Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

OS kvalifikācijas biļetes: kad sāks tirgot, cik maksās, kādas biļetes būs pieejamas?

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

OS kvalifikācijas biļetes: kad sāks tirgot, cik maksās, kādas biļetes būs pieejamas?
Kristaps Porziņģis un Luka Banki. Foto: FIBA

Latvijas Basketbola savienības (LBS) raidierakstā ''Basketstudija 2+1'' viesojās Rīgas olimpiskā kvalifikācijas turnīra organizācijas komitejas mārketinga menedžeris Kalvis Kovaļevs, kurš skaidroja, kad, kur un cikos sāks tirgot biļetes uz olimpiskās kvalifikācijas turnīru, kādas būs biļešu cenas un kāda veida biļetes būs pieejamas.

Biļešu tirdzniecība sāksies 6. martā pulksten 15.00 ''basket.lv'' un ''bezrindas.lv'' mājaslapās.

Latvijas Basketbola savienības (LBS) interneta vietnē ''basket.lv'' biļešu iegāde notiks latviski, savukārt ''bezrindas.lv'' ārzemju līdzjutējiem būs iespējams izvēlēties arī angļu valodu biļešu iegādei.

Visas biļetes tirdzniecībā nonākšot uzreiz – gan apakšgrupu cīņas, gan pusfināli, gan arī finālspēle. Latvijai sasniedzot pusfināla un fināla cīņas, tās norisināsies pulksten 19.00.

''Komplekti vai dienas biļetes nebūs. Uz katru spēli [biļetes] būs [pieejamas] atsevišķi,'' sacīja Kalvis Kovaļevs.

Biļetes uz katru spēli būs piecās cenu kategorijās, kas pusfinālā un finālā nedaudz palielināsies. Cenu kategorija, kas būs uz abām Latvijas izlases grupas spēlēm, būs no 15 līdz 69 eiro, bet pusfinālos no 19 līdz 79 eiro, savukārt finālā – no 19 līdz 99 eiro. Pirkumam, tāpat kā ierasts, jārēķinās arī ar biļešu tirgotāju un ''Arēnas Rīga'' komisiju.

OS kvalifikācijas biļešu cenu kategorijas grupu spēlēs

KategorijaCena
1. kategorija69 eiro
2. kategorija49 eiro
3. kategorija29 eiro
4. kategorija22 eiro
5. kategorija15 eiro

Viena persona vienā pirkumā var iegādāties desmit biļetes. Kopējais skaits nav definēts, bet sistēmas ziņā tomēr būs konkrētu maču biļetes jāpērk atsevišķi. Ar vienu maksāšanas metodi nopirkt biļetes uz visām četrām spēlēm nebūs iespējams.

''6speletajs.lv'' – Latvijas basketbola izlases fanu kustības mājaslapa, kurā piereģistrējoties, visticamāk, būs neliels handikaps biļešu iegādei. Vēl nav skaidrs, vai tā būs stunda vai divas pirms oficiālā biļešu tirdzniecības sākuma, skaidroja Kalvis Kovaļevs.

Tāpat, reģistrējoties sestā spēlētāja mājaslapā, biļetes uz mačiem, kuros nepiedalīsies Latvijas izlase, būšot iespējams iegādāties lētāk.

Sakarā ar FIBA organizācijas rezervētajām vietām un citām formalitātēm, ko pieprasa LBS jumtorganizācija, rīkojot šāda mēroga pasākumu, arēnas brīvi pieejamo sēdvietu skaits sarucis par aptuveni diviem tūkstošiem, tādējādi 6. martā pārdošanā nonāks septiņi līdz astoņi tūkstoši biļešu (orientējoši – 7300). Tuvojoties mačiem un potenciāli atbrīvojoties FIBA rezervētajām vietām, tās tiks izliktas pārdošanā. Kad tas notiks un kāds būs šo biļešu skaits LBS nevar garantēt.

''Latvijas izlases spēles jebkurā gadījumā, jebkurā fāzē būs pulksten 19.00,'' sacīja Rīgas olimpiskā kvalifikācijas turnīra organizācijas komitejas mārketinga menedžeris Kalvis Kovaļevs.

Dienas pirmā spēle sāksies pulksten 15.30.

Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā Latvija 2. jūlijā spēlēs pret Gruziju, bet dienu vēlāk sacentīsies pret Filipīnām. Turnīrs Rīgā norisināsies līdz 7. jūlijam. Sacensību uzvarētāja garantēs vietu Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā.

Pilns raidieraksts

Izmantotie resursi:
https://latvijav.basket.lv/ka-vares...

  +1 [+] [-]

, 2024-03-01 19:35, pirms 2 mēnešiem
Kur tik lēti?🤔

     [+] [-]

, 2024-03-01 23:04, pirms 2 mēnešiem
Ar vienu maksāšanas metodi nopirkt biļetes uz visām četrām spēlēm nebūs iespējams.

Uz vienu spēli nopirkšu, piereģistrējot maksājumu karti. Uz otru - ar bankas pārskaitījumu. Uz pārējām - izskatās, ka netikšu, jo nav man citu maksāšanas metožu...🤔😁

  +2 [+] [-]

, 2024-03-02 02:14, pirms 2 mēnešiem
Reāli jau uzreiz jāpērk uz finālspēli. Pārējas spēles sūc

     [+] [-]

, 2024-03-02 10:29, pirms 2 mēnešiem
Man jau ar viena pansionāta iemītniekiem sarunāts . Nopirkšu visas iespējamās biļetes, un atvēršu savu tirdzniecības adresi.

     [+] [-]

, 2024-03-03 14:47, pirms 2 mēnešiem
Edvard..lētas ir tikai 100 biļetes.. un uz 24h ganjau.. pēc tam būs 300 eiro ja spēli gribi redzēt arēnā, bet pie klozetes podiem būs jāstāv