Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Dāvis Lejasmeiers pārceļas uz Zviedriju

Dāvis Lejasmeiers pārceļas uz Zviedriju
Dāvis Lejasmeiers pārceļas Zviedrijas čempionvienību "Sodertaljē Kings".

Ventspilnieks Dāvis Lejasmeiers ir devies uz Zviedriju, kur nākamo sezonu aizvadīs čempionvienībā "Sodertaljē Kings". Lejasmeieram spēkā ir vēl viena gada līgums ar BK "Ventspils", tāpēc Zviedrijas klubam tiek izīrēts līdz jaunās sezonas beigām.

BK "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics: "Ceram, ka tik talantīgam basketbolistam, kāds ir Dāvis, izdosies sevī nostiprināt pārliecību, nostabilizēt sniegumu un ielēkt jaunā kvalitāte. Dažreiz ir nepieciešams nomainīt apstākļus, lai iegūtu jaunu "rāvienu" turpmākajai basketbolista karjerai. Novēlam Dāvim sportisku niknumu, teicamu veselību un veiksmi, kā arī-gaidām atpakaļ!".

Dāvis Lejasmeiers ir Ventspils sporta skolas "Spars" audzēknis, bet 2009. gadā kļuva par "Ventspils Basketbola skolas" audzēkni un "Ventspils augstskolas" komandas spēlētāju. 2010. gada nogalē tiek izīrēts BK "Liepājas/Lauvas", bet 2011. gada sezonu uzsāk jau kā BK "Ventspils" spēlētājs.

Dāvis Lejasmeiers:" Vēlos pateikt paldies BK "Ventspils" klubam,tā vadītājiem un personālam ,par šo laiku, ko pavadīju komandā.Par iespēju trenēties pie augsta līmeņa treneriem un spēlēt augsta līmeņa sacensībās,kas palīdzēja iegūt neatsveramu pieredzi savas karjeras attīstībai.
Esmu gatavs jauniem izaicinājumiem un tāpēc savu karjeru turpināšu Zviedrijas čempionvienībā,kurā būs iespējas sevi apliecināt gan Eiropā, gan vietējā čempionātā, kā arī trenēties un spēlēt pie trenera ,kura metodes un spēles stils atšķiras no tā, kādā esmu spēlējis līdz šim.Līdz ar to ,man būs iespēja attīstīt sevi kā spēlētāju un uzzināt ko jaunu."

  +1 [+] [-]

, 2015-09-21 12:32, pirms 9 gadiem
Tikai apsveicami. Kaut kā bija aizsēdējies Ventspilī un neprogresēja.

  -1 [+] [-]

, 2015-09-21 12:39, pirms 9 gadiem
Jā, šogad bija redzams regress viņa spēlē, bet pirms ~pāris gadiem bija top5 pg Latvijā.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-21 12:40, pirms 9 gadiem
Veiksmi Zviedrijā!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-21 13:01, pirms 9 gadiem
Tad jau Mičels+Lomažs pa PG ? Jeb Lomažs neskaitās kā PG ?

  -3 [+] [-]

, 2015-09-21 13:09, pirms 9 gadiem
Beidzot saprata ka no viņa neizaugs nekāds Strēlnieks Tik žēl ka sezonu vai divas par vēlu Bez Vairoga un Lejasmeiera komanda daudz patīkamāka

  +4 [+] [-]

, 2015-09-21 13:10, pirms 9 gadiem
Peiners būs pilnvērtīgs saspēles vadītājs? Vai tiks meklēts vēl viens spēlētājs?

  -2 [+] [-]

, 2015-09-21 13:38, pirms 9 gadiem
Gan jau ka būs vēl kads ārzemnieks, jo ar 3 aizsargiem jau nespēlēs.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-21 14:43, pirms 9 gadiem
Visdrīzākais sezonu arī sāks šādā sastāvā ar Mičelu + Lomažu un Peineru, kur abi ir universāli spēlētāji un var darboties gan kā saspēles vadītāji, gan kā otrie numuri. Un kā ceturtais aizsargs Ate. Kā arī Janičēnoks var spēlēt, kā otrais numurs, ja pretī nav eksplozīvs spēlētājs, kurš jānosedz. Pieļauju, ka šāds solis ir nākotnes vārdā, lai augtu Lomažs, jo potenciāls viņam ir liels, kā arī Muižnieks vairākus saspēles vadītājus tieši ir pacēlis nākamajā līmenī. Lai izdodas arī šoreiz!

  +2 [+] [-]

, 2015-09-21 17:41, pirms 9 gadiem
Lomažs izskatījās ļoti labs, agresīvs, pārliecināts par sevi, nezinu, vai viņam būs pietiekams ātrums priekš pieaugušo basketbola, augums nav liels, pēc miesasbūves viņš vairāk atgādina regbija spēlētāju. spēcīgs puisis.

     [+] [-]

, 2015-09-21 18:23, pirms 9 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Lomažs izskatījās ļoti labs, agresīvs, pārliecināts par sevi, nezinu, vai viņam būs pietiekams ātrums priekš pieaugušo basketbola, augums nav liels, pēc miesasbūves viņš vairāk atgādina regbija spēlētāju. spēcīgs puisis.
Es teiktu Jēkabpils Sirsniņu jaunībā

  +1 [+] [-]

, 2015-09-21 18:58, pirms 9 gadiem
nū, sirsniņš jaunībā bija smalkāks, es teiktu, ka viņš atgādina vienu puisi no Iecavas 78 gada izlaiduma. bet runa nav par to, liekas, ka lomažs var būt ļoti labs nākotnē, jo viņš gāja uz laukuma un neraustījās svarīgos momentos. iemest var, aiziet garām, arī smadzene strādā un varēja redzēt, ka grib cīnīties un uzvarēt.

     [+] [-]

, 2015-09-21 19:24, pirms 9 gadiem
tādsnesportists rakstīja: nū, sirsniņš jaunībā bija smalkāks, es teiktu, ka viņš atgādina vienu puisi no Iecavas 78 gada izlaiduma. bet runa nav par to, liekas, ka lomažs var būt ļoti labs nākotnē, jo viņš gāja uz laukuma un neraustījās svarīgos momentos. iemest var, aiziet garām, arī smadzene strādā un varēja redzēt, ka grib cīnīties un uzvarēt.
Tāpēc jau tās ir pārbaudes spēles kur tie kuri cinās par iekļūšanu sastāva cenšas sevi parādīt no labākās puses.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja