Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Pārkers pret Itāliju nevarēs palīdzēt

Pārkers pret Itāliju nevarēs palīdzēt
Tonijs Pārkers
Foto: AFP

Kļuvis zināms, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio ''Spurs'' basketbolists Tonijs Pārkers varēs atgriezties Francijas izlases sastāvā pirms gaidāmā Eiropas čempionātā, lai gan basketbolists nevarēs trenēties visu nākamo nedēļu.

Zināms, ka iepriekš Sanantonio ''Spurs'' ārsti nolēma, ka Tonijam Pārkeram ir jādodas uz ASV, lai pārbaudītu viņa savainoto potīti, ko viņš savainoja pārbaudes spēlē pret Austriju. Par šo lēmumu diezgan sašutis bija pats basketbolists, atklājot, ka iepriekš veiktajās pārbaudēs nekas nopietns netika atklāts.

Šodien kļuvis zināms, ka Tonijam Pārkeram nāksies izlaist visu nākamo nedēļu, kas nozīmē to, ka Pārkers izlaidīs spēli pret Itāliju, 5.augustā, Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. ''Spurs'' ārsti gan apgalvojuši, ka Tonijs Pārkers var atgriezties Francijas izlases sastāvā, taču viņa atgriešanās uz basketbola laukuma atkarīga no tā, kā jutīsies un atlabs viņa savainotā potīte.

Trešdien, 5.augustā Francija aizvadīs pirmo spēli Eiropas čempionāta kvalfikācijas turnīra spēli, tiekoties ar Itālijas izlasi.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-02 10:54, pirms 15 gadiem
svarīgākajā spēlē nevar spēlēt
sūdīgi... tikai kam... laikam tikai frančiem

  -1 [+] [-]

, 2009-08-02 11:15, pirms 15 gadiem
Tieši uz to spēli, kur viņu visvairāk vajag, uz to viņš nebūs, varēja jau pārējās nebūt. Nu cerēsim, ka uzvilks bez viņa itāļus. Itālija gan nokritās pēdējā laikā, agrāk bija top komanda, tagad spēlē kvalifikāciju

     [+] [-]

, 2009-08-02 11:34, pirms 15 gadiem
suicidakuilis rakstīja: Tieši uz to spēli, kur viņu visvairāk vajag, uz to viņš nebūs, varēja jau pārējās nebūt. Nu cerēsim, ka uzvilks bez viņa itāļus. Itālija gan nokritās pēdējā laikā, agrāk bija top komanda, tagad spēlē kvalifikāciju
eu...franči nav top komanda???
ja viņi tiek, tad vieni no favorītiem...

     [+] [-]

, 2009-08-02 11:44, pirms 15 gadiem
kenaz rakstīja: laba ziņa !!!
Vot gribēšu redzēt, ja Francija tiks uz finālturnīru, kur pretinieki būsim mēs, un pret mums spēlēs Pārkers - tā nu tiešām ir "LABA ZIŅA." Protams, es nesaku, ka Francija nav uzvarama arī viņu labākajā sastāvā.

  -1 [+] [-]

, 2009-08-02 12:09, pirms 15 gadiem
pato rakstīja: eu...franči nav top komanda???
ja viņi tiek, tad vieni no favorītiem...
Es domāju-komanda kura spēlē Eiropas un pasaules čempjos regulāri un ir vieciniekkā

     [+] [-]

, 2009-08-03 09:28, pirms 15 gadiem
Domājot tikai par iespējamo spēli ar Franciju un intrigu ap spēli un visu no tā izrietošā Europas čempī, žēl, ja Francija netiks tālāk, bet laikam jau domājot par rezultātiem, kad beidzot Latvijai ir jāizkļūst no grupas, tie itaļjaškas ir švakāki par Franciju, tāpēc, labi ka tā!