Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmiera/Ordo" sporto kopā ar pirmklasniekiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Valmiera/Ordo" sporto kopā ar pirmklasniekiem
Foto: Edgars Vaivads

Trešdien, 16.novembrī “Valmiera/ORDO” spēlētāji Raimons Gabrāns un Rinalds Mālmanis projekta “Spēlē kopā ar Valmiera/ORDO” ietvaros viesojās Gulbenes vidusskolā, kur aizvadīja sporta stundas kopā ar pirmklasniekiem.

“Valmiera/Ordo” spēlētāji Raimons Gabrāns un Rinalds Mālmanis projekta “Spēlē kopā ar Valmiera/Ordo” ietvaros apmeklēja Gulbenes vidusskolu, kur viņus sagaidīja pirmo klašu skolēni. Pirmklasnieki kopā ar basketbolistiem izmēģināja dažādus vingrinājumus ko spēlētāji veic ikdienā, kā arī ar aizrautību mēģināja izpildīt basketbolistu parādītās kombinācijas. Skolēnus interesēja dažādi ar basketbolistu ikdienu saistīti fakti, piemēram, cikos spēlētāji mostas un iet gulēt, vai viņiem ir brīvdienas un cik bieži komandām notiek sacensības.

Projekta “Spēlē kopā ar Valmiera/Ordo” mērķis ir popularizēt aktīvu, veselīgu dzīvesveidu, “Valmiera/Ordo” LBL1/BBL komandas basketbolistiem piedaloties sporta stundās un rādot pozitīvo piemēru par sportisku dzīvesveidu. Projekts tika aizsākts 2015./2016. gada basketbola sezonā un tā ietvaros tika apciemotas desmit skolas. Šosezon basketbolisti viesosies sākumskolu pirmajās klasēs, vadīs sporta stundas, sportos kopā ar bērniem un atbildēs uz tos interesējošiem jautājumiem par basketbolistu ikdienu. Projekts ilgs visu sezonu un tā ietvaros plānots viesoties desmit skolās.

Projektu atbalsta un sportotājiem enerģiju dāvā “Zelta zirgs” – Valmiermuižas iesala dzēriens no Latvijas graudiem. “Zelta zirgs” ir dabiskākais (bez pievienota cukura un konservantiem) un latviskākais spēka dzēriens. Tas satur dabīgos B grupas vitamīnus, kas ieteicami cilvēku uzturā (it īpaši arī sportistiem), tādēļ pēc aktīvas sportošanas “Valmiera/Ordo” dāvina iesala dzērienu “Zelta zirgs” projekta dalībniekiem.

Informāciju sagatavoja:
Lelde Bukovska
"Basketbola kluba Valmiera"
Sabiedrisko attiecību vadītāja