Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Liepājas bērnu nama audzēkņi apmeklēs U-20 čempionāta atklāšanas spēli

Andrejs Siliņš

Liepājas bērnu nama audzēkņi apmeklēs U-20 čempionāta atklāšanas spēli
Anete Klintsone un Gundars Vētra
Foto: Mārtiņš Sīlis

Eiropas U20 čempionāta basketbolā sievietēm rīkotāji uz turnīra atklāšanas spēli Latvija - Zviedrija ielūguši bērnus no Liepājas pilsētas Bērnu nama un Bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām pulciņa "Pasaulīte". Čempionāta atklāšanas spēle notiks ceturtdien, 15. jūlijā, plkst. 21:00 Liepājas Olimpiskajā centrā.

Latvijas valstsvienība pirmās spēles Eiropas U20 čempionātā aizvadīs 15. jūlijā pret Zviedrijas meitenēm, 16. jūlijā cīnīsies ar Krievijas valstsvienību, bet 17. jūlijā stāsies pretī Ukrainas valstsvienībai.

Biļetes uz čempionāta spēlēm maksā no 2 līdz 5 latiem, tās ir derīgas visām dienas spēlēm. Pērkot četras un vairāk biļetes, katra no tām maksās 2 latus, tādējādi čempionāta spēles izdevīgāk iespējams apmeklēt kopā ar ģimeni un draugiem. Čempionāta ieejas karte, ar kuru varēs apmeklēt visas turnīra spēles, maksā 25 latus.

Eiropas čempionāta biļetes un ieejas kartes nopērkamas „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās un
bilesuserviss.lv