Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Zībarts: "Spēles kvalitāte neapmierināja"

Zībarts: "Spēles kvalitāte neapmierināja"
Mārtiņš Zībarts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc ceturtdienas Latvijas Basketbola līgas spēles, kurā "Liepājas Lauvas" savā laukumā piekāpās "Baronam" ar 58:65, pārdomās par aizvadīto maču dalījās abu komandu galvenie treneri - Oļegs Okulovs un Mārtiņš Zībarts.

"Mača otrajā pusē spēlētājiem vienkārši pietrūka spēka, lai turpinātu iesākto - sākām kļūdīties, netrāpījām metienus no labām pozīcijām un pazuda arī koncentrācija. Ir grūti ko pārmest spēlētājiem, jo līdz ar šo vīrusu komandā ("Lauvām" nespēlēja vieni no komandas līderiem- Artūrs Štālbergs un Jānis Porziņģis, kuri bija saslimuši - aut.) mūsu resursi ir tādi, kādi tie ir. Tas, ka „Barons/LMT” komandai ir spēcīgāka katrā pozīcija, bija acīmredzams, taču puiši cīnījās," pēc spēles sacīja liepājnieku galvenais treneris Oļegs Okulovs.

Savukārt "Barona" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts nebija īsti apmierināts ar savas komandas parādīto sniegumu: "Galvenais, protams, ka ir izcīnīta uzvara, taču spēles kvalitāte noteikti neapmierināja, ko treniņos mēģināsim uzlabot - gan darbību aizsardzībā, gan uzbrukumā. Pirmajā puslaikā nospēlējam slikti aizsardzībā, bet otrajā jau krietni labāk. Spēle bija ļoti saspringta un nevienā brīdī nevarēja atslābināties. Sākumā netikām galā ar Nešu, kaut arī pirms mača ar spēlētājiem bija atrunāts, kā ir pret viņu jāspēlē."

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

  -2 [+] [-]

, 2009-02-20 09:46, pirms 15 gadiem
būtu porziņģi pabarojuši tad viņš arī neslimotu ,bet štālbergs taisās uz citu komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-02-20 10:43, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Kur tad tāds Štālbergs interesanti kādam būtu vajadzīgs?
Barons, ASK?

  +3 [+] [-]

, 2009-02-20 10:44, pirms 15 gadiem
Staalbergam 14 pts + 5 bumbas videeji speelee.

     [+] [-]

, 2009-02-20 12:14, pirms 15 gadiem
zibarts taks nav nekads treneris....

njaa ventspils laiam atgus cempionu titulu..

  +4 [+] [-]

, 2009-02-20 12:49, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Kur tad tāds Štālbergs interesanti kādam būtu vajadzīgs?
es Štālbergu uzskatu par vienu no nedaudzajiem vidusmēra klubos spēlējošiem ne jauniešiem, kuram vajadzētu pamēģināt augstākā līmenī uzspēlēt.