Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Ivkovičs priecīgs par treniņnometnes gaitu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Ivkovičs priecīgs par treniņnometnes gaitu
Dušans Ivkovičs
Foto: ITAR-TASS

Serbijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Dušans Ivkovičs ir apmierināts ar jauno serbu darba ētiku treniņnometnes laikā un cer, ka pēc ilgiem gadiem sasniegtais patīkamais mikroklimats izlasei palīdzēs realizēt savu potenciālu Eiropas čempionātā.

Gatavošanos Vecā kontinenta lielākajām meistarsacīkstēm Dušana Ivkoviča trenētie serbi uzsāka Itālijā. Tagad Serbijas valstsvienība atgriezusies Belgradas apkaimē, kur gatavosies līdz pat čempionāta sākumam.

‘’Mēs sākām gatavoties agrāk nekā citas izlases, jo šī ir jauna komanda un ir svarīgi būt fiziski sagatavotiem, lai spēlētu Eiropas čempionātā. Tas ir viens no elementārākajiem nosacījumiem, kas jāizpilda, ja vēlamies sasniegt izvirzītos mērķus. Par laimi, mūsu spēlētāji līdz šim ir sekmīgi izvairījušies no nopietnām traumām. Protams, ir bijuši mikro savainojumi, bet tas ir tikai normāli,’’ apmierināts ar līdzšinējo treniņnometnes gaitu ir Serbijas valstsvienības galvenais treneris Dušans Ivkovičs.

‘’Mēs varam būt apmierināti – manā rīcībā ir daudz jaunu spēlētāju, kuri visu vasaru smagi strādājuši, praktiski neatpūšoties. Visi spēlētāji strādā ļoti labi, un esmu pārliecināts, ka individuālais progress neapstāsies. Tas darbs, ko esam paveikuši, lai izveidotu pozitīvā garā noskaņotu komandu, cerams, realizēsies arī basketbola laukumā,’’ sacīja Ivkovičs.

Serbija Eiropas čempionātā spēlēs vienā apakšgrupā ar Spānijas, Lielbritānijas un Slovēnijas valstsvienībām.

Izmantotie resursi:
eurobasket2009.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-02 22:24, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Bērziņ kungs nevari luudzu iedot adresi kur var apskatit Sebijas kandidaatus?
http://sportiva.era.lv/articles/8/21924/