Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Zemgalei" pēdējā cīņa regulārajā sezonā Valmierā

Andrejs Siliņš

"Zemgalei" pēdējā cīņa regulārajā sezonā Valmierā
Varis Krūmiņš

Šovakar 18:30 Vidzemes Olimpiskajā centrā Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas pēdējo spēli aizvadīs Jelgavas "Zemgale", tiekoties ar mājiniekiem "Valmieru".

Abas komandas tikās jau pavisam nesen - pagājušajā trešdienā Jelgavā "Valmiera" izrāva uzvaru tikai pašā mača galotnē, pateicoties Jāņa Kaufmaņa precizitātei no tālmetienu līnijas. Kopumā Jānis tovakar "Zemgales" grozos salādēja četrus (no četriem) trejačiem, bet rezultatīvākais vīrs ar 29 punktiem bija Deivīns Deiviss. Mājiniekiem toreiz 22 punktus guva un deviņas bumbas zem groziem savāca Jēkabs Rozītis, bet par punktu mazāk pievienoja Ilmārs Bergmanis, kuram arī sešas rezultatīvas piespēles.

"Zemgale" arī sāka sezonu tieši pret "Valmieru", bet kopumā šajā sezonā līdzšinējos piecos mačos četras uzvaras vidzemniekiem. Tiesa, divās no tām gūtas tikai galotnēs (64:62, 82:79). Šajā sezonā "Zemgalei" līdz šim izdevies tikt pie trim uzvarām - pret šodienas pretinieci "Valmieru" (95:90), pret "Liepājas Lauvām" (74:74 un 83:74), ka arī vairāki panākumi pret "Ķeizarmežu", kas gan tika izslēgts un līdz ar to šīs uzvaras atskaitītas no jelgavnieku konta.

Neatkarīgi no šodienas mača rezultāta "Zemgalei" izslēgšanas mači sāksies ar cīņu pret "Ventspili", jo augstāk par sesto vietu (kas arī pēdējā) tikt vairs nav iespējams, bet sestajai vietai ceturtdaļfinālā jācīnās pret trešo vietu, respektīvi ventspilniekiem. "Valmierai", savukārt, šobrīd aktuāla ir gan neklātienes, gan klātienes cīņa ar "Liepājas Lauvām" - pagaidām uzvara vairāk un turnīra tabulā vieta augstāk liepājniekiem, taču abām komandām atlikuši trīs mači (divi savā starpā), kuros arī noskaidrosies tas, kuram ceturtdaļfināla būs mājas priekšrocības.

Izmantotie resursi:
basket.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-03-26 13:52, pirms 14 gadiem
Valmierai grūti būs sadalīt spēkus spēle pēc tam pjanka Multiklubā.Kaut kas būs jāupurē,droši vien spēle.Un kādas divas brīvdienas jau pēc tam vajadzētu,lai var normāli attiet!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-26 14:53, pirms 14 gadiem
Autor! "...pret "Liepājas Lauvām" (74:74 un 83:74)" - Ja rezultāts noslēdzas ar 74:74, tad uzvaru piešķir mājiniekiem? Nē, es vienkārši nepārzinu visus LBL noteikumus:-)
Šodien par Zemgali un līdz ar to Lauvām 4.vietu!