Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Dāvis Bertāns: ''Kad uzvelc valstsvienības kreklu, vēlies uzvarēt katrā mačā''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Dāvis Bertāns: ''Kad uzvelc valstsvienības kreklu, vēlies uzvarēt katrā mačā''
Dāvis Bertāns. Foto: FIBA

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Dāvis Bertānspirms šovakar gaidāmās olimpiskās kvalifikācijas spēles pret Gruziju dalījies pārdomās par turnīru ar Eiropas vadošo basketbola mediju ''Basketnews.com''.

''Esmu patīkami satraukts. Šis mums ir liels turnīrs. Šobrīd cenšos sagatavoties, cik vien labi tas ir iespējams. Aizvadīt šādu turnīru mājās, kur vienmēr bijusi laba atmosfēra – domāju, ka šoreiz atmosfēras ziņā tiks sasniegts nākamais līmenis,'' sarunā ar ''Basketnews.com'' sacīja Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Bertāns.

''Var just spiedienu ārpus laikuma, bet, tiklīdz dodies laukumā, tas pazūd. Koncentrējies spēlei un centies uzvarēt, neraugoties ne uz ko – vienalga, vai tā ir pati svarīgākā spēle vai ne tik svarīga cīņa. Kad uzvelc valstsvienības kreklu, vēlies uzvarēt katrā mačā. Spiediens ir tāds kā vienmēr. Tas nemainās, ja ir liela spēle,'' stāstīja Dāvis.

Latvija pirmo spēli 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā aizvadīs šovakar, pulksten 19.00 ''Arēnā Rīga'' spēkojoties pret Gruziju. Rīt Latvijas basketbolisti aizvadīs noslēdzošo grupu turnīra spēli pret Filipīnām.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-208437-...

Saistītie raksti

# Gruzijas izlase: divi NBA vīri, jauns treneris un naturalizētais no ''Maccabi''
# Melnkalnes izlase: ar zvaigzni Vučeviču un traumu dēļ gados jaunu sastāvu
# Filipīnu izlase: līderu iztrūkums un OS kvalifikācija kā gatavošanās Āzijas kausam
# Brazīlijas izlase: divu spēlētāju izmaiņa no PK un jauns galvenais treneris
# Kamerūnas izlase: NBA zvaigžņu atteikumi un latviešiem pazīstams līderis

     [+] [-]

, 2024-07-02 13:36, aizvakar
Rūjiena ar tevi!

     [+] [-]

, 2024-07-02 14:15, aizvakar
Ziemeļamerikā iemācītas tukšas, neko neizsakošas un pat absurdas frāzes. Varētu padomāt, ka citā kreklā kādus mačus vēlētos arī zaudēt...
Bet nu, cerams, ka Dāvis tukšās patronas būs izšāvis pārbaudes spēlēs un tagad liks atcerēties, ka ir "latviešu lāzeris".

     [+] [-]

, 2024-07-02 15:12, aizvakar
berimors rakstīja: Ziemeļamerikā iemācītas tukšas, neko neizsakošas un pat absurdas frāzes. Varētu padomāt, ka citā kreklā kādus mačus vēlētos arī zaudēt...
Bet nu, cerams, ka Dāvis tukšās patronas būs izšāvis pārbaudes spēlēs un tagad liks atcerēties, ka ir "latviešu lāzeris".
Rūjienas Lāzeris.

     [+] [-]

, 2024-07-02 16:45, aizvakar
Latviešu faizers

     [+] [-]

, 2024-07-02 18:02, aizvakar
Rudā gaisma