Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ogrē" Covid-19 gadījums, treniņi piesardzības dēļ pārtraukti

Rolands Eliņš

"Ogrē" Covid-19 gadījums, treniņi piesardzības dēļ pārtraukti
Nikolajs Mazurs vada "Ogres" komandu. Foto: Renārs Koris

Basketbola klubā "Ogre" šodien vienam spēlētājam konstatēts pozitīvs Covid-19 tests, portālam Sportacentrs.com apstiprināja kluba menedžeris Jānis Laganovskis. Līdz pārējo testu veikšanai treniņi komandā nenotiks, taču "Ogre" noskaņojas, ka sestdien paredzētais mačs pret "VEF Rīga" tik un tā notiks.

"Ogres" sastāvā šodien apstiprināts viens Covid-19 gadījums, pastāstīja Laganovskis. Līdz sestdienas spēlei pret "VEF Rīga" komandai plānots veikt divus testus, otro no tiem piektdien.

"Ja jauni Covid-19 gadījumi neatklāsies, tad, jā, sestdien spēlēsim, šī spēle šobrīd nav pārcelta un šobrīd arī apdraudēta nav," norādīja "Ogres" menedžeris. "Protams, kamēr nepārliecināsimies, ka neviens cits spēlētājs komandā nav saslimis, tikmēr mēs kopīgi netrenēsimies."

"Ogrei" sestdien paredzēta spēle pret līgas līdervienību "VEF Rīga", kas tiks aizvadīta "Elektrum" olimpiskajā sporta centrā. Pēc tam trešdien ieplānots mačs pret Valmieru, bet pēc tam februārī vēl palikušas 13. datuma un 27. datuma spēles attiecīgi pret LU un "Liepāju".

"Ogre" savu iepriekšējo maču aizvadīja sestdien, kad savā laukumā pārspēja "Liepāju".

     [+] [-]

, 2021-02-01 13:54, pirms 3 gadiem
Kur Janičenoks kavējas ar vakcīnām?! Kopā ar Blūmu taču varēja nolobēt...

     [+] [-]

, 2021-02-01 15:38, pirms 3 gadiem
Kads sakars Janičenokam ar vakcīnām? Un kāds sakars profesionāliem sportistiem ar ārkārtas vakcinēšanos. Kā zināms, viņi nav riska grupā, kuri var nomirt, nesaņemot vakcīnu. Lai savakcinē sākumā visus mūsu dakterīšus, pensionārus un pirmspensijas vecumā esošos. Tad tālāk jau kaut kad sportisti var stāties rindā.
Pretējā gadījumā ārpuskārtas vakcinēšana sportistiem - amorāla, nelietīga.

     [+] [-]

, 2021-02-01 16:46, pirms 3 gadiem
Man pretējs viedoklis,ārstus,skolotājus ,sportistus,seniorus un pārejos ...

     [+] [-]

, 2021-02-01 17:15, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kads sakars Janičenokam ar vakcīnām? Un kāds sakars profesionāliem sportistiem ar ārkārtas vakcinēšanos. Kā zināms, viņi nav riska grupā, kuri var nomirt, nesaņemot vakcīnu. Lai savakcinē sākumā visus mūsu dakterīšus, pensionārus un pirmspensijas vecumā esošos. Tad tālāk jau kaut kad sportisti var stāties rindā.
Pretējā gadījumā ārpuskārtas vakcinēšana sportistiem - amorāla, nelietīga.
Piedod, turpmāk teksta galā likšu zvaigznīti un apakšā pierakstīšu - sarkasms...