Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas nedēļas MVP - "austrāliešu šakam" Džavai

Andrejs Siliņš

Eirolīgas nedēļas MVP - "austrāliešu šakam" Džavai
Neits Džavai (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas vērtīgāko basketbolistu aizvadītajā spēļu kārtā nosaukts spāņu kluba "Barcelona Regal" austrāliešu centra spēlētājs Neits Džavai, kurš palīdzēja savai komandai izcīnīt 12. uzvaru Top16 turnīrā, viesos pieveicot Sjēnas "Montepaschi".

Piektdienas vakarā Sjēnā Džavai jutās kā zivs ūdenī, gūstot 22 punktus un izcīnot 12 atlēkušās bumbas. Tāpat austrālietim piecas izprovocētas piezīmes un divi bloķēti metieni, savācot 34 efektivitātes indeksa punktus. Džavai iemeta deviņus no desmit izdarītajiem metieniem no spēles, kā arī realizēja četrus no pieciem izdarītajiem brīvmetieniem. "Barcelona" izcīnīja 12. uzvaru 13 spēlēs - 77:69.

26 gadus vecais Džavai savulaik aizvadījis 45 spēles Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA), bet kopš 2010. gada spēlē Eirolīgā. Sākotnēji Belgradas "Partizan" rindās, pagājušajā sezonā Kazaņas "Unics" sastāvā, ar ko paviesojās arī Rīgā VTB līgas ietvaros, bet pagājušajā starpsezonā 208 centimetrus garais un 127 kilogramus smagais centrs pievienojās Barselonas komandai.

Starp nedēļas izcilniekiem Eirolīgā Vitorijas "Caja Laboral" amerikāņu saspēles vadītājs Omārs Kuks, kurš atdeva 11 rezultatīvas piespēles, kā arī Andress Nočioni ("Caja Laboral"), Rūdijs Fernandess ("Real") un Jons Mačulis ("Olympiacos"), kuri savu komandu labā guva pa 24 punktiem katrs.

     [+] [-]

, 2013-03-30 17:42, pirms 11 gadiem
brīvmetieniem
Autors darbus cep ar Google Translater?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja