Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Rietumu Radio liek basketbola čempionātam skanēt

Andrejs Siliņš

Rietumu Radio liek basketbola čempionātam skanēt
Mārtiņš Zībarts, Gundars Vētra un Mudīte Zandere
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Rietumu Radio komanda atbalsta U-20 basketbola čempionātu un, aktīvi līdzdarbojoties, nodrošinās liepājnieku informēšanu par spēļu rezultātiem un notikumiem čempionāta laikā.

Radio pēcpusdienas personība Jānis Bumbulis ir gatavs doties uz spēlēm, lai tiešraidē ziņotu par mūsu meiteņu sasniegumiem.

Jau trešdien, 14. jūlijā, plkst. 9.30 studijā viesosies izlases treneris Gundars Vētra, tāpēc sporta interesenti tiek aicināti uzdot jautājumus. Tā kā Rietumu Radio komanda ir aktīva dzīvesveida piekritēji, tā aicina ikvienu liepājnieku līdzdarboties satura veidošanā visa čempionāta garumā, sūtot savus priekšlikumus uz u20@rietumuradio.lv.

Savukārt spēļu norises vietā atraktīvais dīdžejs Bumbulis izklaidēs skatītājus ar sportisku un aktīvu mūziku.

Tuvākās Latvijas izlases spēles gaidāmas 15. jūlijā pret Zviedrijas valstsvienību, 16. jūlijā pret Krieviju, bet 17. jūlijā – pret Ukrainu.

Turi īkšķus par mūsu meitenēm, īpaši – liepājnieci Sabīni Niedolu, un seko līdzi jaunumiem Rietumu Radio 105,8 FM un draugiem.lv

Informāciju sagatavoja
Rietumu Radio