Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: NBA pirmās nedēļas momentos uzvar "Bucks"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apkopojusi sezonas pirmās nedēļas labākās epizodes. Pirmajā vietā ierindots Milvoki "Bucks" amerikāņu garais spēlētājs Džons Hensons, kurš mača pēdējā sekundē izrāva uzvaru.
Video: NBA
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2016-11-01 14:57, pirms 8 gadiem
Varēja jau ielikt KP danku, nesaprotu kādā sakarā Wade trīni jāliek iekšā

     [+] [-]

, 2016-11-01 16:33, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Varēja jau ielikt KP danku, nesaprotu kādā sakarā Wade trīni jāliek iekšā
Sākumā likās (pirms noskatījos video), ka runa ir par to clutch trīni, ar kuru viņš nokārtoja uzvaru, tas vēl būtu saprotams, bet šitas? Vnk spēles vidū parasts trīspunktnieks, ok varbūt nēēēdaudz tālāks?! Tiešām nesaprotu, ko tā epizode tur dara! Karijam tas ir viens no 400 citiem sezonas laikā tieši tādiem pašiem metieniem! KP noteikti bija pelnījis būt Veida vietā! Un DeRozana danku arī liktu priekšā Hensonam, lai gan Hensonam bija game winning, DeRozanam arī tas danks bija pašā galotnē, lai izlīdzinātu rezultātu...pāri Tompsonam! Lieliska epizode!