Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Lielbritānijas treneris izceļ pozitīvās iezīmes spēlē pret Latviju un atbild Pešičam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lielbritānijas treneris izceļ pozitīvās iezīmes spēlē pret Latviju un atbild Pešičam
Marks Stjūtels. Foto: Great Britain Basketball

Lielbritānijas basketbola izlases treneris Marks Stjūtels sarunā ar medijiem izcēlis viņa komandas pozitīvās darbības iepriekšējā spēlē pret Latvijas valstsvienību, kā arī komentējis serbu stratēģa Svetislava Pešiča nesenos izteikumus.

''Mums priekšā ir smags uzdevums – divas spēles pret basketbola lielvalstīm Serbiju un Latviju, taču tas arī ir iemesls, kādēļ spēlējam. Iepriekšējā mačā pret Latviju redzējām vairākas pozitīvas lietas mūsu spēlē. Mums tas jāatkārto vēlreiz un smagi jāstrādā, lai sasniegtu iecerēto rezultātu,'' sacīja Lielbritānijas vīriešu basketbola izlases galvenais stratēģis Marks Stjūtels, kurš novembra logā aizstās Klīvlendas ''Cavaliers'' trenera asistentu Neitu Reinkingu.

Pieredzējušais Serbijas izlases treneris Svetislavs Pešičs nesenā intervijā vietējiem medijiem sūkstējies par izspēles sistēmu un viņa valstsvienības pašreizējo stāvokli, atzīmējot, ka serbi mačā pret Lielbritāniju nebūs favorīti, nosaucot pretiniekus par "objektīvi labākiem".

''Katram trenerim ir unikāls skatījums uz dažādām situācijām. Neesmu drošs, cik daudzi piekristu Pešiča teiktajam par Lielbritāniju kā favorīti, neatkarīgi no tā, vai viņu rindās ir NBA spēlētāji. Viņš var justies kā vēlas. Gatavosimies spēlei ar mentalitāti, ka tā ir par mums – darīsim pareizās lietas un visu, kas mūsu spēkos, lai uzvarētu, kā arī iemiesosim sevī Lielbritānijas basketbolu,'' komentāru par Svetislava Pešiča nesenajiem izteikumiem sniedza Stjūtels.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-179983-...

     [+] [-]

, 2022-10-28 10:35, pirms gada
Briti atceros tiešām labi nospēlēja pret mūsējiem biju patīkami pat pārsteigts, bet galvenais,ka Latvija uzvarēja