Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

FIBA apstiprina 13 Latvijas tiesnešus - pirmo reizi Binderu-Čoderu un Misirovu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

FIBA apstiprina 13 Latvijas tiesnešus - pirmo reizi Binderu-Čoderu un Misirovu
Oļegs Latiševs arī saņēma FIBA apstiprinājumu. Foto: Euroleague

Latvijas tiesnešu saime ziņo, ka Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) apstiprinājusi 13 Latvijas tiesnešus un piecus komisārus, kuri nākamos divus gadus varēs strādāt starptautiskā arēnā. Starp tiesnešiem ir divi jaunpienācēji, kuriem šāda atzinība ir pirmo reizi - Elvim Binderam-Čoderam un Rafikam Misirovam.

Šodien Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) apstiprinājusi tiesnešus un komisārus darbam turnīros uz nākamajiem diviem gadiem un starp tiem ir arī 13 Latvijas tiesneši un pieci komisāri. Starptautiskajai latviešu tiesnešu saimei ir divi jaunpienācēji - Elvis Binders-Čoders un Rafiks Misirovs. Abu smagais darbs atmaksājies un tagad abi varēs spert nākamos karjeras soļus.

No tiesnešu vidus FIBA apstiprinājusi darbam uz nākamajiem diviem gadiem vēl arī Annu Belousovu, Kristīni Simanoviču, Andri Aunkrogeru, Ingu Baumani, Ritvaru Helmšteinu, Kristapu Konstantinovu, Mārtiņu Kozlovski, Oļegu Latiševu, Oskaru Luci, Gati Saliņu un Eināru Tukišu.

Savukārt pieci komisāri, kuri saņēmuši FIBA apstiprinājumu darbam, ir Ilze Gūtmane, Dainis Grīnbergs, Juris Kokainis, Agnis Pērkons un Aigars Rutkovskis.