Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Papalukass atgriežas CSKA

Andrejs Siliņš

Papalukass atgriežas CSKA
Teodors Papalukass
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas basketbola superkluba Maskavas CSKA vadība vienojusies ar grieķu pieredzējušo saspēles vadītāju Teodoru Papalukasu par līgumu līdz šīs sezonas beigām. Piektdien CSKA uzsāks dalību ULEB Eirolīgas Top16 turnīrā.

200 centimetrus garais un 102 kilogramus smagais saspēles vadītājs Papalukass atrodas Krievijas galvaspilsētā, kur jau piedalās Etore Mesina nodarbībās. Līgums oficiāli tikšot parakstīts drīzumā. Tā būs Papalukasa atgriešanās CSKA rindās - basketbolists aizvadīja izcilas sezonas komandas rindās no 2002. līdz 2008. gadam. 2006. gadā Papalukass kļuva par Eirolīgas "Final Four" vērtīgāko spēlētāju, bet gadu vēlāk tika pie visas sezonas MVP balvas.

Vēlāk karjeras laikā Papalukass spēlēja Pireju "Olympiacos" un Telavivas "Maccabi". Vairākkārt karjeras laikā Papalukasu uzrunājuši Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubi Losandželosas "Lakers", Maiami "Heat", Bostonas "Celtics" un Minesotas "Timberwolves".

Karjeras laikā Eirolīgā Papalukass vidēji 20,8 minūtēs guvis 7,2 punktus, atdevis četras rezultatīvas piespēles un izcīnījis 2,4 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Забудь, что было в регулярном чемпионате!

  +4 [+] [-]

, 2012-12-26 23:57, pirms 12 gadiem
Viņš ir basketbola leģenda viens no lābakajiem spēletājiem un viens labākajiem pg vispār Eiropā

  +1 [+] [-]

, 2012-12-26 23:58, pirms 12 gadiem
Varēja jau kā Pridžioni uzlaist kādā NBA favorītu klubā. Būtu skaists karjeeras noslēgums, eiropā tomēr viņam vairs nav ko pierādīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-27 09:59, pirms 12 gadiem
Kuras spēles tad Šaras ir izvilcis tajā Barselona? Viņš drīzāk uznākot laukuma nepasliktināja spēli, bet līdz kādas spēles izvilkšanai tur tālu ir!
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Nu ar to viss ir pateikts - CSKA šī gada Eirolīgas čempioni. Tāpat kā tam bija jābūt pagājušajā gadā, diemžēl arī šāda līmeņa spēlētāji spēj psiholoģiski atrubīties, padoties un salūzt. Šogad pie Mesinas tas vnk nav iespējams.

P.S. Teo ir vnk leģenda. Eirolīgas leģenda. Ja jau Šaras spēj atsevišķas spēles izvilkt Barcas sastāvā, tad Teo nebūs pilnīgi nekādu problēmu, 100%

     [+] [-]

, 2012-12-27 17:32, pirms 12 gadiem
wils23 rakstīja: Kuras spēles tad Šaras ir izvilcis tajā Barselona? Viņš drīzāk uznākot laukuma nepasliktināja spēli, bet līdz kādas spēles izvilkšanai tur tālu ir!
Pagājušogad pret CSKA Final Four spēli uztaisīja!!! tikai tiesnesis noraka. Nu Papalukas gadus divus vispār neko nerāda...