Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jaunizveidotais Lietuvas klubs vēlas piesaistīt NBA garāko basketbolistu Falu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Jaunizveidotais Lietuvas klubs vēlas piesaistīt NBA garāko basketbolistu Falu
Tako Fals. Foto: AFP / Scanpix

Jaunizveidotā Lietuvas Basketbola līgas (LKL) vienība Viļņas ''Wolves'' uz gaidāmo sezonu vēlas piesaistīt NBA garāko basketbolistu Tako Falu.

''Kad pirmo reizi ieraudzīju Fala vārdu mūsu potenciālo spēlētāju sarakstā, domāju, ka tas ir joks. Sākot vairāk skatīties viņa spēles, tas vairs nešķiet kā joks. Fals kustās apbrīnojami ātri priekš sava auguma,'' sacīja galvenā trenra Rima Kurtinaiša asistents Aurims Jasiļonis.

''Domāju, ka cilvēkiem šeit viņš patiktu. Fals ir ''TikTok'' zvaigzne. Arī no mārketinga perspektīvas viņa piesaiste būtu lielisks solis komandai. Mēs domājam, ka Eiropas basketbolā Fals būtu liels spēks,'' turpināja Jasiļonis.

229 centimetrus garais Tako Fals netika izvēlēts 2019. gada NBA draftā, bet vēlāk parakstīja līgumu ar Bostonas ''Celtics'', lielākoties gan spēlējot NBA Attīstības līgā.

Viļņas ''Wolves'' gaidāmajā sezonā debitēs Lietuvas čempionātā un FIBA Eiropas kausā. Komandas sastāvā šobrīd ir Ads Juškēvičs, Regimants Minjots, Eigirds Žukausks, Kristups Žemaitis, Vitālijs Kozis, Arns Beručka, pieredzējušais Mindaugs Lukauskis un leģionāri: amerikānis Ahmads Keivers, argentīnietis Markoss Delija un francūzis Igo Anvernizī.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-176840-...

  +1 [+] [-]

, 2022-08-24 14:28, pirms 2 gadiem
Autor, minētā spēlētāja uzvārds Tacko Fall ir jāraksta latviski - Falls, tāpat kā locekļa nosaukums.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-24 16:11, pirms 2 gadiem
Pērkondēls rakstīja: Autor, minētā spēlētāja uzvārds Tacko Fall ir jāraksta latviski - Falls, tāpat kā locekļa nosaukums.
Ball - Bols
Wall - Vols
Fall - Fols

😉

     [+] [-]

, 2022-08-24 16:51, pirms 2 gadiem
9one rakstīja: Ball - Bols
Wall - Vols
Fall - Fols

😉
Ball- bumba
wall-siena
Fall-kritiens
😉