Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gordons un Vilanueiva uz ''Pistons''

Gordons un Vilanueiva uz ''Pistons''
Bens Gordons
Foto: GETTY IMAGES

Kā ziņo vairāki ASV mediji, tad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Detroitas ''Pistons'' ir panākusi vienošanos ar līdzšinējo Čikāgas ''Bulls'' basketbolists Benu Gordonu un Milvoki ''Bucks'' spēlētāju Čārliju Vilanueivu.

Zināms, ka Bens Gordons iepriekš atteicās no līguma ar ''Bulls'', kur basketbolists nopelnītu 50 miljonus dolāru, savukārt Milvoki ''Bucks'' nevēlējās pagarināt līgumu ar Čārliju Vilanueivu un basketbolists kļuva par neierobežoto brīvo aģentu.

Kā ziņo ASV mediji, tad Detroitas ''Pistons'' ir panākusi vienošanos ar šiem abiem basketbolistiem par pievienošanos komandai. Zināms, ka līdz 8.jūlijam ar neierobežotajiem brīvajiem aģentiem oficiālus līgumus slēgt nedrīkst. Tiek lēsts, ka abiem basketbolistiem piedāvāts piecu gadu līgums, kur Bens Gordons nopelnītu aptuveni 55 - 60 miljonus dolāru, savukārt Čārlijs Vilanueiva 40 miljonus dolārus.

Bens Gordons jau izteicies, ka, visticamāk, pametīs ''Bulls'' un tieši pievienosies ''Pistons'': ''Man ir pazudusi vēlme spēlēt ''Bulls''. Bizness ir bizness. Es iešu uz tādu komandu, kura vēlas uzvarēt un tā ir viņas prioritāte. Esmu priecīgs, ka atteicos no līguma ar ''Bulls''. ''Bulls'' ar ''Pistons'' vienmēr ir bijušas interesantas savstarpējās spēles. Tas būs satraucoši man spēlēt pret ''Bulls'', it īpaši Čikāgā, tāpēc, ka tā ir viena no labākajām sporta pilsētām pasaulē. Man noteikti pietrūks mūsu fanu. Vienu reizi jau es mēģināju parakstīt līgumu ar ''Bulls'', kas bija pirms pagājušās sezonas, bet tā kā tur viss neizdevās kā cerēts, nodomāju, ka došanās kur citur ir reāla. Godīgi sakot, man nav nekādu sāpīgu izjūtu par šo lēmumu. Esmu ļoti priecīgs par to, ka, visticamāk, varēšu pievienoties ''Pistons''.''

Bens Gordons pagājušās sezonas laikā vidēji spēlē guva 20,7 punktus, savukārt Čārlijs VIlanueiva vidēji spēlē guva 16,2 punktus un izcīnīja 6,7 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +3 [+] [-]

, 2009-07-02 10:33, pirms 15 gadiem
tas jau ir noticis vari jautajuma zimi nonemt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-02 10:40, pirms 15 gadiem
Nekas vēl nav noticis.

Zināms, ka līdz 8.jūlijam ar neierobežotajiem brīvajiem aģentiem oficiālus līgumus slēgt nedrīkst.

Ja viņi ir godīgi spēlētāji, tad nemeklēs sev lielākas algas un paliks pie šī varianta, bet, ja ir naudas kāri un kāda komanda līdz 8.jūlijam piedāvās vairāk, tad viņi nespēlēs pistons.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-07-02 10:47, pirms 15 gadiem
crystal ball's rakstīja: Gordons taads diivains sanaak:autors raksta ka Vinjsh atteicies no Bulls piedaavaajuma uz diviem gadiem par 50 milj., bet piekritis pistons piedaavaajumam uz 5-6 gadiem par 55-60 milj., kkas neshtimmee!
tie 50 miljoni domati uz pieciem gadiem...bet rakstaa sajaukts
Slēpts komentārs: R800

     [+] [-]

, 2009-07-02 10:49, pirms 15 gadiem
O, Vilanueva normālu līgumu izskatās, ka saņems.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-02 10:51, pirms 15 gadiem
A kaa gordons taa vienkaarshi paartraukt liigumu ar bulls? Vai ari liigums veel nebija pagarinaats? Katraa zinjaa mainjas, kas enbeeaa notiek nespeej neprieceet!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-02 10:55, pirms 15 gadiem
McRELE rakstīja: A kaa gordons taa vienkaarshi paartraukt liigumu ar bulls? Vai ari liigums veel nebija pagarinaats? Katraa zinjaa mainjas, kas enbeeaa notiek nespeej neprieceet!
Pagājušajā sezonā Gordons noslēdza viena gada līgumu ar Bulls. Jau tad abas puses nespēja panākt vienošanos par ilgtermiņa līgumu, summu utt, tāpēc līgums bija tikai uz gadu. Tagad Gordons ir NEierobežoti brīvais aģents.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-02 11:24, pirms 15 gadiem
Demar's rakstīja: Pagājušajā sezonā Gordons noslēdza viena gada līgumu ar Bulls. Jau tad abas puses nespēja panākt vienošanos par ilgtermiņa līgumu, summu utt, tāpēc līgums bija tikai uz gadu. Tagad Gordons ir NEierobežoti brīvais aģents.
viss skaidrs, paldies!

     [+] [-]

, 2009-07-02 12:46, pirms 15 gadiem
Pistons atgriežās pie austrumu līderiem.

     [+] [-]

, 2009-07-02 13:21, pirms 15 gadiem
Pistoni diezgan ātri mēģina atgūties un atjaunināt sastāvu, būs labi ieguvumi, Gordons nāks no soliņa un dos punktus, tas kas Pistoniem pietrūcis pēdējos gadus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja