Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Vakar aizvadījusi izbraukuma spēli, Nīderlande atsakās uzņemt Krievijas izlasi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vakar aizvadījusi izbraukuma spēli, Nīderlande atsakās uzņemt Krievijas izlasi
Foto: FIBA

2023. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē Nīderlandes basketbola izlase vakar piedzīvoja zaudējumu Permā. Svētdien mačs pret Krieviju paredzēts savā laukumā, un Nīderlande izplatījusi paziņojumu, paužot, ka negrasās uzņemt Krievijas izlasi.

Nīderlande paskaidroja, ka Krievijas uzbrukums Ukrainai sācies pēc tam, kad komanda jau ieradusies Permā. Izsverot visus iespējamos scenārijus un vēloties pasargāt savas izlases drošību, tika pieņemts lēmums aizvadīt spēli. Preses relīzē norādīts, ka tas bija labākais lēmums izlasei, kas vēlējās mājās atgriezties droši.

Svētdien spēle paredzēta Nīderlandē, un Nīderlandes Basketbola federācija norādīja, ka negrasās uzņemt Krieviju. "Izsverot visus aspektus, ieskaitot morālos, spēlētāju un sabiedrības drošības, valde var rīkoties tikai vienā veidā – atcelt svētdien paredzēto maču." Tāpat norādīts, ka Nīderlandes 3x3 komanda nākamajā nedēļā nedosies uz Krieviju.

Federācija pauda cerību, ka FIBA viedoklis sakritīs un mačs pret Krieviju tiks atcelts pavisam.

Izmantotie resursi:
https://www.basketball.nl/nieuwsove...

  +2 [+] [-]

, 2022-02-25 14:39, pirms 2 gadiem
Super, malači holandieši!!!!

     [+] [-]

, 2022-02-25 16:39, pirms 2 gadiem
Sākam katrs pats ar sevi. Mazi pilieni veido upes, kas ietek jūrā.
Paldies holandiešiem!