Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Turcijā sākts ''Panathinaikos'' līdera Nana naturalizācijas process

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Turcijā sākts ''Panathinaikos'' līdera Nana naturalizācijas process
Kendriks Nans. Foto: Imago Images/Scanpix

Turcijas medijs ''basketfaul'' ziņo, ka basketbola izlasē varētu būt jauns naturalizētais basketbolists. Par to varētu kļūt Atēnu ''Panathinaikos'' līderis Kendriks Nans, kura naturalizācijas process jau ir uzsākts. Spēlētāja aģents gan paspējis šo informāciju pagaidām noliegt.

Turcijas sporta medijs ''basketfaul'' ziņo, ka valsts pasei pieteicies amerikānis Kendriks Nans, kurš 2023./2024. gada sezonas laikā spēlēja valstsvienības trenera Ergina Atamana trenētās Atēnu ''Panathinaikos'' rindās. Kopā ar to viņš kļuva par Eirolīgas čempionu, kā arī Grieķijas titula ieguvēju.

Sagaidāms, ka process jau drīz tiks pabeigts un jau rudenī Nans varētu spēlēt Turcijas izlases sastāvā kā naturalizētais basketbolists. Tāpat Nans pēc Turcijas pases saņemšanas Grieķijas līgā neskaitīsies kā ārzemnieks, bet gan iegūs eiropieša statusu. FIBA noteikumi izlasēm pieļauj viena naturalizētā basketbolista atrašanos 12 pieteikto spēlētāju sastāvā. Nana aģents gan ātri vien paspējis noraidīt izskanējušās ziņas.

Pirms došanās uz Eiropu Nans spēlēja Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) tādās komandās kā Maiami ''Heat'', Vašingtonas ''Wizards'' un Losandželosas ''Lakers''. 193 spēlēs viņam vidēji 12.1 punkts, 2.4 atlēkušās bumbas un tikpat piespēles.

''Panathinaikos'' sastāvā Nans 35 Eirolīgas spēlēs vidēji izcēlās ar 16 punktiem, 3.1 piespēli un 2.7 atlēkušajām bumbām, kamēr Grieķijas līgā ar 12.4 punktiem, četrām piespēlēm un 2.6 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://basketfaul.com.tr/milli-tak...

     [+] [-]

, 2024-08-20 22:24, pirms 4 nedēļām
mīkstie tikai naturalizē spēlētājus

     [+] [-]

, 2024-08-20 23:10, pirms 4 nedēļām
mo taverna rakstīja: mīkstie tikai naturalizē spēlētājus
Sūds būtu ja mazās valstis/izlases ņemtu,bet te reāli pēdējos gados lielajām vajag
Viņiem reāli uz vienas rokas pirkstiem var izskaitīt cik talanti izauguši kopš tā paša KP/Pasečņika čempja kur Sipahi bija čemja izlasē un liekas pat MVP
Šenguns,Osmans,Korkmazs un pāris kuri kaut kā aizķēras okeāna otrā pusē uz sezonu/divām.Nekas jau viņiem super nav izaudzis