Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" spēlētāji uzstāsies ar atraktīvu šovu

Andrejs Siliņš

Piektdien, 26.martā, Multiklubā būs sportisks vakars, jo īpašie viesi būs BK "Valmiera" spēlētāji, kuri ar vēl nebijušu šovu pārsteigs kluba apmeklētājus. Ikvienam līdzjutējam būs iespēja satikt un aprunāties ar spēlētājiem, kā arī nofotografēties foto stūrītī.

"Freestyle basketball show" tiek organizēts sadarbībā ar "Sportland" un tā ietvaros notiks dažādi konkursi un atrakcijas. Piemēram, uz skatuves kāps un savas dīdžeja prasmes demonstrēs atraktīvais Deivīns Deiviss jeb Dī. Kluba atmosfēru uzkarsēs arī BK "Valmiera" karsējmeitenes – deju grupa "Explosion", sniedzot karstas un aizraujošas dejas.

Ikviens atbalstītājs vai vienkārši līdzjutējs, tiek aicināts piedalīties šajā pasākumā. Ieejas maksa 3Ls, bet BK "Valmiera" fanu kluba biedriem, uzrādot fanu karti – ieeja 1Ls.

Informāciju sagatavoja
Kate Glika
BK "Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-03-17 10:52, pirms 14 gadiem
Vai tad nakts maiņa? Tā kluba vadība ar - izmet citus par iešanu uz klubu, bet tgd organizē pašiem tur pasākumu

  +4 [+] [-]

, 2010-03-17 11:09, pirms 14 gadiem
Vai tas puisis no plakāta - Tartu Rock basketbolists arī būs?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-17 11:25, pirms 14 gadiem
user rakstīja: Vai tad nakts maiņa? Tā kluba vadība ar - izmet citus par iešanu uz klubu, bet tgd organizē pašiem tur pasākumu
Par neatļautu iešanu pirms spēles, nekur nav teikts ka brīvajās dienas un pasākumos, kuri tiek rīkoti ar pašu atbalstu nedrīkstētu ierasties!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-17 13:58, pirms 14 gadiem
cerams ka ar turpinājumiem kluba vadība atļaus...nu tad kauča un ziediņš būs starā....-)))