Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Liepājā spēlēju par brīvu"

Porziņģis: "Liepājā spēlēju par brīvu"
Jānis Porziņģis
Foto: liepajaslauvas.lv

"Spēlēju par velti - nekādu algu man nemaksā, tikai apdrošināšanu nopirka," savu statusu "Liepājas Lauvas" komandā sarunā ar "Sporta Avīzi" paskaidrojis latviešu uzbrucējs Jānis Porziņģis, kurš sezonas pirmajā pusē lauza līgumu ar Itālijas otrās līgas klubu "Enel".

"Švaki, švaki... Problēmas ar darbu tagad visiem," jaunas darbavietas meklējumos Porziņģim nesekmējas. "Acīmredzot, krīze atstāj savu ietekmi arī uz basketbolu, un tas notiek visā Eiropā - klubi cenšas neaiztikt esošos sastāvus, un ne kādu atlaiž, ne meklē vietā. Vismaz ne ar tādu intensitāti kā parasti. Liepājā esmu tāpēc, ka vajag spēlēt un uzturēt formu."

"Spēlēju par velti - nekādu algu man nemaksā, tikai apdrošināšanu nopirka. Tas ir tikai tā, uz laiku - ja parādīsies kāds normāls piedāvājums, viņi mani neturēs. Tagad, kad esmu komandā, vismaz varu pilnvērtīgi piedalīties visos treniņos, citādāk līdz tam bija tā - tiklīdz sākas spēlēšana, man jāsēžas malā," pastāstīja Jānis. "Tagad varu piedalīties visā procesā un līdz ar to arī kondīcija labāka. Man labi, arī klubam labi - kā zināms, pirms tam nācās atlaist vairākus spēlētājus, un ne jau viņu sliktā snieguma, bet naudas trūkuma dēļ."

"Taču jebkurā brīdī, kad man būs darbs, es braukšu projām. Līdz šim piedāvājumu nav bijis, arī no citiem Latvijas klubiem ne. Skaidrs, ka esmu ieinteresēts - ja man darba nav, izskatītu jebkuru piedāvājumu. Diemžēl, tādu nav. Taču uzturu kontaktus ar aģentu un ceru, ka viss tomēr atrisināsies. Šķiet, arī Itālijā šajās dienās uz laiku atkal atveras transfēru logs."

Izmantotie resursi:
Sporta Avīze


, 2009-02-10 13:42, pirms 15 gadiem
Malacis, ka nemet plinti krūmos, no Tevis daudziem ir jāpamācās!
, 2009-02-10 13:43, pirms 15 gadiem
Pareizā attieksme čalim!!!!! Laukumā jāparāda, ko vari, nevis līdz ziemassvētkiem jāsēž mājās
, 2009-02-10 13:51, pirms 15 gadiem
NOrmaals shpiilers ... gan jau atradiis normaalu klubu ...
, 2009-02-10 14:04, pirms 15 gadiem
Jānim ir īstā attieksme, tikai ceru, ka Liepājā paliks līdz sezonas beigām, jo vēl jau Jānis "savu spēli" nav parādījis! Lai veicas Poriņam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-10 15:06, pirms 15 gadiem
Tagad jau var sākt veidot frizūru nebiju redzējis ar tik gariem matiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-10 16:19, pirms 15 gadiem
kn23m rakstīja: Škēlem un pārējajiem būtu ko pamācīties...
nu pasaki - ko pamaaciities? taads Armands var kost diendienaa un netreneeties pusgadu, tik un taa vinjam buus labaaka forma...es nenolieku Porzingji..tas ir labi, ka dzeks kapaajas. Vienk dazhiem ir dabas dots talants un gjeneetika. Un shaadi cilveeki nevienam nav paraadaa par to, ka vinji savaa zinjaa kautkaados elementos ir paaraaki. Katrs dara kaa grib.
, 2009-02-10 16:19, pirms 15 gadiem
kn23m rakstīja: Škēlem un pārējajiem būtu ko pamācīties...
Un ko viņam pamācīties? Kā palikt bez darba?
, 2009-02-10 16:53, pirms 15 gadiem
bet varbūt tu( aģents) pa daudz prasi klubiem ka šie nedod neizrāda nekādu interesi .
būtu tad arī visiem skaļi pateicis ka par 1000 eur esmu gatavs spēlēt ....vismaz sviestmaizei pietiks ,a savādāk drīz būs zobus vadzī jākar....
, 2009-02-10 19:47, pirms 15 gadiem
martin rakstīja: nu pasaki - ko pamaaciities? taads Armands var kost diendienaa un netreneeties pusgadu, tik un taa vinjam buus labaaka forma...es nenolieku Porzingji..tas ir labi, ka dzeks kapaajas. Vienk dazhiem ir dabas dots talants un gjeneetika. Un shaadi cilveeki nevienam nav paraadaa par to, ka vinji savaa zinjaa kautkaados elementos ir paaraaki. Katrs dara kaa grib.
runaajot par to, ka Skjeelem ir vienmeer laba forma, atgaadinaashu vinja speeli kaut vai pret ASK
Mārtiņš Gulbis un Gatis Jahovičs. Foto: VEF Rīga
18

Oficiāli: par VEF galveno treneri kļūst Mārtiņš Gulbis

Šodien Latvijas spēcīgākais basketbola klubs "VEF Rīga" galvenā trenera amatā apstiprinājis Mārtiņu Gulbi. Līgums noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl diviem gadiem.
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.