Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:698, Did:0, useCase: 3

LBL eksperti prognozē rezultātus

Andrejs Siliņš

LBL eksperti prognozē rezultātus
Oļegs Sorokins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā pieciem sabiedrībā populāriem cilvēkiem būs jāprognozē visi LBL izslēgšanas spēļu (pusfināli, spēles par trešo vietu un fināls) rezultāti, cīnoties par sponsoru sarūpētajām balvām. Pirmās prognozes jau šodien.

Atgādinām, ka visas pusfināla spēles varat skatīties portāla Sportacentrs.com tiešraidēs, bet tās nav vienīgās aktivitātes šajā basketbola pavasarī. LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā pieci sabiedrībā populāri cilvēki prognozēs spēļu rezultātus.

Kuri tad ir šie eksperti? Hokejists Oļegs Sorokins, raidījuma "Basketbola apskats" vadītājs Renārs Zeltiņš, basketbola treneris Armands Krauliņš, autosportists Krišjānis Caune un žurnālists Guntis Keisels. Ekspertiem pirms katra mača jānosauc spēles uzvarētājs un precīza punktu starpība, ar kādu noslēgsies spēle. Par pilnīgi precīzu atbildi eksperts var iegūt 5 punktus, par precīzu spēles uzvarētāja nosaukšanu un starpības nosaukšanu +/-3 punktu robežās – 4 punkti, precīza spēles uzvarētāja noteikšana, bet kļūda rezultāta starpībā dos 2 punktus, bet par neprecīzu spēles uzvarētāja noteikšanu punkti nepienāksies.

Pirmajā kārtā vienīgie pareizu uzvarētāju paredzēja hokejists Oļegs Sorokins un autosportists Krišjānis Caune - abi uzvaru atdeva "Ventspilij" un tā arī notika, tiesa, ne ar precīzu punktu starpību, līdz ar to abiem uzvarētājiem pa 2 iegūtiem punktiem. Pārējie pirmajā kārtā palika bešā.

Kopvērtējums

VietaEkspertsPunkti
1.Krišjānis Caune2
1.Oļegs Sorokins2
3.Armands Krauliņš0
3.Guntis Keisels0
3.Renārs Zeltiņš0

Visi prognozēs rezultāti tiks summēti un šīs spēles uzvarētāji saņems balvas no konkursa sponsoriem – pulksteni un saulesbrilles.

Balvas uzvarētājam no:



LBL ekspertu spēle

2.kārta: Barons - Valmiera

Oļegs Sorokins, "Barons" uzvarēs +10

Komentārs: "Gribētos, lai cīņa izvēršas sīva. Valmierai ir cīnītāju komanda. Mīnus "Baronam" varētu būt tas, ka ir tikai viens patiešām stabils saspēles vadītājs un pēc pēdējā mačā izcīnītās pārliecinošās uzvaras, iespējams, būs iezadzies mazs velniņš. Tomēr, ja komandā ir tāds spēlētājs kā Uvis Helmanis, tad domāju, ka viņš neļaus nekoncentrēties."

Renārs Zeltiņš, "Barons" uzvarēs +12

Komentārs: "Lielā trijnieka un abu pārējo komandu starpība ir aptuveni desmit punktu. Lai arī sezonas laikā trīs reizes "Valmiera" uzvarēja, tomēr pēdējā mačā tika piedzīvots ļoti smags zaudējums."

Armands Krauliņš, "Barons" uzvarēs +12

Komentārs: "Domāju, ka "Barons" ir spēcīgāks, īpaši tas redzams pēc spēlētāju pieredzes."

Guntis Keisels, "Barons" uzvarēs +7

Komentārs: ""Baronam" par labu nebūs nācis lielais pārtraukums, taču komandas spēlētāju pieredze šajā pārī ir ļoti svarīgs faktors."

Krišjānis Caune, "Barons" uzvarēs +10

Komentārs: "Šim duelim gan sekoju mazāk nekā otrai sērijai, bet "Baronam" vajadzētu būt priekšrocībām."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-17 14:03, pirms 14 gadiem
Intereanti ka pirmajā kārtā pareizi pateica tikai cilvēki nesaistīti ar basketbolu

  -1 [+] [-]

, 2010-04-17 14:06, pirms 14 gadiem
1.kārtā vidēji prognozēja +5 VEFam (+12, +8, +15, -5, -5), sanāca -1.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-17 14:15, pirms 14 gadiem
Un galvenais, ka pirms pirmās spēles citi smējās, ka Sorokins baigais eksperts! Beigās novinēs pat

  -1 [+] [-]

, 2010-04-17 14:56, pirms 14 gadiem
1 rakstīja: 1.kārtā vidēji prognozēja +5 VEFam (+12, +8, +15, -5, -5), sanāca -1.
man videjais sanaca +7 Vef
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-17 15:37, pirms 14 gadiem
Ganjau šī projekta uzvarētājam tiks piešūta apsūdzība par spēļu sarunāšanu,lai uzvarētu šeit

     [+] [-]

, 2010-04-17 16:39, pirms 14 gadiem
Respect Oļegam!