Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

''VEF basketbola akadēmija Valkā'' aicina uz atvērto treniņu 14. maijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''VEF basketbola akadēmija Valkā'' aicina uz atvērto treniņu 14. maijā
Foto: VEF basketbola akadēmija Valkā

''Ramirent'' Nacionālās basketbola līgas klubs ''VEF basketbola akadēmija Valkā'' aicina jauniešus piedalīties atvērtajā treniņā, kas 14. maijā pulksten 14:30 norisināsies Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijā.

Gatavojoties nākamajai sezonai, ''Ramirent'' Nacionālās basketbola līgas komanda ''VEF basketbola akadēmija Valkā'' meklē sastāva papildinājumus. Komanda 14. maijā pulksten 14:30 rīkos atvērto treniņu, kas norisināsies Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijas sporta hallē, Raiņa ielā 28A.

Piedalīties atvērtajā treniņā aicināti interesenti, kas mācās vai uzsāks mācības pamatskolas 8. un 9. klasē, vidusskolēni no 10. līdz 12. klasei, kā arī profesionālo izglītības iestāžu skolnieki.

''VEF basketbola akadēmijas Valkā'' sekmīgākajiem absolventiem nodrošinātas budžeta vietas Rīgas Stradiņa universitātē. Tāpat iespējams pēc vidējās izglītības iegūšanas mācības turpināt dvīņu pilsētā Valgā, Igaunijā, iegūstot Eiropas pirmā līmeņa augstāko izglītību loģistikā.

Pieteikuma anketa ŠEIT.

Potenciālie akadēmijas dalībnieki 14. maijā Valkā var nokļūt ar sabiedrisko transportu. Pulksten 10:05 ar autobusu no Rīgas starptautiskās autoostas vai pulksten 10:46 ar vilcienu no Rīgas Pasažieru stacijas.

Izmantotie resursi:
VEF BA Valkā Facebook