Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Siliņam 6+4 un uzvara FIBA Izaicinājuma kausa spēlē

Siliņam 6+4 un uzvara FIBA Izaicinājuma kausa spēlē
Andrea Činčarīni un Ojārs Siliņš
Foto: sportreggio.it

FIBA Izaicinājuma kausa "Last16" spēlē uzvaru šodien svinēja Ojārs Siliņš un "Reggio Emilia", kas savā laukumā ar 82:71 pārspēja "Krka Novo Mesto" basketbolistus. Latvijas uzbrucējam seši punkti un četras atlēkušās bumbas.

Pirms trešās kārtas J apakšgrupā visām četrām komandām bija vienāda uzvarēto un zaudēto spēļu attiecība (1-1), bet šovakar Ojāra Siliņa pārstāvētais "Reggio Emilia" ierasto kārtību izjauca.

Itālijas klubs savā laukumā sarūgtināja viesus no Slovēnijas "Krka Novo Mesto", uzvarot ar 82:71. 24 minūšu un 22 sekunžu laikā Siliņš guva sešus punktus (2p. – 3/4, 3p. – 0/3), izcīnīja četras bumbas zem groziem, vienreiz kļūdījās, vienreiz bloķēja pretinieka metienu, trīs reizes pārkāpa noteikumus un trīs gadījumos izprovocēja pretiniekus uz noteikumu pārkāpumu.

Lielisku maču uzvarētāju rindās aizvadīja Andrea Činčarīni, kurš nepilnās 35 minūtēs guva 27 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, atdeva astoņas rezultatīvas piespēles un 10 reizes izprovocēja pretiniekus uz sodu.

Nākamajā kārtā Siliņš un viņa komandas biedri viesosies Ungārijā – 11.februārī paredzēta izbraukuma spēle ar "Szolnoki Olaj", kas savu trešās kārtas spēli ar "Cholet Basket" aizvadīs rīt.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe