Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Smaga spēle ar veiksmīgām beigām"

Melderis: "Smaga spēle ar veiksmīgām beigām"
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien notikušās Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles Jelgavā, kurā "Valmieras" komanda ar 82:79 pārspēja laukuma saimniekus "Zemgali", savas pārdomas atklāja abu komandu pārstāvji.

"Mājinieki savās mājās vienmēr labi spēlē un met ar augstu precizitāti. Šodien mūsu spēlē bija kāpumi un kritumi. Vislielākās problēmas sagādāja zemgalietis Jēkabs Rozītis, no kura tādu labu sniegumu negaidījām. Spēles beigās jau domāju, ka būs pagarinājums, bet veiksme bija šoreiz mūsu pusē," sacīja valmieriešu centrs Jānis Graudiņš.

Savukārt "Valmieras" galvenais treneris Gatis Melderis bija priecīgs par uzvaru, taču ne par savas komandas sniegumu: "Smaga spēle ar veiksmīgām beigām. Uzvara mums bija ļoti nepieciešama, lai atgūtu pārliecību saviem spēkiem un turpmākajām spēlēm. Ja “Zemgale” katrā spēlē mestu ar tādu precizitāti kā šodien, tad viņiem noteikti būtu divreiz vairāk uzvaru. Esmu priecīgs par izcīnīto uzvaru, bet ne par spēles kvalitāti.”

"Zemgales" saspēles vadītājs Ilmārs Bergmanis uzsvēra, ka veiksme spēles izskaņā bija viesu pusē: "Valmieriešiem bija auguma pārsvars un tāpēc mēģinājām spēlēt lēni. Spēles sākumā neiemetām savu metienus - pat brīvus, tāpēc pretiniekiem izdevās atrauties. Kā sākām mest iekšā, tā spēle uzreiz aizgāja un pilnībā izlīdzinājās. Veiksme spēles galotnē bija viesu pusē un varbūt mēs arī nedaudz taktiski kļūdījāmies, jo bija iespēja sist sodu un pašiem uzbrukt beigās, bet pēc spēles jau var daudz spriedelēt, ko varēja darīt savādāk. Valmierieši iemeta grūtu metienu un uzvarēja - tāds ir basketbols."

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv
jelgavasvestnesis.lv