Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2801, Did:0, useCase: 3

Diāvs: "Latvijai ir lieliska komanda"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Diāvs: "Latvijai ir lieliska komanda"
Boriss Diāvs pret Jāni Timmu
Foto: AFP/Scanpix

"Otrajā puslaikā izmantojām ciešu aizsardzību viens pret vienu, neļaujot pretiniekiem izdarīt brīvus metienus," trešo reizi pēc kārtas iekļūstot Eiropas čempionāta pusfinālā otrdien, 15. septembrī, teica Francijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Vensāns Kolē.

Boriss Diāvs, Francijas kapteinis

"Sākums bija tāds, kādu gaidījām. Latvijai ir lieliska komanda. Viņi iekļuva astoņniekā un pirmajās divās ceturtdaļās ļoti labi nospēlēja pret mums. Sākot no pirmā puslaika beigām, veicām izmaiņas. Smagāk strādājām aizsardzībā, atradām savu ritmu un spējām uzvarēt."

Vensāns Kolē, Francijas galvenais treneris

"Pirmajā puslaikā mums radās problēmas aizsardzībā, bet uzbrukumā daudz kļūdījāmies. Divas minūtes pirms puslaika pārtraukuma nolēmām visu mainīt. Pirmajā puslaikā mūsu garie spēlētāji daudz uzbruka viens pret vienu, savukārt turpinājumā pielietojām ciešu aizsardzību viens pret vienu. Latvieši vairāk nevarēja izdarīt vieglus metienus un zaudēja metienu precizitāti. Tādā veidā atrisinājām sarežģīto situāciju.

Tonijs Pārkers bija teicami koncentrējies un nospēlēja sevišķi agresīvi. Mūsu uzbrukumam tas bija ļoti svarīgi. Pusfinālā gaida nopietna cīņa. Sagaidām, ka Spānija vēlēsies mums revanšēties par Pasaules kausa izcīņā piedzīvoto zaudējumu mājās. Tā būs spēle, kuru visi gaida ar nepacietību."

Francijas un Spānijas cīņa par vienu no divām tiešajām ceļazīmēm uz Rio spēlēm notiks 17. septembrī plkst. 22:00 pēc Latvijas laika. Piecas stundas ātrāk Latvija un Grieķija tiksies mazajā pusfinālā par piekto vietu.

Izmantotie resursi:
EuroBasket 2015

 +14 [+] [-]

, 2015-09-16 01:15, pirms 9 gadiem
Paldies francūžiem par piezemētību, respekt latviešiem par parādīto cīņassparu. Svarīgākās spēles vēl tikai priekšā!1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-09-16 01:33, pirms 9 gadiem
Gudribaszobs1 rakstīja: Spāņi izģerbs varžēdājus
Tāpat kā 13ajā?!?!

Vai kā pagājušo gad WC?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-09-16 01:41, pirms 9 gadiem
Gudribaszobs1 rakstīja: Nav jāskatās pagatnē, redzēsi 4dien.
Spāņi būs labi un esmu pārliecināts.
Spāņi būs labi,bet dotajā brīdī fraņči ir galvas tiesu pārāki par pārējiem,Pārkers pat nevienu spēli nav nospēlējis ar 100% atdevi,kamēr Gazols un co katru spēli kapā līdz pēdējai min. Domāju arī Spāņiem pārbrauks pāri.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-16 07:33, pirms 9 gadiem
Gudribaszobs1 rakstīja: Nav jāskatās pagatnē, redzēsi 4dien.
Spāņi būs labi un esmu pārliecināts.
Esi kaut vienu spāņu spēli redzējis? Ir tikai Gasols, viņu nosegs un atā atā, francūži finālā.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-16 09:53, pirms 9 gadiem
eevelee rakstīja: Paldies francūžiem par piezemētību, respekt latviešiem par parādīto cīņassparu. Svarīgākās spēles vēl tikai priekšā!1
Bet ko Tu gaidīji - būsim reāli - Francijai vajadzēja saņemties un sākt spēlēt savādāk, lai ar mums tiktu galā, jo nebija tā, ka viņi jau no spēles pirmās minūtes kontrolētu situāciju spēlē!

  -2 [+] [-]

, 2015-09-16 10:05, pirms 9 gadiem
Frančiem Batumam un De Colo vajadzēs step up, jo spāņi tomēr ir klasi augstāki

  +3 [+] [-]

, 2015-09-16 10:34, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Frančiem Batumam un De Colo vajadzēs step up, jo spāņi tomēr ir klasi augstāki
Kurā vietā spāņi ir klasi augstāki?
Uzliks Gobēru pret Gazolu un Lovernje no maiņas viņu segs un būs tas pats, kas pč+ Parkeru jau tik un tā nav kas sedz. Un Aizsardzība tieši ir labāka Francijai. Ja uzbrukums ir līdzīgs, tad aizsardzība ir Francijas pusē.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-16 10:43, pirms 9 gadiem
spāņi ir labi tēlotāji un meistari lauzt spēli. viegla pastaiga tur toč nebūs.

  -1 [+] [-]

, 2015-09-16 15:33, pirms 9 gadiem
par komandu ar vairak negjeriem jo skatamaka spele... labak negjeri kas danko neka balties kas raud un telo apbizhotos gazelei vairs nesanaks letie triki preti ka neka majas komanda ganjau dabus kadu piezimi par teloshanu ar