Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Viļums: ""Baronā" viss ir vienkārši"

Andrejs Siliņš

Viļums: ""Baronā" viss ir vienkārši"
Uģis Viļums
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Liepājā viss vairāk balstījās uz individuālo spēli, bet "Baronā" viens otru papildinām un palīdzam," intervijā žurnālam "Sports" atzīst Rīgas "Barons/LMT" aizsargs Uģis Viļums. Nākamo spēli "baroni" aizvadīs tieši pret Viļuma bijušo klubu - "Liepājas Lauvas".

"Liepājā izdevās atgūt iepriekš pazaudēto uzbrukuma garšu un līdera īpašības," Uģis vēlreiz apliecina iepriekš sacīto, ka "Lauvās" pavadītais laiks bijis ļoti lietderīgs un patīkams. "Gan "Ventspilī", gan ASK treneri no manis prasīja nevis gūtos punktus, bet aktīvu darbību aizsardzībā."

""Baronā" viss ir vienkārši. Ja kādā mačā iniciatīvu neuzņemas Armands Šķēle, tad jāmeklē cits līderis. Spēlē Šauļos par līderi kļuva Daiņus Adomaitis. Ja neviens tam nebūs gatavs, tad zāģis garantēts. Ja Armandam būs lielā diena, kad viņš gatavs gūt četrdesmit punktu, tad esmu gatavs uzreiz piespēlēt bumbu Šķēlem un pat nedoties uzbrukumā."

"Lai cik tas dīvaini nebūtu – jo vairāk spēlēju, jo vairāk spēka. Uz vecumu vairs nav problēmu nospēlēt 30 minūtes. "Baronā" ir daudz vieglāk šādu laiku aizvadīt laukumā, jo "Liepājas Lauvās" brīžam radās iespaids, ka vienam pašam jādara viss," Viļums saka. Interesanti, ka tieši nākamo spēli "Barons/LMT" aizvadīs pret "Liepājas Lauvām", kam pirmajā aplī piekāpās. Viļums toreiz vēl spēlēja "lauvās", bet "baronu" rindās vienu no trim mačiem aizvadīja Kristaps Janičenoks.

"Adomaitis vien ir ko vērts. Viņš laukumā vienmēr ir pareizajā vietā īstajā laikā. Arī Šķēle, Mārtiņš Skirmants, Kaspars Bērziņš ir pieredzējuši basketbolisti, kuri izprot notiekošo laukumā. Liepājā viss vairāk balstījās uz individuālo spēli, bet "Baronā" viens otru papildinām un palīdzam. Tas noteikti ir arī trenera Mārtiņa Zībarta ieguldījums," basketbolists uzsver komandas nozīmi "baronu" spēlē.

Izmantotie resursi:
barons.lv

     [+] [-]

, 2009-02-16 13:12, pirms 15 gadiem
Viļums baigais malacis - gan viņš papildina Baronu, gan Barons viņu!
Vajadzētu šogad izcīnīt čempiona titulu arī ar Baronu, kā to iepriekš izdarija Ventspils un ASK sastāvā!

  -3 [+] [-]

, 2009-02-16 13:13, pirms 15 gadiem
Viļums: ""Baronā" viss ir vienkārši-gribi kapā ogu ar Šķēli,negribi nekapā!''

  +4 [+] [-]

, 2009-02-16 13:22, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Viļums: ""Baronā" viss ir vienkārši-gribi kapā ogu ar Šķēli,negribi nekapā!''
Viss ir ļoti vienkārši-kā tu esi stulbs tā arī paliksi
Slēpts komentārs: mrPO

 +14 [+] [-]

, 2009-02-16 13:36, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: nu jaaa, baigais jau nu čempions visu sezonu nespeleja.. cik atceros, pirmajaa spele dabuja savainojumu
kad dabuja traumu, tad dabuja 2o vietu

  -2 [+] [-]

, 2009-02-16 13:36, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: nu jaaa, baigais jau nu čempions visu sezonu nespeleja.. cik atceros, pirmajaa spele dabuja savainojumu
Vienalga, komanda jau viņš bija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja