Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunietes Liepājā iesildīsies pret lietuvietēm

Andrejs Siliņš

Latvijas jaunietes Liepājā iesildīsies pret lietuvietēm
Liene Priede
Foto: Wojciech Figurski, fibaeurope.com

Šo ceturtdien un piektdien, 8. un 9. jūlijā, Liepājas Olimpiskajā centrā vienas no pēdējām draudzības spēlēm pirms gaidāmā Eiropas čempionāta aizvadīs Latvijas U20 izlases meitenes, kuras divas reizes divu dienu laikā tiksies ar Lietuvas vienaudzēm.

Gaidāmās spēles mūsu jauniešu izlasei nebūs pirmās šajā vasarā. Pirms došanās uz treniņnometni Liepājā, mūsu izlases meitenes Rīgā aizvadīja vairākas draudzības spēles ar Igaunijas un Serbijas vienaudzēm. Igaunietes tika pārspētas abās tikšanās reizēs, taču pret serbietēm tika piedzīvots viens zaudējums, turklāt ar minimālu rezultāta starpību.

Atgādinām, ka meitenes Liepājā viesojas jau no 5. jūlija, kur notiek nopietna gatavošanās gaidāmajam Eiropas čempionātam un šo ceturtdien un piektdien ir plānotas divas draudzības spēles pret Lietuvas vienaudzēm. Vispirms, ceturtdien pulksten 19:30 ir plānota pirmā spēle, bet pēc tam piektdien atkārtotā cīņa pulksten 12:00. Ļoti iespējams, ka vēl tiks izmainīti spēļu laiki, taču sīkāka informācija sekos vēlāk.

Minētās spēles visiem skatītājiem būs iespējams apmeklēt bez maksas, tāpēc visi basketbola cienītāji ir laipni aicināti uz Liepājas Olimpisko centru, lai varētu pamazām iesildīties pirms ilgi gaidītajiem svētkiem Liepājā! Kā arī, protams, atbalstīt vienīgo Liepājas basketbola audzēkni un U20 čempionāta dalībnieci Sabīni Niedolu.

Komandas sastāvs:

Sabīne Niedola, Anete Šteinberga, Ilze Gotfrīda, Anete Čunda, Anna Gailīte, Anete Klintsone, Ieva Krastiņa, Karlīne Nīmane, Liene Priede, Laura Puriņa, Linda Rubene, Arta Strupoviča, Laura Vētra, Kristīne Vītola

Galvenais treneris: Mārtiņš Zībarts
Trenere: Mudīte Zandere.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs