Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2979, Did:0, useCase: 3

Izlase pret Beļģiju: ar kodolu, R.Kurucu, bet, iespējams, bez Pasečņika

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Izlase pret Beļģiju: ar kodolu, R.Kurucu, bet, iespējams, bez Pasečņika
Anžejs Pasečņiks. Foto: FIBA

25. un 28. februārī Latvijas nacionālajai basketbola izlasei paredzētas divas svarīgākās spēles kopš izšķirošajiem mačiem Eiropas čempionāta kvalifikācijā. 2023. gada Pasaules kausa kvalifikācijā pretiniekos nāks Beļģija, kas šobrīd ir arī A apakšgrupas līdere. Portāls ''Sportacentrs.com'' skaidro, kādā sastāvā Latvija varētu sagaidīt šos mačus.

Latvijas nacionālajai basketbola izlasei februāra beigās paredzētas divas svarīgas cīņas pret Beļģiju – vispirms 25. februārī komandas spēkosies Beļģijā, kamēr trīs dienas vēlāk 28. februārī ‘’Arēna Rīga’’. Pēc pirmajām divām spēlēm tieši beļģi ir A grupas līderi, kamēr Latvija zaudējumus un uzvaras dalījusi uz pusēm. Komandas pārstāvji kā Rihards Lomažs un viens no trenera asistentiem Jānis Gailītis uzsvēruši, ka tieši šie divi mači var noteikt, cik veiksmīgs pirmais posms būs Latvijai. Iespējams, šiem mačiem pat būs svarīga nozīme visas kvalifikācijas griezumā.

No sastāva aprišu viedokļa nekas nav mainījies attiecībā uz ULEB Eirolīgā spēlējošajiem basketbolistiem. Tas nozīmē, ka arī šajos mačos nāksies iztikt bez Jāņa Strēlnieka, Artūra Kuruca un Ronalda Šmita. Pie tam, Strēlnieks pēdējās nedēļās atsvaidzinājis paceles cīpslas savainojumu, atgriežoties ierindā vien šonedēļ, kamēr Kurucs janvāra beigās inficējies ar Covid-19. Šmita dalība pirmajā mačā pret Beļģiju pat tīri teorētiski būtu neiespējama, jo šajā datumā ‘’Barcelona’’ plānota cīņa pret Sanktpēterburgas ‘’Zenit’’, kamēr dienu iepriekš ‘’Žalgiris’’ tiksies ar Madrides ‘’Real’’, bet ‘’Baskonia’’ uzņems Kazaņas UNICS. Pagaidām pēdējo spēli valstsvienībā aizvadījis Žanis Peiners, kurš izlaiž jau otro sezonu pēc kārtas gūtā ceļgala savainojuma dēļ Belgradas ‘’Partizan’’ sastāvā. Lai arī spēlētājs nav oficiāli paziņojis par karjeras beigām, intervijā portālam MVP.lv atzina, ka spēlēt uz pretsāpju līdzekļiem un parādīt tikai 50 % no maksimālā varējuma basketbolists nevēloties.

Cita situācija ir ar ULEB Eirokausā spēlējošajiem. Pēc 8. un 9. februārī plānotajām 13. kārtas spēlēm, 14. kārtas mači paredzēti mēnesi vēlāk – respektīvi, 8. un 9. martā. Rodions Kurucs pēc atgriešanās Eiropā joprojām cenšas pierast pie šeit spēlētā basketbola un galvenā trenera Obradoviča prasībām. Adrijas līgā vidēji 15.9 pavadītajās minūtēs laukumā spēlētājs guvis 5.5 punktus, bet Eirokausā 13.4 minūtēs izcēlies ar trim punktiem un 1.4 pārtvertu bumbu. Ja nenotiks kas ārkārtējs, tad Kuruca iesaistīšanās izlases spēlēs gaidāma arī šoreiz. Pirmais piegājiens gan neizdevās iecerētajā līmenī – pret Serbiju Kurucs guva sešus punktus, bet pret Slovākiju nespēlēja neliela savainojuma dēļ.

Kā viens no pēdējiem novembra spēlēs izlasē iekļāvās Paņevežas ‘’Lietkabelis’’ spēlējošais Kasparam Bērziņam, taču šoreiz viņa loma izlasē varētu būt nozīmīgāka, jo neskaidra ir Anžeja Pasečņika dalība. Basketbolistam drīzumā gaidāms ģimenes pieaugums, kas varētu liegt pievienoties uz spēlēm pret Beļģiju. Lai arī spēlētājs iejuties Seviljā un demonstrē pārliecinošāku sniegumu laukumā, pirmā sabraukuma mačos viņa loma bija neliela. Iespējama ir arī Mārtiņa Meiera iesaistīšanās izlases darbā, kurš pirms novembra mačiem sociālajā tīklā ‘’Instagram’’ atklāja, ka treneri nav redzējuši viņam vietu sastāvā. Zināms, ka galvenais treneris spēlētājam pirms sabraukuma nav solījis minūtes laukumā, taču aicinājis sevi pierādīt treniņos un spēļu laiku izcīnīt ar sniegumu laukumā.

Sagaidāms, ka Luka Banki arī februāra mačos varēs rēķināties ar tiem pašiem septiņiem basketbolistiem, kuri kopā ar jauno treneri spēlēs piedalījušies kopš priekškvalifikācijas vasarā. Rihards Lomažs turpina spīdēt ‘’Merkezefendi’’ sastāvā un šobrīd ir 2023. gada Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas rezultatīvākais spēlētājs. Andrejs Gražulis ir viena no ‘’Trieste’’ pamatvērtībām, pagaidām vidēji gūstot 9.1 punktu un savācot 5.1 atlēkušo bumbu. Dairis Bertāns turpinās pildīt kapteiņa funkcijas, bet Kristers Zoriks vēlēsies reabilitēties par neveiksmīgo sniegumu VEF rindās ‘’play-in’’ sērijā pret ‘’Dijon’’. Kā intervijā portālam ‘’Sportacentrs.com’’ atklāja VEF galvenais treneris Jānis Gailītis, tad Zoriks esot ļoti motivēts sevi apliecināt izlases sastāvā. Produktīvi Permas ‘’Parma’’ sastāvā spēlē Mareks Mejeris (13.8 punkti, 5.1 atlēkusī bumba), aizsardzībā joprojām viena no vērtībām ir Artis Ate, bet centra pozīcijā Banki taktiskajos risinājumos kā pamatcentrs izvēlēts Klāvs Čavars, kurš turpina solīdo sezonu Polijā (10.8 punkti, 7.9 bumbas).

No vasarā redzētā sastāva izlasē varētu atgriezties Artūrs Strautiņš, kurš bija sākotnēji iekļauts kandidātos pirms pirmā kvalifikācijas loga, taču savainojums liedza ‘’Reggio Emilia’’ spēlējošajam Strautiņam tai pievienoties. No tā latvietis atguvies, pie tam, janvāra pēdējās dienās guva 22 punktus un izrāva papildlaiku komandas uzvarā pār ‘’Derthona Basket’’.

Šajā laikā palielinājies latviešu leģions Vācijas augstākajā čempionātā, Artūram Žagaram pievienojoties Braunšveigas ‘’Lowen’’, bet Mārtiņam Laksam pastiprinot Gīsenes ‘’46ers’’. Gan Žagars, gan Laksa bija izlases sastāvā novembrī, tomēr laukumā no abiem devās tikai Laksa. Tieši Žagara pozīcija (saspēles vadītājs) šobrīd izlasē ir viens no Ahileja papēžiem, ik pa laikam mačos šajā postenī darbojoties Rihardam Lomažam. Tikmēr cits aizsargs Aigars Šķēle pēdējās spēlēs nav piedalījies ‘’s.Oliver’’ sastāvā.

No basketbolistiem, kas vēl nav spēlējuši oficiālos mačos Lukas Banki vadībā, vērts piefiksēt tādus spēlētājus kā Jāni Bērziņu, Ojāru Siliņu, Mārci Šteinbergu, Ingu Jakoviču. Bērziņš no ‘’Baxi Manresa’’ pārcēlies uz Grieķijas ‘’Larissa’’, kamēr Jakovičs šajās dienās no Valmieras pārgāja uz Francijas augstāko čempionātu ‘’Limoges’’. Mārcis Šteinbergs tika izvēlēts novembra kandidātos, taču nevienā no diviem mačiem nepiedalījās, kamēr Igaunijas čempionē ''Kalev/Cramo'' spēlējošais Siliņš būtu kvalitatīvs papildspēks trešā numura pozīcijā.

Paplašinātajā spēlētāju sarakstā (30 spēlētāji) novembrī tika izraudzīts ‘’Latvijas Universitātes’’ līderis Dāvids Vīksne, kamēr pirms februāra mačiem ierakstu tajā guvis ‘’Liepājas’’ pēdējo mēnešu viens no vadošajiem spēlētājiem Roberts Bērziņš.

Pret Beļģiju Latvijas izlase spēkojusies tikai trīs reizes un visas Eiropas čempionātu ietvaros. 2015. un 2017. gadā panākumus svinēja Latvija (78:67, 92:64), kamēr 2013. gadā vienīgo uzvaru guvusi Beļģija (60:56).

A grupa

VKomandaU-Z+/-
1.Beļģija2-0+30
2.Serbija1-1-3
3.Latvija1-1+7
4.Slovākija0-2-34
1 2 42 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2022-02-03 12:34, pirms 2 gadiem
Paldies par rakstu. Prasās arī beļģu komandas analīze - kāds varētu būt sastāvs..

  +4 [+] [-]

, 2022-02-03 12:46, pirms 2 gadiem
Kur spēlē Trojs Ostlers? Varētu nākt palīgā.

  +5 [+] [-]

, 2022-02-03 13:12, pirms 2 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Kur spēlē Trojs Ostlers? Varētu nākt palīgā.
Uzprasi vēl, ko Spolītis un Jānis Laksa dara
Slēpts komentārs: Heilijs

  +7 [+] [-]

, 2022-02-03 13:21, pirms 2 gadiem
Par Peineru tik žēl... Tāds talants, kas zina, ja nebūtu nemitīgo likstu
ar veselību, tāds 2,04, kurš praktiski visās pozīcijās var bliezt, īsts retums.

  +5 [+] [-]

, 2022-02-03 13:23, pirms 2 gadiem
Heilijs rakstīja: Kas pēdējā laikā notiek ar sportistiem, ka nespēlēt izlasē attaisnojas ar pieaugumu ģimenē! Es saprotu, ja tajā dienā dzemdē, tad varētu būt klāt, bet es nesaprotu, kāpēc es varētu neiet uz darbu, ja mana sieva ir stāvoklī!
Ja izlasei ir atbildīgākās spēles ciklā, kādēļ tām nevarētu veltīt 5 dienas savas dzīves laika?!
Kā reiz tas ir ok aizbildinājums.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-03 13:29, pirms 2 gadiem
PG- Zoriks , Žagars , Jakovičš kā trešais varētu.
SG - Lomažš , Bertāns ,Ate ( jo priekš SF ir plaša izvēle)
SF - Strautiņš, Bērziņš , Kurucs
PF - Mejeris ,Gražulis un varbūt Freimanis
C- Meieris ,Bērziņš ,Čavars un Pasečņiks (ja varēs)
Domāju būtu labs sastāvs .
P.S neiekļāvu Šķēli jo tagad nesspēlē un PF kā kandidāts vēl varētu būt Šteinbergs
Un tās tik manas domas katrs var izteikt savējās

  +3 [+] [-]

, 2022-02-03 13:43, pirms 2 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Kur spēlē Trojs Ostlers? Varētu nākt palīgā.
Raiti vēl pasaukt arī varētu.

  -2 [+] [-]

, 2022-02-03 13:44, pirms 2 gadiem
Heilijs rakstīja: Kas pēdējā laikā notiek ar sportistiem, ka nespēlēt izlasē attaisnojas ar pieaugumu ģimenē! Es saprotu, ja tajā dienā dzemdē, tad varētu būt klāt, bet es nesaprotu, kāpēc es varētu neiet uz darbu, ja mana sieva ir stāvoklī!
Ja izlasei ir atbildīgākās spēles ciklā, kādēļ tām nevarētu veltīt 5 dienas savas dzīves laika?!
Šis ir "new normal". Diemžēl.

  -1 [+] [-]

, 2022-02-03 13:59, pirms 2 gadiem
Calvin rakstīja: Paldies par rakstu. Prasās arī beļģu komandas analīze - kāds varētu būt sastāvs..
Pagaidām izskatās ka van Rosoms nevarēs būt bet Bako un Obasohons varēs būt kas ir starp līderiem par pārējiem maz zināms kurus izcelt

  -1 [+] [-]

, 2022-02-03 14:04, pirms 2 gadiem
Starting 5: Zoriks, Lomažs, Kurucs, Gražulis, the Bērzs.

  +2 [+] [-]

, 2022-02-03 14:05, pirms 2 gadiem
...un tad iejauksies omikrons un visus šitos plānus varēs uzspraust lauku mājās uz atejas naglas...

  +6 [+] [-]

, 2022-02-03 14:10, pirms 2 gadiem
Heilijs rakstīja: Kas pēdējā laikā notiek ar sportistiem, ka nespēlēt izlasē attaisnojas ar pieaugumu ģimenē! Es saprotu, ja tajā dienā dzemdē, tad varētu būt klāt, bet es nesaprotu, kāpēc es varētu neiet uz darbu, ja mana sieva ir stāvoklī!
Ja izlasei ir atbildīgākās spēles ciklā, kādēļ tām nevarētu veltīt 5 dienas savas dzīves laika?!
Vispār jau normālā darbā tēviem valsts dod 2 brīvas apmaksātas nedēļas,kad piedzimst sīkais, jo tā tomēr liela slodze jaunajām māmiņām un palīdzīga roka vīra vai drauga personā nāk tikai par labu! Bet te laikam pārsvarā plusiņus liek tie,kas to nav pieredzējuši vai dzīvo vēl 20. gadsimta vidū.Kāda nah..j izlase,ja man sievai un bērnam jāpalīdz??

  -1 [+] [-]

, 2022-02-03 14:17, pirms 2 gadiem
smilshstreet rakstīja: Vispār jau normālā darbā tēviem valsts dod 2 brīvas apmaksātas nedēļas,kad piedzimst sīkais, jo tā tomēr liela slodze jaunajām māmiņām un palīdzīga roka vīra vai drauga personā nāk tikai par labu! Bet te laikam pārsvarā plusiņus liek tie,kas to nav pieredzējuši vai dzīvo vēl 20. gadsimta vidū.Kāda nah..j izlase,ja man sievai un bērnam jāpalīdz??
Nezinu kāpēc iesaistos diskusijā, bet:

1. Ir abu partneru vecāki, kas var izručīt šādās situācijās;
2. Ir zināms respekts pret "kolēģiem";
3. Par pienākumu pret Valsti, šķiet, ka vairs nerunā
4. u.t.t.
Ir 3 atvases, visas sporto un mācās. Apmēram esmu "tēmā".

  +1 [+] [-]

, 2022-02-03 14:34, pirms 2 gadiem
smilshstreet rakstīja: Vispār jau normālā darbā tēviem valsts dod 2 brīvas apmaksātas nedēļas,kad piedzimst sīkais, jo tā tomēr liela slodze jaunajām māmiņām un palīdzīga roka vīra vai drauga personā nāk tikai par labu! Bet te laikam pārsvarā plusiņus liek tie,kas to nav pieredzējuši vai dzīvo vēl 20. gadsimta vidū.Kāda nah..j izlase,ja man sievai un bērnam jāpalīdz??
kā tad dairis nopēlēja maču un pēc spēles uzreiz aizskrēja uz dzemdību namu, kur sieva tajā laikā dzemdēja?
Viņam noteikti ir laika mašìna uz 20 gs vidu
🤣🤣🤣

  +6 [+] [-]

, 2022-02-03 14:36, pirms 2 gadiem
ST2 rakstīja: Nezinu kāpēc iesaistos diskusijā, bet:

1. Ir abu partneru vecāki, kas var izručīt šādās situācijās;
2. Ir zināms respekts pret "kolēģiem";
3. Par pienākumu pret Valsti, šķiet, ka vairs nerunā
4. u.t.t.
Ir 3 atvases, visas sporto un mācās. Apmēram esmu "tēmā".
Kādos laikos mēs dzīvojam, ir 21. gadsimts. Sieva un bērns pāri visam, un tad tikai Valsts, reliģija u.tt. Tas ir īpašs brīdis, lielākais notikums katra dzīvē, pilnīgi skaidrs, ka to nevajag laist garām.
Slēpts komentārs: ķēmu ķērājs

  +1 [+] [-]

, 2022-02-03 15:06, pirms 2 gadiem
Ģimene pirmajā vietā! Pārējais pēc tam. Tādi kā "ķēmu ķērājs" nav jāņem par pilnu šajā jautājumā...

P.S.Veiksmi vīriem pret Beļģiju.

  -4 [+] [-]

, 2022-02-03 15:22, pirms 2 gadiem
Ulrihs rakstīja: Ģimene pirmajā vietā! Pārējais pēc tam. Tādi kā "ķēmu ķērājs" nav jāņem par pilnu šajā jautājumā...

P.S.Veiksmi vīriem pret Beļģiju.
Iedomājies, tu esi zinātnieks, tūlīt izdarīsi cilvēcei nozimigu atklājumu un tad pēkšņi zvana sieva - nopērc lūdzu pienu. Un tu ar asti kājstarpē uzreiz skrien.
Mīksti plukatas jūs esat, jēgas nekādas, dzīvi pavadat pie pavarda izdabājot sievai un lielākais sasniegums ir atražot sevi un atstāt aiz sevis vēl vienu tādu pašu pie pavarda sēdētaju.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-03 15:31, pirms 2 gadiem
Heilijs rakstīja: Kas pēdējā laikā notiek ar sportistiem, ka nespēlēt izlasē attaisnojas ar pieaugumu ģimenē! Es saprotu, ja tajā dienā dzemdē, tad varētu būt klāt, bet es nesaprotu, kāpēc es varētu neiet uz darbu, ja mana sieva ir stāvoklī!
Ja izlasei ir atbildīgākās spēles ciklā, kādēļ tām nevarētu veltīt 5 dienas savas dzīves laika?!
izlase nav darbs, bet arī darbs nav būtiskākais dzīvē

  +4 [+] [-]

, 2022-02-03 16:25, pirms 2 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Kādos laikos mēs dzīvojam, ir 21. gadsimts. Sieva un bērns pāri visam, un tad tikai Valsts, reliģija u.tt. Tas ir īpašs brīdis, lielākais notikums katra dzīvē, pilnīgi skaidrs, ka to nevajag laist garām.
Nestrīdies, kam bērnu nav tas nesapratīs. Ģimene svarīgāka par bumbošanu.

  -1 [+] [-]

, 2022-02-03 16:34, pirms 2 gadiem
ST2 rakstīja: Nezinu kāpēc iesaistos diskusijā, bet:

1. Ir abu partneru vecāki, kas var izručīt šādās situācijās;
2. Ir zināms respekts pret "kolēģiem";
3. Par pienākumu pret Valsti, šķiet, ka vairs nerunā
4. u.t.t.
Ir 3 atvases, visas sporto un mācās. Apmēram esmu "tēmā".
Tad tu saviem dēliem mācīsi, ka galvenais dzīvē ir darba vieta, tad nāk pienākums pret valsti un ja nu atliek laiks, tad ģimeni ar neaizmirsti. Izcils tēvs. neko pielikt neko atņemt!
P.S. Un jā, kam tad tiem vecvecāki domāti,ja ne ,lai aizstātu tēvu visos gadījumos,kad tēvam ir lielais pienākums pret valsti un darbu?

  -3 [+] [-]

, 2022-02-03 16:53, pirms 2 gadiem
smilshstreet rakstīja: Tad tu saviem dēliem mācīsi, ka galvenais dzīvē ir darba vieta, tad nāk pienākums pret valsti un ja nu atliek laiks, tad ģimeni ar neaizmirsti. Izcils tēvs. neko pielikt neko atņemt!
P.S. Un jā, kam tad tiem vecvecāki domāti,ja ne ,lai aizstātu tēvu visos gadījumos,kad tēvam ir lielais pienākums pret valsti un darbu?
Neesmu ārsts, bet diagnoze skaidra.

     [+] [-]

, 2022-02-03 17:29, pirms 2 gadiem
Tikai raksta 6.rindkopā (burtiski beigās) pirmo reizi vari aptuveni nojaust, par kuru turnīru ir bijusi visa šī analīze. Un tas tikai tāpēc, ka Lomažs ir baigais malacis. Kaut kur līdā vai pirmajā rindkopā var iepīt Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrs Eiropas zonā.
Visādi citādi paldies - tiešām izlasīju no A līdz Z.

     [+] [-]

, 2022-02-03 18:06, pirms 2 gadiem
WKS rakstīja: Uzprasi vēl, ko Spolītis un Jānis Laksa dara
A ko Vova? Vova mierīgi varētu

     [+] [-]

, 2022-02-03 18:39, pirms 2 gadiem
Heilijs rakstīja: Kas pēdējā laikā notiek ar sportistiem, ka nespēlēt izlasē attaisnojas ar pieaugumu ģimenē! Es saprotu, ja tajā dienā dzemdē, tad varētu būt klāt, bet es nesaprotu, kāpēc es varētu neiet uz darbu, ja mana sieva ir stāvoklī!
Ja izlasei ir atbildīgākās spēles ciklā, kādēļ tām nevarētu veltīt 5 dienas savas dzīves laika?!
Atšķirība tik tāda, ka izlase nav darbs, bet brīvprātīgs pasākums. Ir pilnīgi loģiski un adekvāti palikt ar topošā bērna māti situācijās, kad viņa nevar vairs sev kurpes aizsiet. Noskaties šo: https://www.youtube.com/watch?v=G0a...

