Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Teteris: "No ritma mūs izsita "Valmieras" labā spēle"

Jānis Celmiņš

Teteris: "No ritma mūs izsita "Valmieras" labā spēle"
Edgars Teteris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Vēlos uzslavēt visus spēlētājus, taču Raimonds prata panāk lūzumu," "Barons" kluba galvenais treneris Edgars Teteris pauž viedokli, ka lūzuma brīdi Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijas otrajā mačā pret "Valmieras" komandu panācis Raimonds Feldmanis.

Jau ziņojām, ka šodien ļoti svarīgu uzvaru LBL pusfināla sērijas otrajā spēlē izcīnīja ''Barons'', kas viesos ar rezultātu 93:87 uzveica ''Valmieras'' komandu. Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts tagad kļuvis 2:0 par labu regulārā čempionāta uzvarētājvienībai.

Pēc mača sarunā ar portālu Sportacentrs.com iespaidos par to dalījās "Barons" komandas galvenais treneris Edgars Teteris. "Komandai bija uzstādījums cīnīties sākot ar mača pirmo minūti un nevar teikt, ka puiši necīnījās, bet "Valmiera" meta ar lielisku procentu un kaut ko iesākt pret tik labi spēlējošu komandu mums bija ļoti grūti. Tas mūs izsita no ritma un spēlēt kļuva vēl grūtāk. Otrā puslaika sākumā mēs neiemetām vieglus metienus, mēs "Valmiera" iemeta grūtus un viņiem izdevās atrāviens."

Treneris uzskata, ka lūzuma brīdis spēlē bija tas, kad laukumā devās Raimonds Feldmanis.

Teteris prognozē, ka sērijas trešā spēle Rīgā būs ne mazāk saspringta un aizraujoša. "Izslēgšanas spēles nav regulārais čempionāts, viegli nebūs. Jau regulārā čempionāta vidū es teicu, ka LBL spēlē piecas spēkos vienlīdzīgas komandas un "play-off" to pierāda."

Abu komandu trešā tikšanās pēc nedēļas Rīgā.

     [+] [-]

, 2010-04-20 22:35, pirms 14 gadiem
vēlāk valmieru no ritma izsita jūsu spēle...

  -1 [+] [-]

, 2010-04-20 22:48, pirms 14 gadiem
Žēl valmieriešus.. Labi spēlēja, bet pēdējās ceturdaļas 2. pusi vienk. jau pāragri sapriecājās par uzvaru, kā arī pārā piesardzīgi bija un acīmredzami spēlēja uz rezultāta noturēšanu... Tas arī galvenais iemesls zaudējumam!

  +3 [+] [-]

, 2010-04-20 23:21, pirms 14 gadiem
Nemaz nav žēl Valmieru un prieks par Baronu!

     [+] [-]

, 2010-04-21 08:59, pirms 14 gadiem
A ko tad to Feldmani marinē uz soliņa visu spēli, bet Makdermotu izlaiž ākstīties jau stipri ātrāk??

  +1 [+] [-]

, 2010-04-21 09:27, pirms 14 gadiem
Otrā puslaika sākumā mēs neiemetām vieglus metienus, mēs "Valmiera" iemeta grūtus un viņiem izdevās atrāviens."

Pērle

  -3 [+] [-]

, 2010-04-21 11:28, pirms 14 gadiem
sansid rakstīja: Otrā puslaika sākumā mēs neiemetām vieglus metienus, mēs "Valmiera" iemeta grūtus un viņiem izdevās atrāviens."

Pērle
Pērle ir tava mammīte!

  -3 [+] [-]

, 2010-04-21 13:11, pirms 14 gadiem
Teteri ned.., lielākā tavas trenera karjeras haļava un liels Meldera kauns, nekāds tavs nopelns, tu tai komandai vari uzstādīt ko gribi, spēlē viņi tā kā māk, nepadodas nekādai tavai regulācijai!