Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Fernandesu iekaustījušie brāļi Maci saņem labas vēstis no prokuratūras

Agris Suveizda

Fernandesu iekaustījušie brāļi Maci saņem labas vēstis no prokuratūras
Brāļi Lavrinoviči un brāļi Maci
Foto: lithuaniatribune.com

Kauņas apgabala prokuratūra nolēmusi attaisnot Normundu Maci, kurš tika apsūdzēts uzbrukumā Madrides "Real" basketbolistam Rudijam Fernandesam, vēsta portāls Delfi.lt. Savukārt viņa dvīņu brālim Naurim acīmredzot tiks piespriesta soda nauda.

Prokurori izbeiguši pirmstiesas izmeklēšanu pret Normundu Maci, kurš, kā noskaidrojās, incidentā praktiski nepiedalījām. Tikmēr Nauri, visticamāk, gaida naudas sods. "Mūs pārvērta kaut kādos teroristos, gandrīz vai pašā Osamā bin Ladenā. Bet mēs taču visu laiku teicām, ka tur nekas īpašs nenotika," ziņas no prokuratūras komentēja Normunds. Incidenta videoierakstā nebija manāms, ka Normunds aktīvi piedalītos kautiņā vai grūstītu Fernandesu pavadošo apsargu, kā tika vēstīts agrāk.

"Acīmredzams, ka Normunds neko nedarīja, tikai centās novērst apsargu uzmanību, lai viņi nesistu brāli. Ziniet, Naurim uzklupa patiešām daudz apsargu, policijas darbinieku, kuri izmantoja elektrošoku, un Nauris centās viņus novērst. Pēc tam viņš patiešām uzvedās ļoti mierīgi - Nauris bija vairāk kareivīgs," Delfi pastāstīja prokurors.

Normunds apsolīja, ka mēģinās panākt, lai sankcijas mīkstinātu arī Eirolīga, kas brāļus no ULEB sacensībām diskvalificējusi uz mūžu, bet "Žalgirim" piesprieda 25 tūkstošu lielu soda naudu. "Ļoti labi, ka apsūdzības ir noņemtas. Šo vēstuli aizsūtīsim Eirolīgai, neapstāsimies. Tieksimies, lai visi aizliegumi tiktu anulēti," sacīja Normunds. Atgādinām, ka pēc Eirolīgas spēles kauņā Nauris Macis uzbruka Rudijam Fernandesam un iesita viņam pa seju. Abi brāļi tika nogādāti policijas iecirknī. Naurim tika konstatētas 2,62 promiles, bet Normundam - 2,22.

Izmantotie resursi:
DELFI Žinios - Pagrindinis naujienų portalas...

  +6 [+] [-]

, 2013-04-08 20:01, pirms 11 gadiem
Par promilēm es gan nezināju :p

  +4 [+] [-]

, 2013-04-08 20:04, pirms 11 gadiem
par promilēm labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-08 22:31, pirms 11 gadiem
cerams bratiem vis bus labi , bet rudija feja bija pelnijis pa seju

  +1 [+] [-]

, 2013-04-08 22:32, pirms 11 gadiem
kā OT tv puche teica ka pec sitiena ( tas laikam nebija pārāk stiprs ) rudijs saka raudaat

no spanju basketistiem visnormalakie ir Rubio Calderons un M Gasol

  -1 [+] [-]

, 2013-04-08 23:45, pirms 11 gadiem
Kapec sporta lapā man jālasa par idiotiem alkohola reibumā kuri pārkāpuši likumu kaut kur Lietuvā????

     [+] [-]

, 2013-04-09 11:09, pirms 11 gadiem
wolf rakstīja: Kapec sporta lapā man jālasa par idiotiem alkohola reibumā kuri pārkāpuši likumu kaut kur Lietuvā????
Es ar nesaprotu kāpēc tev tas jālasa, ja var nespiest virsū un nelasīt