Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Itāliešu šefs bavāriešu virtuvē: Trinkjēri turpinās trenēt "Bayern"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Itāliešu šefs bavāriešu virtuvē: Trinkjēri turpinās trenēt "Bayern"
Andrea Trinkjēri. Foto: Euroleague

Andrea Trinkjēri vienojies ar Minhenes "Bayern" par līguma pagarinājumu līdz 2023. gada vasarai, otrdien, 22. jūnijā, vēsta basketbola Eirolīgas preses dienests.

Piecdesmit vienu gadu vecais itāliešu treneris pirmajā sezonā ar Bavārijas klubu palīdzēja tam nopelnīt piekto vietu Eirolīgas regulārajā sezonā, sasniedzot starpfinišu ar bilanci 21-13. Ceturtdaļfinālā “Bayern” ar 2-3 piekāpās Etores Mesinas trenētajai “Olimpia Milano”.

Trinkjēri un “Bayern” izcīnīja Vācijas kausu, kā arī iekļuva nacionālā čempionāta finālā. Viņa iepriekšējais darba cikls Bundeslīgā ietvēra trīs sezonas ar Bambergas “Brose” un trīs Vācijas titulus (2015-2017), kā arī nacionālā kausa iegūšanu 2017. gadā.

Trenera iepriekšējās darba vietas – “Vanoli”, “Caserta”, “Veroli” un “Cantu” Itālijā, Kazaņas UNICS Krievijā un Belgradas “Partizan” Serbijā. Trinkjēri vadībā UNICS izcīnīja Krievijas kausu un 2014. gadā sasniedza Eirokausa finālu. “Partizan” priekšgalā viņš izcīnīja divus Serbijas kausus (2019, 2020).

Jānis Strēlnieks trīs sezonas nospēlēja Trinkjēri vadībā (2014-2017), savukārt 2020. gada sezonā pie viņa spēlēja Žanis Peiners.

Izmantotie resursi:
https://www.euroleague.net/news/i/b...
Andrea Trinkjēri: “Kails Hainss būtu labākais vīrs manai meitai"