     [+] [-]

, 2022-02-03 18:48, pirms 2 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Atšķirība tik tāda, ka izlase nav darbs, bet brīvprātīgs pasākums. Ir pilnīgi loģiski un adekvāti palikt ar topošā bērna māti situācijās, kad viņa nevar vairs sev kurpes aizsiet. Noskaties šo: https://www.youtube.com/watch?v=G0a-Nr_vRjM
Tā gan ir. Mūsdienās tās dzemdētājas tādas švakas palikušas, ne kurpes vairs aizsiet, ne arī pašas bez palīdzības piedzemdēt nevar. Agrāk neviens neprasīja, piedzemdēji un atpakaļ uz kūti

  +1 [+] [-]

, 2022-02-03 19:02, pirms 2 gadiem
Kas ir Jāni Timmu cik zinu G leugue ir pārtraukumi izlases cikliem, jo USA ir jāvāc izlasi takā Timma arī varētu nākt palīgā cik zinu par strēlnieku ir runa uz otru spēli

     [+] [-]

, 2022-02-03 19:08, pirms 2 gadiem
Murlāpsis rakstīja: Tā gan ir. Mūsdienās tās dzemdētājas tādas švakas palikušas, ne kurpes vairs aizsiet, ne arī pašas bez palīdzības piedzemdēt nevar. Agrāk neviens neprasīja, piedzemdēji un atpakaļ uz kūti
Tu ar savējo mierīgi tā varēsi darīt. Tava izvēle, bet citiem tomēr drusciņ vairāk saprāta. P.S. Par komentētājiem no 20. gadsimta nebiju kļūdījies, bet nezināju,ka te ir arī tādi, kas dzīvo vēl 20. gadsimta sākumā.

  -1 [+] [-]

, 2022-02-03 19:14, pirms 2 gadiem
Timma arī varētu būt tur iekļauts

  +1 [+] [-]

, 2022-02-03 19:18, pirms 2 gadiem
WKS rakstīja: Uzprasi vēl, ko Spolītis un Jānis Laksa dara
nevajag jau tik tālu braukt auzās, pietiktu ar Biedriņu un Pētersonu

  -1 [+] [-]

, 2022-02-03 19:30, pirms 2 gadiem
Sastavs tapat bus gana labs! Par uzvaram!

  +1 [+] [-]

, 2022-02-03 20:40, pirms 2 gadiem
Heilijs rakstīja: Kas pēdējā laikā notiek ar sportistiem, ka nespēlēt izlasē attaisnojas ar pieaugumu ģimenē! Es saprotu, ja tajā dienā dzemdē, tad varētu būt klāt, bet es nesaprotu, kāpēc es varētu neiet uz darbu, ja mana sieva ir stāvoklī!
Ja izlasei ir atbildīgākās spēles ciklā, kādēļ tām nevarētu veltīt 5 dienas savas dzīves laika?!
Tad, kad tu būsi vecs vai traumēts, tad valsts (tā pati par kuru te runā, ka esot jābūt pienākumam un vēl nez kam) par tevi aizmirsīs. Ģimene būs tā, kas palīdzēs, parūpēsies. Tie paši bēŗni uz kuru dzemdībām "skrien"

  +2 [+] [-]

, 2022-02-03 20:41, pirms 2 gadiem
kristaps30 rakstīja: Timma arī varētu būt tur iekļauts
Timma, taču pēc kāsiena bulgāriem, pateica, ka izlasei viss. Un ko tu no viņa gaidi? To, ka stāvēs un metīs truļus garām?

     [+] [-]

, 2022-02-03 20:44, pirms 2 gadiem
smilshstreet rakstīja: Tu ar savējo mierīgi tā varēsi darīt. Tava izvēle, bet citiem tomēr drusciņ vairāk saprāta. P.S. Par komentētājiem no 20. gadsimta nebiju kļūdījies, bet nezināju,ka te ir arī tādi, kas dzīvo vēl 20. gadsimta sākumā.
Nemaisi te gadsimtu iekšā, ja esi plukata, kas dzīvi pavada, izdabājot sievas iegribām. Tieši tad mēs vēl dzīvotu akmens laikmetā, ja visi vīrieši būtu tādi pavarda vergi, nebūtu, kas progresu bīda, nebūtu, kam izgudrot visu, kas mums ir. Nožēlojamas mājsaimnieces jūs esat.
1 2 42 komentāri