Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Aizturēts basketbolists, kurš vairāk nekā 40 kilometrus braucis pretējā joslā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Aizturēts basketbolists, kurš vairāk nekā 40 kilometrus braucis pretējā joslā
Venēcijas ''Umana Reyer'' basketbolists Viktors Sanders. Foto: AP/Scanpix

Šorīt Itālijā tika aizturēts basketbola kluba Venēcijas ''Umana Reyer'' spēlētājs Viktors Sanderss, vēsta ārzemju mediji.

27 gadus vecais basketbolists ticis aizturēts pēc tam, kad vairāk kā 40 kilometrus braucis pa šosejas pretējo joslu. Sanderss paņēma savu auto pēc strīda bārā un uzbrauca uz šosejas nepareizā virzienā. Tā viņš radīja gan haosu uz ceļa, gan apdraudēja citu šoferu un cilvēku dzīvības.

Policijai izdevās sportistu apturēt ap plkst. 6:00 no rīta, Koneljāno apgabalā.

Venēcijas ''Umana Reyer'' pēcāk nākusi klajā ar paziņojumu saistībā ar šo incidentu: ''Mēs noslēdzām līgumu ar Viktoru Sandersu un nu mums ir jāizsaka liela nožēla par viņa rīcību. Tā ir pretrunā ar mūsu kluba vērtībām. Mēs noteikti pret sportistu vērsīsim sankcijas.''

Sanderss šosezon laukumā devies 22 spēlēs, kurās izcēlies ar 8.1 gūtu punktu, 1.5 atlēkušajām bumbām, 1.8 rezultatīvām piespēlēm un 0.7 pārtvertām bumbām vidēji katrā no tām.

Venēcijas klubs šosezon ņem dalību Itālijas A līgā. Ar izcīnītiem 11 panākumiem 23 mačos, komanda ir astotajā vietā 16 komandu konkurencē un balansē uz izslēgšanas spēļu robežas.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-169233-...

     [+] [-]

, 2022-03-31 17:20, pirms 2 gadiem
Kārtīgs "Solis pa kreisi" 40 km garumā. Cik saprotu, tad bez auto negadījumiem. Labi, ka tā!