Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Karasjovs: "Voronceviča zaudējums – milzīga problēma Krievijai"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Karasjovs: "Voronceviča zaudējums – milzīga problēma Krievijai"
Andrejs Voroncevičs 2013. gada 22. augustā Viļņā, spēlē pret Lietuvu
Foto: AFP/Scanpix

Garā spēlētāja Andreja Voronceviča prombūtne Eiropas čempionātā kļūs par milzīgu problēmu Krievijas vīriešu basketbola valstsvienībai, pēc pārbaudes turnīra Viļņā paziņoja izlases galvenais treneris Vasilijs Karasjovs.

Piektdien, 24. augustā, Voroncevičs spēlē pret Somiju zem groza saskrējās ar pretinieku, nokrita un atsita galvu pret parketu, būdams spiests atstāt laukumu ar ārsta palīdzību. Sadursmes laikā sportists sastiepa kāju un tika nosūtīts apskatei uz vietējo slimnīcu. Elektromagnētiskā rezonanse liecināja par nopietnu potītes savainojumu, kura rezultātā Voronceviča kāja trīs nedēļas būs ģipsī.

“Mums tas ir milzīgs zaudējums,” teica Karasjovs. “Voroncevičs nebija vienkāršs izlases dalībnieks. Viņš bija komandas līderis, starta piecnieka spēlētājs. Ļoti ceru, ka šajā grūtajā situācijā komanda vēl vairāk saliedēsies un nenolaidīs rokas.”

Par Voronceviča savainojumiem pastāstīja Krievijas izlases ārsts Romāns Abželilovs. “Andreja potītei nepieciešama ilga ārstēšana. Viļņas klīnikā viņam uzlika ģipsi, bet tuvākajā laikā Voroncevičs manā uzraudzībā izies rehabilitāciju. Andrejam konstatēts arī galvas pakauša savainojums, spēles laikā viņam tika uzliktas astoņas šuves.”

Eiropas čempionāts sāksies pēc 11 dienām Slovēnijā. Dažādu iemeslu dēļ Krievijai nepalīdzēs garie spēlētāji Aleksandrs Kauns, Timofejs Mozgovs, spēka uzbrucējs Viktors Hrjapa, uzbrucējs Andrejs Kiriļenko un aizsargs Sergejs Bikovs.

Krievijas mērķis ir kvalificēties 2014. gada Pasaules kausa izcīņai. Ceļazīmes uz Spāniju iegūs sešas labākās komandas. Ja spāņi finišēs "Top 6", finālturnīram kvalificēsies arī septītās vietas īpašnieki. Papildus FIBA lems par četrām "wild-card".

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта

  -2 [+] [-]

, 2013-08-24 13:26, pirms 11 gadiem
Krievijas izlase sāk meklēt attaisnojumus, ja neizdodas EČ!

  +3 [+] [-]

, 2013-08-24 13:34, pirms 11 gadiem
Peleeciits rakstīja: Krievijas izlase sāk meklēt attaisnojumus, ja neizdodas EČ!
Nav nekādi attaisnojumi, komanda nevar parādīt atbilstošu sniegumu, ja vadošie spēētāji nevar spēlēt izlasē.. Mozgovs, Kirlenko, Voroncēvičs, u.t.t...

     [+] [-]

, 2013-08-24 13:42, pirms 11 gadiem
Peleeciits rakstīja: Krievijas izlase sāk meklēt attaisnojumus, ja neizdodas EČ!
Es jau pieradis, un mani tas vairs neizbrīna!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-24 14:17, pirms 11 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Nav nekādi attaisnojumi, komanda nevar parādīt atbilstošu sniegumu, ja vadošie spēētāji nevar spēlēt izlasē.. Mozgovs, Kirlenko, Voroncēvičs, u.t.t...
Hmm...paņem jebkuru Eiropas valsti un nostādi pret Krieviju ar visiem viņas resursiem, naudu un iespējām...! Padomā....

     [+] [-]

, 2013-08-24 14:20, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: nu tad jautājums ir atklāts - ko viņiem nozīmē neizdoties? Ar Voronceviču varētu pakapāties par medaļām, bez viņa mērķis noteikti vairs būs tikai PČ.
Taču, vērtējot objektīvi, arī to izpildīt viņiem būs grūti, lai gan 8-nieks ir pilnīgi reāls, zinot spēlētāju individuālo meistarību, darbaspējas un attieksmi pret karogu
Krievija ar šo sastāvu varēs kapāties par izdzivošanu, ar vai bez Voroncēviča! Paši krievi netic šai izlasei zinot peripētijas ar basketbola sabiedrību, tā kā pārāk augstu dotajā brīdī vērtē Krievijas izlasi!
Un viss "progress"ir redzams visa brieduma jauniešu izlasēs, 7ņas izlases bez EČ fināliem, priekš"mazās"Krievijas!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-24 14:39, pirms 11 gadiem
Peleeciits rakstīja: Hmm...paņem jebkuru Eiropas valsti un nostādi pret Krieviju ar visiem viņas resursiem, naudu un iespējām...! Padomā....
Neatbalstu Krieviju, bet stulbi ir vilkt paralēles starp naudu iedzīvotāju daudzumu ... un labu spēlētāju skaitu !!!!
Jā tas ir faktors, bet tad jau Ķīniešiem visur bija jābūt pirmajiem, jo viņu ir tik daudz, ka pat naudai vairs nevajadzētu būt nozīmei. un nezkāpēc Lietuvai ir tik stipra izlase utt.
Cik garš tik plats !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja