Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Blūms: "Ja nevaram uzvarēt bulgārus, tad Latvijas basketbolā kaut kur ir problēma"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Blūms: "Ja nevaram uzvarēt bulgārus, tad Latvijas basketbolā kaut kur ir problēma"
Jānis Blūms. Foto: Ģirts Ozoliņš, F64

Latvijas izlases ilggadējais aizsargs Jānis Blūms (38) piedalījās Eiropas čempionāta līdzšinējās kvalifikācijas spēlēs, taču netika uzaicināts uz valstsvienības izšķirošajām cīņām. Basketbolists vēlējas palīdzēt, taču jāņem vērā trīs mēneši bez spēļu prakses un Covid-19 izslimošanas sekas. Par to tika vēstīts LTV1 raidījumā "Sporta Studija".

"Ilgā periodā pirmoreiz neesmu ar izlasi. Ir tā bišķi savādāk, jo izlase man vienmēr bijusi mīļākā komanda, kurā esmu spēlējis. Jā, tagad nav, bet attālināti turēšu īkšķus, lai tiek uz Eiropas čempionātu," saka Jānis Blūms. "Esmu spēlējis iepriekšējos septiņos Eiropas čempionātos pēc kārtas. Nezinu, vai aizbraukšu uz astoto, bet gribu, lai vismaz komanda tur ir."

Kvalifikācijas pēdējos mačos Latvijas basketbolisti "Arēnā Rīga" uzņems Bulgāriju (20. februārī) un Grieķiju (22. februārī). Vai izdosies kvalificēties? "Domāju: ja mēs nevaram uzvarēt bulgārus, tad kaut kur ir problēma Latvijas basketbolā."

Bet pirmajā spēlē bulgāriem zaudējām. "Jā, neprofesionāli atdevām uzvarētu spēli. Pie plus septiņi uztaisījām nepareizas maiņas. Vienkārši vajadzēja uzlaist spēlētājus, kuri var iemest sodiņus - un tad spēle būtu uzvarēta. Trenerim tomēr bija pirmās spēles kā izlases galvenajam. Varbūt kaut kur nepaveicās, vajadzēja bišķi gudrāk nospēlēt beigās, pašiem spēlētājiem labāk aizvadīt beigas," prāto pieredzējušais aizsargs.

Vai ar tevi bija sarunas par pēdējiem diviem kvalifikācijas mačiem? "Basketbola savienība un treneri zināja, ka esmu pieejams. Gatavojos, lai būtu izlasē, bet arī sapratu, ka it kā neņem, jo nav spēļu prakses. Nezinu, varbūt 22 gadu laikā man ir lielāka spēļu prakse nekā visiem [pārējiem] spēlētājiem kopā. Bet nu labi, to mēs necilāsim. Varbūt tā arī vajadzēja, nezinu, treneri tā juta, ka man varbūt šoreiz nevajag tur būt. Labi, es to pieņemu, neesmu apvainojies, tas vienkārši dzen uz priekšu," atzīst 38 gadus vecais spēlētājs.

Bet atzīsti: aizvainojums taču mazliet iekšā ir! Sportistam tā vajadzētu būt, ne aizvainojumam, bet... "Varbūt man tur nevajadzēja būt, es nezinu. It kā jutu, kam man tur vajag būt. Bet, no otras puses, ja tā notika, tad laikam nevajadzēja būt. Sanāca visi tie apstākļi, ka es nebiju spēlējis trīs mēnešus. Bet visu laiku sevi uzturēju sevi formā, biju gatavs palīdzēt. Ja mani sauktu, tad būtu gājis."

Vai izjūti sekas pēc Covid-19 izslimošanas? "Noteikti neesmu tādā formā kā iepriekš. Diezgan pasmagi mani paņēma. Man liekas, ka izdarīju kļūdu - mazliet par ātru atsāku trenēties. Un tad aizgāja bišķi dziļāk, kaut kā tā," atklāj basketbolists. "Pirmajās trijās dienās bija temperatūra, un tad es "zūmā" sāku trenēties divreiz dienā. Jutu, ka mazliet iet uz bronhiem un plaušām - tad pateica, lai bišķi mierīgāk."

.

Izmantotie resursi:
LTV1 raidījums "Sporta Studija"

  +4 [+] [-]

, 2021-02-16 17:18, pirms 4 gadiem
Reāli pateica kā ir

  +5 [+] [-]

, 2021-02-16 17:45, pirms 4 gadiem
Labāk jau, Janka, pasēdi mājās vai tribīnē pa blatu. Iedomājies, pēkšņi sanāk šaize, un mūsējie nogrūž bulgāriem (vai, ticamāk, vinnē ar plus trīs). Vai tiešām pabeigt karjeru izlasē ar šādu maču? Tad jau uzreiz jāskrien uz Daugavu kārties.

     [+] [-]

, 2021-02-16 18:30, pirms 4 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Labāk jau, Janka, pasēdi mājās vai tribīnē pa blatu. Iedomājies, pēkšņi sanāk šaize, un mūsējie nogrūž bulgāriem (vai, ticamāk, vinnē ar plus trīs). Vai tiešām pabeigt karjeru izlasē ar šādu maču? Tad jau uzreiz jāskrien uz Daugavu kārties.
Tāds variants netiek pieļauts.Ja Janka būtu uzaicināts,tad viņš būtu viens no uzvaras kaldinātājiem. Tagad vai nekad ! Mūsu zeme- Latvija !!

  +4 [+] [-]

, 2021-02-16 19:13, pirms 4 gadiem
Attieksmē pret izlasi Janka ir vienkārši zelts un paraugs. Tik ļoti simpatizē tā bezierunu izlases nostadīšana par visaugstāko godu - kaut mums vairāk tādu sportistu būtu.

     [+] [-]

, 2021-02-16 19:23, pirms 4 gadiem
Sakarā ar Janku... Ja kaut maza daļa kas tiek runāts ir patiesa, tad BOMBA un respekts... Ja LV izlase iekļūst čempi un janka spēle kaut kur un viņu nepaņem izlasē.. Tad LV basketbolam tiešām ir problēma un kaut kur pūst galva.. Nemakam nevienu leģendu godināt, respektēt lai vai kādi tie ir.. Miglinieki,Valters utt.. Tas pats Kraukļa kauss bija LĒGENDA.. Es tiešām novēlu lai baumas ir patiesas un nakamo divu nedeļu laikā piepildās tās saistībā ar Blūmu un ja mēs tiekam uz čempi un viņš ka LĒĢENDA nav 12, tad super žēl.. Ir Skaidrs, ka Janka spēlēs līdz tam ar vienu domu tikai...

 +11 [+] [-]

, 2021-02-16 19:48, pirms 4 gadiem
Izcili spilgts piemērs, kad cilvēks nemāk aiziet. Cauri caurēm laužas aizvainojums, ka 38 gados 3 mēnešus bez spēļu prakses esošu veterānu, kam nevelk ne kājas, ne kā pierādīja pēdējās spēles izlasē un VEFā, tad arī galva līdzi notikumiem laukumā. Janka, paldies, paldies par visu, bet jebkuram šobrīd izņemot tevi pašu, ir skaidrs, ka no reālajiem izlases aizsargiem tu neesi šobrīd labāks ne par vienu. Es neskaitu, protams tos, kas visticamāk nespēlēs nekādu lomu. Bet ne Zoriks, ne Žagars, ne Šķēle nu nav neviens no vinjiem vairs nekāds gurķis un visi visās komponentēs laukumā ir labāki. Un tā nedaudz slēptā bravurība par labo formu un ka būtu noderējis, nu to visu jau Janka teica par Itālijas komandu, ka tur zinot ka esot bijis labāks par visiem, bet redz trenerim nav paticis. Tas ir jautājums Janka par spēju kritiski paskatīties uz sevi no malas. Jau pēdējā sezonā VEFiņā tu apvainojies uz Gailīti, ka tev nebija absolūti zaļā gaisma un 30 min vietā 15 min. Tas pats Janičenoks nesen Hatrikka teica Pučem, ka pašam likās, ka visu var un nesaprot kāpēc nedod spēles laiku, bet pēc karjeras paskatījies pēdējās sezonas spēļu ierakstus un sapratis, ka grib aiz kauna zemē ielīst. Skaidrs ka to ir grūti pieņemt, bet tāda ir katra sportista realitāte karjeras beigās. Saņemies vecais, un neba jau pa velti iestājies Lat Attīstībai un startēs pašvaldību vēlēšanās. Lai veicas

     [+] [-]

, 2021-02-16 19:48, pirms 4 gadiem
BET365 rakstīja: Sakarā ar Janku... Ja kaut maza daļa kas tiek runāts ir patiesa, tad BOMBA un respekts... Ja LV izlase iekļūst čempi un janka spēle kaut kur un viņu nepaņem izlasē.. Tad LV basketbolam tiešām ir problēma un kaut kur pūst galva.. Nemakam nevienu leģendu godināt, respektēt lai vai kādi tie ir.. Miglinieki,Valters utt.. Tas pats Kraukļa kauss bija LĒGENDA.. Es tiešām novēlu lai baumas ir patiesas un nakamo divu nedeļu laikā piepildās tās saistībā ar Blūmu un ja mēs tiekam uz čempi un viņš ka LĒĢENDA nav 12, tad super žēl.. Ir Skaidrs, ka Janka spēlēs līdz tam ar vienu domu tikai...
Ņemt kādu ņemšanas pēc neskatoties, kurš labāks? Paņemt līdzi un izlaist vienā spēlē uz pāris minūtēm? Tad jau labāk atvadu spēli pret Lietuvu pirms čempionāta uztaisīt.

  +6 [+] [-]

, 2021-02-16 19:52, pirms 4 gadiem
BET365 rakstīja: Sakarā ar Janku... Ja kaut maza daļa kas tiek runāts ir patiesa, tad BOMBA un respekts... Ja LV izlase iekļūst čempi un janka spēle kaut kur un viņu nepaņem izlasē.. Tad LV basketbolam tiešām ir problēma un kaut kur pūst galva.. Nemakam nevienu leģendu godināt, respektēt lai vai kādi tie ir.. Miglinieki,Valters utt.. Tas pats Kraukļa kauss bija LĒGENDA.. Es tiešām novēlu lai baumas ir patiesas un nakamo divu nedeļu laikā piepildās tās saistībā ar Blūmu un ja mēs tiekam uz čempi un viņš ka LĒĢENDA nav 12, tad super žēl.. Ir Skaidrs, ka Janka spēlēs līdz tam ar vienu domu tikai...
Kāds 12 ais? Kas izlase ir kaut kāds kūrorts? Ja mēs tiekam uz čempi, tad uz Blūma pozīciju kandidē Šķēle, Ate, Zoriks, Rodions Kurucs, Artūrs Kurucs, Žanis Peiners, Dairis bertans, Strēlnieks, Žagars. Tev tiešām šķiet, ka Blūmam šajā kompānijā atrastos vieta un viņš spētu konkurēt par 4 pozīcijām no šī lokā, kas brauktu? Nu nopietni?

  -1 [+] [-]

, 2021-02-16 20:00, pirms 4 gadiem
Tomēr uzskatu, ka izlasē ir nepieciešams viens tāds veterāns kā Blūms, kam atsevišķās spēles epizodēs var iedot bumbu un viņš ar pieredzi iepuļīs kādas pāris troikas. Lai gan pāris kadri kā Zoriks un Laksa ir tādi, kam var dot mest izšķirošos brīžos, kādreiz var būt nepieciešams kāds ar dzelzs nerviem. Varētu paņemt arī uz pēdējo EČ, bet negribētos, lai sanāk kā Janičenokam, ka pašam vairs neiet un arī treneri neuzticas.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-16 20:08, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Tomēr uzskatu, ka izlasē ir nepieciešams viens tāds veterāns kā Blūms, kam atsevišķās spēles epizodēs var iedot bumbu un viņš ar pieredzi iepuļīs kādas pāris troikas. Lai gan pāris kadri kā Zoriks un Laksa ir tādi, kam var dot mest izšķirošos brīžos, kādreiz var būt nepieciešams kāds ar dzelzs nerviem. Varētu paņemt arī uz pēdējo EČ, bet negribētos, lai sanāk kā Janičenokam, ka pašam vairs neiet un arī treneri neuzticas.
Janičenoks pirms 17.g čempja bija ļoti labā formā VEFā ar labu statistiku. Vienkārši konkurence bija kosmiska un sastāvs zinām paši. Blūms jau pēdējo sezonu bija blāva ēna. Tad padomā kas tur var būt šodien? Izlasē ir veterāns Bērzs, un visi džeki ir pietiekami pieredzējuši un pats Blūms bija visās spēlēs pirms tam, un neredzu, ka mūsu veterāns būtu ko glābis..

  -1 [+] [-]

, 2021-02-16 20:26, pirms 4 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Kāds 12 ais? Kas izlase ir kaut kāds kūrorts? Ja mēs tiekam uz čempi, tad uz Blūma pozīciju kandidē Šķēle, Ate, Zoriks, Rodions Kurucs, Artūrs Kurucs, Žanis Peiners, Dairis bertans, Strēlnieks, Žagars. Tev tiešām šķiet, ka Blūmam šajā kompānijā atrastos vieta un viņš spētu konkurēt par 4 pozīcijām no šī lokā, kas brauktu? Nu nopietni?
Vai labāk 6-10min iedot.. Vai paradīt cieņu speletajam kurš NO 17!! gadu vecuma nekad nav atteicis, vienmer bijas par utt Ja tagad izradīsies patiesība un Jankā spēlēs Spānija.. Tad lai vai kur viņš nakamo gadu spēletu un ja mēs iekļūstam čempi, tad Jankam tur ir jabūt kaut uz 5min.. Un WTF.. Janka nav Helmis vai kas tadz, fizuka visus pie vietas noliek.. PROBLĒMA UN TĀ IR VISIEM ZINĀMA ŠTELMAHERA SLIKTĀS ATTIECĪBAS AR JANKU.. visi kas ir nogājuši kaut lejā LBS sekretārei pateiks to.. Un tur ir naids.. Bet pieturos pie sava, ja mēs iekļūstam un Janka turpina viņam ir jabūt.. Gaidam BOMBU PAR JANKU UN SPĀNIJU DRIZUMĀ

  +3 [+] [-]

, 2021-02-16 20:36, pirms 4 gadiem
BET365 rakstīja: Vai labāk 6-10min iedot.. Vai paradīt cieņu speletajam kurš NO 17!! gadu vecuma nekad nav atteicis, vienmer bijas par utt Ja tagad izradīsies patiesība un Jankā spēlēs Spānija.. Tad lai vai kur viņš nakamo gadu spēletu un ja mēs iekļūstam čempi, tad Jankam tur ir jabūt kaut uz 5min.. Un WTF.. Janka nav Helmis vai kas tadz, fizuka visus pie vietas noliek.. PROBLĒMA UN TĀ IR VISIEM ZINĀMA ŠTELMAHERA SLIKTĀS ATTIECĪBAS AR JANKU.. visi kas ir nogājuši kaut lejā LBS sekretārei pateiks to.. Un tur ir naids.. Bet pieturos pie sava, ja mēs iekļūstam un Janka turpina viņam ir jabūt.. Gaidam BOMBU PAR JANKU UN SPĀNIJU DRIZUMĀ
Nosauc labāk kā vietu Tu atdosi Jankam.
Ja arī paņemtu par nopelniem un neizlaistu laukumā, tad arī būtu neapmierinātība. Cik ļoti Telefonam patika 2017.g uz beņķa sēdēt?

  +1 [+] [-]

, 2021-02-16 20:37, pirms 4 gadiem
BET365 rakstīja: Vai labāk 6-10min iedot.. Vai paradīt cieņu speletajam kurš NO 17!! gadu vecuma nekad nav atteicis, vienmer bijas par utt Ja tagad izradīsies patiesība un Jankā spēlēs Spānija.. Tad lai vai kur viņš nakamo gadu spēletu un ja mēs iekļūstam čempi, tad Jankam tur ir jabūt kaut uz 5min.. Un WTF.. Janka nav Helmis vai kas tadz, fizuka visus pie vietas noliek.. PROBLĒMA UN TĀ IR VISIEM ZINĀMA ŠTELMAHERA SLIKTĀS ATTIECĪBAS AR JANKU.. visi kas ir nogājuši kaut lejā LBS sekretārei pateiks to.. Un tur ir naids.. Bet pieturos pie sava, ja mēs iekļūstam un Janka turpina viņam ir jabūt.. Gaidam BOMBU PAR JANKU UN SPĀNIJU DRIZUMĀ
Janka jau ir iestājies Latvijas Attīstība. Spānija tur var būt tikai kā cilvēks sistēmā. Un tu nesaproti Blūmu, viņam 6 minūtes neder. Viņš būs pārapvainojies līdz lūpai par to ja paņems kā mēbeli līdz, jo pats jau to nesapratīs ka ņems tikai dēļ cieņas. Pats jau domās, ka ir labākais utml. Fizuka? Noskriet krosu vai uzspiest grudaku nav tas pats, kas turēt līdzi kājās, tur viņš komandas izteikts caurums. Viņam visi iet kā stāvošam un tur viss ir jāpielāgo viņam, lai vienmēr salsēdzas un nāk palīdzība, bet vai to vajag, ja citi džek var kaajaas nospēlēt? Es saprotu mīlestību pret viņu, bet atceramies kā Irbem beidzās... Nomaiņa pret RUS Turīnā un viss....

  +6 [+] [-]

, 2021-02-16 20:46, pirms 4 gadiem
Jau no izteikumiem skaidrs, ka Blūmu nevajag ņemt. Tikai bojās mikroklimatu. Un vai viņam pašam vajag, lai viņu iznes ar kājam pa priekšu kā Janičēnoku?

  +2 [+] [-]

, 2021-02-16 21:07, pirms 4 gadiem
Blūms protams dotajā brīdī reaģē neadekvāti, bet tas no vecuma. Par LBS lietām - sieviešu izlase - Baško paliek stāvoklī, čomaks Šneps uzreiz ieliek viņu par izlases GM, Baško laimīga, ir pēcdzemdību piķis, tālāk meklē izlases treneri, piesakās vairāki tai skaitā dotajā brīdī visprofesionālākais un visvairāk novērtētakais sieviešu basketbola treneris no Latvijas kas vada klubu Eiropā, Baško protams paņem savu čomu, puszaļu gurķi ar nelielām mentalitātes problēmām kas reāli norok atlasi. Rezultāts visi LBS čomi un čomenes laimīgi, bet izlase netiek uz fināltirnīru. Tāds ir šodien LBS!!
bārda un sifons rakstīja: Izcili spilgts piemērs, kad cilvēks nemāk aiziet. Cauri caurēm laužas aizvainojums, ka 38 gados 3 mēnešus bez spēļu prakses esošu veterānu, kam nevelk ne kājas, ne kā pierādīja pēdējās spēles izlasē un VEFā, tad arī galva līdzi notikumiem laukumā. Janka, paldies, paldies par visu, bet jebkuram šobrīd izņemot tevi pašu, ir skaidrs, ka no reālajiem izlases aizsargiem tu neesi šobrīd labāks ne par vienu. Es neskaitu, protams tos, kas visticamāk nespēlēs nekādu lomu. Bet ne Zoriks, ne Žagars, ne Šķēle nu nav neviens no vinjiem vairs nekāds gurķis un visi visās komponentēs laukumā ir labāki. Un tā nedaudz slēptā bravurība par labo formu un ka būtu noderējis, nu to visu jau Janka teica par Itālijas komandu, ka tur zinot ka esot bijis labāks par visiem, bet redz trenerim nav paticis. Tas ir jautājums Janka par spēju kritiski paskatīties uz sevi no malas. Jau pēdējā sezonā VEFiņā tu apvainojies uz Gailīti, ka tev nebija absolūti zaļā gaisma un 30 min vietā 15 min. Tas pats Janičenoks nesen Hatrikka teica Pučem, ka pašam likās, ka visu var un nesaprot kāpēc nedod spēles laiku, bet pēc karjeras paskatījies pēdējās sezonas spēļu ierakstus un sapratis, ka grib aiz kauna zemē ielīst. Skaidrs ka to ir grūti pieņemt, bet tāda ir katra sportista realitāte karjeras beigās. Saņemies vecais, un neba jau pa velti iestājies Lat Attīstībai un startēs pašvaldību vēlēšanās. Lai veicas

  +2 [+] [-]

, 2021-02-16 21:26, pirms 4 gadiem
Kurš treneris ņems Blūmu izlasē pēc tam, kad viņš mācīja Vecvagaru, kā jāvada spēle? Visu cieņu Jānim par attieksmi un visu, ko viņš ir devis izlasei, bet viņa laiks izlasē ir pagājis.

     [+] [-]

, 2021-02-16 22:09, pirms 4 gadiem
Kādu skaņu aitas daras?.......

     [+] [-]

, 2021-02-16 22:53, pirms 4 gadiem
Būba rakstīja: Attieksmē pret izlasi Janka ir vienkārši zelts un paraugs. Tik ļoti simpatizē tā bezierunu izlases nostadīšana par visaugstāko godu - kaut mums vairāk tādu sportistu būtu.
ja butu vairak normalu komentetaju nevis nodirseju butu ari vairak speletaju izlase palasot to hui... ko sheit raksta es ari daudzu sportistu vieta ne tuvu izlasei neietu

  +2 [+] [-]

, 2021-02-16 22:55, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Kurš treneris ņems Blūmu izlasē pēc tam, kad viņš mācīja Vecvagaru, kā jāvada spēle? Visu cieņu Jānim par attieksmi un visu, ko viņš ir devis izlasei, bet viņa laiks izlasē ir pagājis.
tur jau ta izlases problema ka blums bija gudraks par ta laika izlases treneri labak lai pamaca neka 1 ambalis sezh muti iepletis uz solinja un nesaprot ko nu darit

  +3 [+] [-]

, 2021-02-16 23:00, pirms 4 gadiem
Nu Janka neprot aiziet.
Es viņu cienu, bet nejau pēc gudrībām sporta studijā kaut kas būs labāk.
Bet piekrītu daudziem iepriekš,ka ja fiziski izskatās labi,tad kājas jau pēdējās sezonās netiek līdzi nevienam.
Par šo sasaukumu,ja neesi spēlējis 3mēnešus, neviens nedos Tev iespēju, mums ir daudz karstu vīru un basketbols nav hokejs, te pieteikt var tikai 12

Ja tiksim uz EČ ,diemžēl , neredzu Jankam vietu 12niekā.
Tas ir tas čempis,kad varam savākt pašus labākos vīrus, kādi bijuši.
Un Jankam nepatiktu būt tādam ,kas sēž
Pasapņosim

KP, Dāvis Rodions Anžejs Strēlnieks Timma Dairis Šmits Meiers Mejeris Šķēle,Žagars,Zoriks,Siliņš, Bērzs, Bonis, Freimis, A.Kurucs, Strautiņš, Jako, Ate,Laksa,Peiners!
Kurus 12mit izvēlēties?!
Protams,kāds netiktu,traumas,citi iemesli,bet nu Janku es nekādi tur neredzu,jo reāli var savākt tādu 12nieku,kur 11tais un 12tais džeks nav ūdens padevēji.
Reāli var taupīt vadošo džeku slodzi,taisīt maiņas, spēlēt agresīvu basketbolu.

     [+] [-]

, 2021-02-17 00:12, pirms 4 gadiem
player7 rakstīja: KP Dāvis Rodions Anžejs Strēlnieks Timma Dairis Šmits Meiers Mejeris Šķēle,Žagars,Zoriks,Siliņš, Bērzs, Bonis, Freimis, A.Kurucs, Strautiņš, Jako, Ate,Laksa,Peiners!
Kurus 12mit izvēlēties?!
Strēlnieks / Žagars
Timma / Bertāns
Bertāns / Mejeris
Kurucs / Šmits
Porziņģis / Pasečņiks

divas vietas atstāju brīvas

     [+] [-]

, 2021-02-17 08:16, pirms 4 gadiem
player7 uzrakstijis vissakarîgàko komentu,1001 procenti taisnîba,Blûms ir pagàtne,tikai viñš to nespèj saprast,te viens minèja Spàniju ,nu un kaut vai NBA ,bet ja nevelk,tad nevelk...,vai tad izlase jàpataisa pa veco łaužu pansionàtu,tur jau Gulbis ir cik ta var tos vecîšus ???

     [+] [-]

, 2021-02-17 09:27, pirms 4 gadiem
norden rakstīja: player7 uzrakstijis vissakarîgàko komentu,1001 procenti taisnîba,Blûms ir pagàtne,tikai viñš to nespèj saprast,te viens minèja Spàniju ,nu un kaut vai NBA ,bet ja nevelk,tad nevelk...,vai tad izlase jàpataisa pa veco łaužu pansionàtu,tur jau Gulbis ir cik ta var tos vecîšus ???
a ko darit ja tas vecitis spele labak ka 5 jauninjie kopa salikti