Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Siliņš vēlreiz iekļauts A sērijas simboliskajā pieciniekā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Siliņš vēlreiz iekļauts A sērijas simboliskajā pieciniekā
Ojārs Siliņš pēc spēles pret Romas "Virtus"
Foto: sportreggio.it

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš, kurš pārstāv "Reggio Emilia Grissin Bon" vienību, otro reizi karjerā iekļauts Itālijas A sērijas simboliskajā pieciniekā, ko veido itāliešu populārākais basketbola portāls Sportando.com.

203 centimetrus garais un 98 kilogramus smagais Siliņš pirmo reizi A sērijas simboliskajā pieciniekā tika iekļauts pēc 12. kārtas mačiem, kad latvietis sameta 23 punktus "Victoria Libertas Pesaro" grozā. Svētdien Ojārs sameta 21 punktu Itālijas vicečempiones Romas "Virtus" grozā, nopelnot vietu Sportando.com veidotajā 26. kārtas simboliskajā pieciniekā.

Svētdien Redžo komanda uzveica "Virtus", revanšējoties par zaudējumu pirmā apļa spēlē izbraukumā. Trešajā ceturtdaļā Siliņš guva deviņus no 11 komandas punktiem, bet kopumā kļuva par rezultatīvāko mača spēlētāju ar 21 punktu (2p. 6/7, 3p. 2/4, s.m. 3/4) 29 minūtēs. Tāpat Ojāra kontā četras atlēkušās bumbas un viena kļūda.

"Spēlētājs, kurš aug ar katru spēli. Šoreiz izcēlās ne tikai ar ierasto intensitāti aizsardzībā, kas ļauj nopietni pretendēt uz Gada labākā aizsardzības spēlētāja titulu. Ojārs pabeidza spēli pret Romu ar 21 punktu, četrām bumbām un lietderības koeficientu +19. Tomēr skaitļi nav tas, kas vienmēr raksturo šī spēlētāja sniegumu. Ja turpinās augt šādā garā, esam gatavi slēgt derības, ka piedāvājumi karjeras turpināšanai netrūks. NBA materiāls nākotnē," raksta Sportando.com.

Līdz ar latvieti simboliskajā pieciniekā iekļauts aizsargs Džo Raglends, aizsargs Breds Vanameikers, uzbrucējs Džariuss Džeksons un centrs O.D. Anosike. Kā sestais spēlētājs iekļauts Žeļko Šakičs.

Šonedēļ A sērijā regulārā turnīra spēles nenotiks, jo svētdien tiks aizvadīta Visu zvaigžņu spēle, kurā Itālijas izlase spēlēs pret leģionāriem.

Nākamnedēļ "Reggio" spēle jāaizvada sestdien mājās pret "Victoria Libertas Pesaro", bet pēc tam sāksies gatavošanās FIBA Izaicinājuma kausa "Final Four" turnīram, ko rīkos Redžo komanda. Turnīrs notiks no 25. līdz 27. aprīlim Boloņā, un uz to biļetes iegādājušies jau vairāk nekā tūkstoš līdzjutēju.

Sportando.com A sērijas 26. kārtas simboliskais piecinieks

PozSpēlētājsKlubs
ADžo RaglendsAcqua Vitasnella Cantu
ABreds VanameikersGiorgio Tesi Group Pistoia
UDžariuss DžeksonsVanoli Cremona
UOjārs SiliņšReggio Emilia Grissin Bon
CO.D. AnosikeVictoria Libertas Pesaro
CŽeļko ŠakičsSutor Montegranaro

DSN sporta skolas (treneris M.Fomins) audzēknis Ojārs Siliņš šajā sezonā A sērijā laukumā devies pamata pieciniekā visās 26 spēlēs, vidēji 24,3 minūtēs gūstot 7,3 punktus, izcīnot 2,5 atlēkušās bumbas un bloķējot 0,9 metienus.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-08 22:54, pirms 10 gadiem
Pirms gulētiešanas-pazitīva ziņa. Prieks lasīt !Lai veicas!

  +2 [+] [-]

, 2014-04-08 23:10, pirms 10 gadiem
Ai, kā mūsu jaunie basketbola džeki lutina! Siliņš, Porziņģis, Bertāns - visi mauc top līgās un ar vērienu! Šie puikas, kā arī vēl pāris jaunie, darīs lielas lietas nākotnē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-04-08 23:59, pirms 10 gadiem
Neslikts pastiprinājums nākamajam izlases sasaukumam - Siliņš & Porziņģis!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-09 00:18, pirms 10 gadiem
pelikans rakstīja: Neslikts pastiprinājums nākamajam izlases sasaukumam - Siliņš & Porziņģis!
Jāskatās vēl, kā Vecvagars atlabs, kā arī Bērziņ Janka. Un cerams, ka šī krustenisko saišu epidēmija turpmāk liks mieru mūsu jaunajiem talantiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja