Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Bankero lēmumu pārstāvēt ASV skaidro ar leģendārā Kžiževska ietekmi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bankero lēmumu pārstāvēt ASV skaidro ar leģendārā Kžiževska ietekmi
Paulo Bankero. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Aizvadītās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas labākais pirmgadnieks Paulo Bankero jūnijā lēma, ka izlašu līmenī pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis. Sarunā ar ''Associated Press'' uzbrucējs šo lēmumu skaidroja ar leģendārā Djūka Universitātes trenera Maika Kžiževska ietekmi un aicinājumu pārdomāt sākotnējo lēmumu.

''Man bija 17 gadu, kad viņi [Itālijas Basketbola federācija] pirmo reizi interesējās. Tobrīd šķita, ka šādu iespēju nevaru laist garām, jo mana tēva saknes meklējamas Itālijā. Pats nezināju daudz par savām saknēm. Jutu, ka tas ir lielisks veids, kā par tām uzzināt vairāk, ko arī kopš tā laika esmu paveicis,'' par sākotnējo ieceri pārstāvēt Itāliju valstsvienību līmenī intervijā ''Associated Press'' stāsta Bankero.

''Kovids atņēma man iespēju Itāliju pārstāvēt nekavējoties. Daudz domāju, kāda būtu mana dzīve, ja kovida pandēmija nekad nenotiktu. Nevarēju pārstāvēt Itāliju, devos uz Djūka Universitāti, aizvadīju teicamu sezonu, tiku izvēlēts ar pirmo numuru NBA draftā. Apstākļi mainījās,'' Orlando ''Magic'' līderis turpināja.

Bankero skaidroja, ka viņa pieredze Djūka Universitātē, spēlējot leģendārā Maika Kžiževska vadībā, likusi pārdomāt, ko basketbolists vēlas pārstāvēt starptautiskajā arēnā. Uz to aicinājis arī nu jau karjeru noslēgušais speciālists un bijušais ASV izlases stūrmanis, kā piemēru minot Kairiju Ērvingu, kurš lēma par labu ASV pārstāvēšanai Austrālijas vietā.

20 gadus vecais Bankero pēc lēmuma pieņemšanas par ASV izlases pārstāvēšanu arī tika iekļauts amerikāņu sastāvā 2023. gada FIBA Pasaules kausa finālturnīram, kas no 25. augusta līdz 10. septembrim norisināsies Filipīnās, Japānā un Indonēzijā.

ASV basketbolisti C grupā spēlēs pret Jaunzēlandi, Grieķiju un Jordāniju.

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/article/paolo-ba...

  +1 [+] [-]

, 2023-07-12 11:53, pirms gada
'solīts makā nekrīt' vai 'vīrs un vārds'- izvēle vienmēr paliek kuru ceļu iet.

     [+] [-]

, 2023-07-12 12:03, pirms gada
Un nākamajos turnīros kādi lielāki uzvārdi izdomās spēlēt un Bankero varēs skatīties uz usa izlasi pa tv

     [+] [-]

, 2023-07-12 12:05, pirms gada
Varēja tad arī pastāstīt kāpēc ignorē itāļus kad ar viņu mēģina sazināties. 😁ilgu laiku vajadzēja lai izdomātu šo stāstu 👍

     [+] [-]

, 2023-07-12 12:17, pirms gada
Itālijai laba izloze gan pirmajam, gan otrajam posmam. Jāizmanto tas un jātiek 1/4 finālā.

  +2 [+] [-]

, 2023-07-12 13:45, pirms gada
Puspirdelis rakstīja: Un nākamajos turnīros kādi lielāki uzvārdi izdomās spēlēt un Bankero varēs skatīties uz usa izlasi pa tv
Ar viņa talantu, viņš spēlēs arī OS ar visiem citiem lielajiem uzvārdiem Amerikas sastāvā. Ja ne nākamgad, tad 2028. gadā, ja veselība ļaus. Iespējams pat būs viens no līderiem. Ar Itāliju viņš diez vai pa medaļām cīnīsies.
Otra lieta, viņš visu savu dzīvi ir nodzīvojos Amerikā. Itālija viņam ir sveša. Šeit varam tikai diskutēt par komunikāciju, kas bija vai nebija ar Itālijas federāciju.

     [+] [-]

, 2023-07-12 14:03, pirms gada
Nu skaidrs, intervija Ameriks publikai.

Kairiju uzskatīt par ultra-labu piemēru arī, protams, tagad ir komiski.

  -1 [+] [-]

, 2023-07-12 15:41, pirms gada
shamanis29 rakstīja: Ar viņa talantu, viņš spēlēs arī OS ar visiem citiem lielajiem uzvārdiem Amerikas sastāvā. Ja ne nākamgad, tad 2028. gadā, ja veselība ļaus. Iespējams pat būs viens no līderiem. Ar Itāliju viņš diez vai pa medaļām cīnīsies.
Otra lieta, viņš visu savu dzīvi ir nodzīvojos Amerikā. Itālija viņam ir sveša. Šeit varam tikai diskutēt par komunikāciju, kas bija vai nebija ar Itālijas federāciju.
Haha, kur Tev tā pārliecība sporta "expert", ka viņš būs līderis, ja veselība ļaus? Tāds līderis, kā bija šosezon?
Sēdi biksēs, kad atnāks lielie vārdi uz OS

     [+] [-]

, 2023-07-12 15:49, pirms gada
Tirgū divas tantiņas tirgo zemenes - vienas lielākas un saldākas, a otras pārdod tantuks no Kurzemes - vai tiešām man jāpērk no otrās, jo man fāters liepājnieks? Un vai mani var vainot par to, ka ilgi domāju un beigās nopērku lielās/saldās, lai gan pirms tam ar Kurzemes tantuku nopļāpāju par Kuršu kāpu?

  +1 [+] [-]

, 2023-07-12 15:51, pirms gada
asinsdesa rakstīja: Nu skaidrs, intervija Ameriks publikai.

Kairiju uzskatīt par ultra-labu piemēru arī, protams, tagad ir komiski.
Izlases sakarā kas vainas Irvingam?

     [+] [-]

, 2023-07-12 15:53, pirms gada
D-Mob augšāmcēlies rakstīja: Haha, kur Tev tā pārliecība sporta "expert", ka viņš būs līderis, ja veselība ļaus? Tāds līderis, kā bija šosezon?
Sēdi biksēs, kad atnāks lielie vārdi uz OS
Tieši par to nodomāju. Ko Bankero ir parādījis tādu, ka būs baigais līderis. Tieši kur ir tas minētais "ar viņa talantu".

  +1 [+] [-]

, 2023-07-12 16:23, pirms gada
Viņam rookie sezonā stati labāki kā bija Durantam pirmajā sezonā, bet te puse spriež ka viņam OS neredzēt. 🤣🤣ja ne nākamajās tad aiznakamajas kāpēc ne🤣

     [+] [-]

, 2023-07-12 19:43, pirms gada
Emilio rakstīja: Tirgū divas tantiņas tirgo zemenes - vienas lielākas un saldākas, a otras pārdod tantuks no Kurzemes - vai tiešām man jāpērk no otrās, jo man fāters liepājnieks? Un vai mani var vainot par to, ka ilgi domāju un beigās nopērku lielās/saldās, lai gan pirms tam ar Kurzemes tantuku nopļāpāju par Kuršu kāpu?
Te vairāk sanāk, ka no tās Kurzemes tantes taisījās pirkt, prasīja, lai piegādā busu ar zemenēm. Zemenes atveda, bet pats prom un klausuli neceļ.