārāk daudz labu spēlētāju trio- Kuminga, Waismens un Mūdijs- citiem būtu pamatsastāva veči, bet GSW pat nav jēga tos pret kādu mainīt