Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2801, Did:0, useCase: 3

Satoranskis pirms cīņas ar Latviju: "Galvenais būs mentālais aspekts"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Satoranskis pirms cīņas ar Latviju: "Galvenais būs mentālais aspekts"
Tomāšs Satoranskis pret latviešiem "Arēnā Rīga"
Foto: AFP / Scanpix

Francijas ziemeļu pilsētā Lillē mūsu izlase šovakar aizvadīs "EuroBasket 2015" spēli ar Čehiju par 7. vietu. Uzvarētājs iegūs ceļazīmi uz olimpisko kvalifikācijas turnīru. Čehu spēlētāji noskaņojušies gūt panākumu, papildus motivāciju viņiem dod Latvijas uzvara pirmajā savstarpējā spēlē.

Rīgas grupas mačā Latvijas izlase uzvarēja čehus (72:65), pateicoties lieliskajai otrajai ceturtdaļai (23:11). Komandas ir spēkos līdzīgas, un šādā gadījumā vienā turnīrā ļoti grūti uzvarēt abos savstarpējos mačos. Šodienas spēlē bukmeikeri par nelielu favorītu uzskata Čehiju.

Vieglais uzbrucējs Pāvels Pumprla: "Mums tagad jāsniedz atbilde pēc nelielā zaudējuma grupas mačā. Jāsaņemas un jāizdara viss, lai uzvarētu. Latvijai ir daudz metēju no perimetra, tur viņi ir bīstami, nebaidās mest uzbrukuma pirmajās sekundēs. Mums jābūt uzmanīgiem, atgriežoties aizsardzībā. Līdz olimpiādei vēl tālu, bet kvalifikācija ir mūsu mērķis. Negribam paļauties uz to, ka kvalifikācijas turnīrā varētu tikt visas astoņas komandas. Vēlamies uzvarēt laukumā."

Saspēles vadītājs Tomāšs Satoranskis: "Domāju, ka galvenais būs mentālais aspekts. Skaidrs, ka komandas nogurušas, nogurums ir uzkrājies no iepriekšējām spēlēm. Viss sāksies jau ar noskaņošanos ģērbtuvē, lai spēlē dotos kā komanda, kas mentāli gatava uzvarēt. Mums jāizdara viss iespējamais, lai saņemtos un parādītu savu labāko sniegumu. Svarīgi aizmirst par iepriekšējiem rezultātiem un koncentrēties uz šo dueli, iedomājoties, ka tas ir fināls. Būtu žēl, ja mēs finišētu astotajā vietā."

Kā zināms, šovakar no plkst. 19:00 pie Brīvības pieminekļa būs iespējams vērot Latvijas izlases izšķirošo spēli pret Čehiju.

Izmantotie resursi:
sport.idnes.cz

  +2 [+] [-]

, 2015-09-18 16:11, pirms 9 gadiem
"Negribam paļauties uz to, ka kvalifikācijas turnīrā varētu tikt visas astoņas komandas"
A kā var astotā tikt???

  +5 [+] [-]

, 2015-09-18 16:16, pirms 9 gadiem
Jāuzvar un miers. Ar +20 un bruacam mājās. Nervus bendēt vairs negribās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-18 17:26, pirms 9 gadiem
Hitmans rakstīja: "Negribam paļauties uz to, ka kvalifikācijas turnīrā varētu tikt visas astoņas komandas"
A kā var astotā tikt???
Visdrīzāk tā aŗī būs, jo Itālijai (jau piesolījusi piķi) vai Francijai piešķirs vienu grupu. Grieķija laikam šobrīd nav opcija, ja vien Oly vai Pao īpašnieki nenosponsorē. Turklāt, vēl jau ir Serbija vai Lietuva, kuras arī būs gatavas uzņemties šo lomu pa 2 citroniņiem.
Tiesa, FIBA varētu iegriezt un izdalīt katram savu - Āzijai, Eiropai un Amerikai. Tas nebūtu labi, jo iekrāmētu Ruslandei/Fāterlandei drīzāk kā tām izlasēm, kas anyway vietu garantējušas. No Latvijas/Čehijas auditorijas un maksātspējas nevienam labums nebūtu

  +1 [+] [-]

, 2015-09-18 17:58, pirms 9 gadiem
Kur internetā varēs tiešraidi redzēt?

  +1 [+] [-]

, 2015-09-18 18:05, pirms 9 gadiem
Turēsim īkšķus, lai itāļi dabū kvalifikācijas turnīru!

     [+] [-]

, 2015-09-18 18:39, pirms 9 gadiem
arturs1777 rakstīja: Kur internetā varēs tiešraidi redzēt?
tvplay.lv