Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:698, Did:0, useCase: 3

LBL eksperti prognozē "Barons" uzvaru

Jānis Celmiņš

LBL eksperti prognozē "Barons" uzvaru
Guntis Keisels
Foto: LTV

LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā pieciem sabiedrībā populāriem cilvēkiem būs jāprognozē visi LBL izslēgšanas spēļu (pusfināli, spēles par trešo vietu un fināls) rezultāti, cīnoties par sponsoru sarūpētajām balvām. Pēc trim kārtām vadībā izvirzījies žurnālists Guntis Keisels, bet šodien eksperti prognozē "Barons" – "Valmiera" otrā pusfināla rezultātus.

Atgādinām, ka visas pusfināla spēles varat skatīties portāla Sportacentrs.com tiešraidēs, bet tās nav vienīgās aktivitātes šajā basketbola pavasarī. LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā pieci sabiedrībā populāri cilvēki prognozēs spēļu rezultātus.

Kuri tad ir šie eksperti? Hokejists Oļegs Sorokins, raidījuma "Basketbola apskats" vadītājs Renārs Zeltiņš, basketbola treneris Armands Krauliņš, autosportists Krišjānis Caune un žurnālists Guntis Keisels. Ekspertiem pirms katra mača jānosauc spēles uzvarētājs un precīza punktu starpība, ar kādu noslēgsies spēle. Par pilnīgi precīzu atbildi eksperts var iegūt 5 punktus, par precīzu spēles uzvarētāja nosaukšanu un starpības nosaukšanu +/-3 punktu robežās – 4 punkti, precīza spēles uzvarētāja noteikšana, bet kļūda rezultāta starpībā dos 2 punktus, bet par neprecīzu spēles uzvarētāja noteikšanu punkti nepienāksies.

Trešajā kārtā uzvarētāju pareizi noteica vienīgi Guntis Keisels prognozējot uzvaru VEF komandai "plus trīs" pret "Ventspili". Patiesībā rīdzinieki uzvarēja ar divu punktu pārsvaru, Keiselam tādejādi palīdzot tikt pie četriem punktiem un apsteigt pārējos prognožu spēles dalībniekus.

Kopvērtējums

VietaEkspertsPunkti
1.Guntis Keisels6
2.Krišjānis Caune4
2.Oļegs Sorokins4
3.Armands Krauliņš2
3.Renārs Zeltiņš2

Visi prognozēs rezultāti tiks summēti un šīs spēles uzvarētāji saņems balvas no konkursa sponsoriem – pulksteni un saulesbrilles.

Balvas uzvarētājam no:



LBL ekspertu spēle

4.kārta: Valmiera - Barons

Oļegs Sorokins, "Barons" uzvarēs +7

Komentārs: "Esmu drošs, ka spēle būs rezultatīvāka kā pirmā Rīgā. "Valmiera" savā laukumā vienmēr spēlē krietni labāk, tai noteikti palīdzēs līdzjutēji, taču viegli neies un nāksies zaudēt. Gaidāma emocijām bagāta spēle."

Armands Krauliņš, "Barons" uzvarēs ar +4

Komentārs: ""Barons" pirmajā spēlē Rīgā neaizvadīja savu labāko spēli un noteikti var spēlēt labāk. Domāju, ka laika būs bijis pietiekami, lai sagatavotos un otrajā mačā parādītu daudz saturīgāku sniegumu. Prognozēju, gan, ka viegli "Baronam" neies arī šodien."

Guntis Keisels, "Barons" uzvarēs ar +5

Komentārs: "Valmiera savu lielo iespēju palaida garām pirmajā spēlē Rīgā. Pēc neveiksmes galotnē, protams, palika cerība revanšēties savā laukumā, tomēr lielā gribēšana ne vienmēr nāk par labu varēšanai. Turklāt Barona pieredzējušie spēlētāji būs izdarījuši secinājumus - gan jau Timermanim un Efedžuku šoreiz būs vairāk palīgu."

Krišjānis Caune, "Barons" uzvarēs ar +5

Komentārs: "Gribētos lai "Valmiera" sarūpē kādu pārsteigumu, kaut gan izskatās, ka "Barons" arī šovakar uzvarēs. Pirmā spēles gan parādīja, ka izredzes ir visai līdzīgas."

Renārs Zeltiņš atsaucis dalību prognožu spēlē

     [+] [-]

, 2010-04-20 14:39, pirms 14 gadiem
Kā sarunājuši! Bet spēle neapšaubāmi nebūs "vienos vārtos"(grozā)!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-20 15:00, pirms 14 gadiem
atkal visi par vienu komandu bet beigās sanāks ka uzvar otra....

ibio jau tie "experti"...

ja valmiera uzvarēs, tad tiešām lūdzu slēdziet vai neatkārtojiet šādu sadaļu jo man šķiet kad ja tā turpināsies kā līdz šim tad labāk aptaujājt uz ielas cilvēkus, ticiet man - nebūs neprecīzākas prognozes kā šiem..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-20 15:04, pirms 14 gadiem
Varētu Valmiera paņemt Baronu! Lai eksperti aplaužas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-20 15:31, pirms 14 gadiem
nez man jau ar liekas, ka Valmiera šoreiz parādīs zobus, kaut esmu par Baronu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-20 16:43, pirms 14 gadiem
Maino rakstīja: Un kādu dziesmu putniņš dziedās pēc šīs spēles?
es nekad neko nedziedu, bet man ir aizdomas ka tik tev pašam nenāksies dziedāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-20 20:57, pirms 14 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Nu aprāvies?
es nē bet eksperti gandrīz...

+18 izsēt jāmāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-20 22:49, pirms 14 gadiem
Renārs Zeltiņš atsaucis dalību prognožu spēlē

Hehe.