Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Cipruss guvis savainojumu

Andrejs Siliņš

Cipruss guvis savainojumu
Kaspars Cipruss
Foto: Mārtiņš Sīlis

"Valmieras" basketbola kluba centra spēlētājs Kaspars Cipruss guvis kājas savainojumu, un šī iemesla dēļ nevarēja piedalīties komandas mačā pret Viļņas "Lietuvos Rytas" 9. martā.

Vakar valmierieši izbraukumā atzina "Rytas" pārākumu ar 62:98. Veselības problēmu dēļ komandai palīdzēt nevarēja centrs Kaspars Cipruss, kurš ir guvis ceļgala savainojumu, Pagaidām gan nekāda sīkāka informācija par savainojuma nopietnību nav zināma.

Cipruss šajā sezonā vispirms pārstāvēja Jelgavas "Zemgales" komandas krāsas, taču, tur nospēlējis vien pāris mačus, pārcēlās uz Vidzemes klubu, kas atšķirībā no "Zemgales" piedalās arī MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijā.

LBL turnīrā 211 centimetrus garais centra spēlētājs šajā sezonā deviņos mačos vidēji laukumā pavadījis 23 minūtes, kuru laikā guvis 10,9 punktus un izcīnījis sešas atlēkušās bumbas. BBL turnīrā Kasparam vidēji 22 minūtēs 9,4 punkti un 8,4 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-03-10 11:54, pirms 14 gadiem
Raptor rakstīja: pārādi aug čalīt, sarauj, sarauj !
tas ir riebīgi teikts, cik var skaust!
Daudz par Ciprusu ir slikts teikts, LBL noteikti viens no labākajiem centriem. Nevaig pelt, paskaties spēles un statistiku. Atgūs spēles garšu un nebūs ne vainas

  +4 [+] [-]

, 2010-03-10 12:55, pirms 14 gadiem
Domāju ka Kaspars Cirpuss ar katru spēli spēlē ar vien labāk un jācer ka uz sezonas izšķirošām spēlēm būs atpkaļ formā un parādīs basketbola līdzjūtējiem savu vietu Latvijas basketbolā..