Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Renfro atgriezīsies VTB līgā, spēlēs Krasnojarskas "Enisey"

Andrejs Siliņš

Renfro atgriezīsies VTB līgā, spēlēs Krasnojarskas "Enisey"
Alekss Renfro
Foto: Renārs Buivids

Bijušais Rīgas VEF amerikāņu saspēles vadītājs Alekss Renfro karjeru turpinās Krievijas klubā Krasnojarskas "Enisey", kas nākamajā sezonā spēlēs VTB Vienotās Basketbola līgas A grupā.

Pēc Belmontas universitātes pabeigšanas Renfro 2009. gadā uzsāka profesionāļa karjeru tieši Rīgas VEF vienībā, spēlējot gan Baltijas Basketbola līgā, gan VTB līgā un FIBA Izaicinājuma kausa izcīņā, kā arī kļūstot par Latvijas vicečempionu. Renfro bieži vien flirtēja ar "triple-double" un pāris reižu arī to sasniedza, spēlējot VEF rindās.

Pagājušo sezonu Renfro pavadīja Spānijā un Vācijā. 27 gadus vecais basketbolists sezonu sāka "Valladolid" rindās ACB līgā, bet sezonas otrajā pusē pārcēlās uz Bamberas "Brose Baskets". Spānijā Renfro vidēji guva desmit punktus, atdeva piecas rezultatīvas piespēle sun izcīnīja četras atlēkušās bumbas, Vācijā vidēji septiņi punkti, piecas piespēles un četras bumbas zem groziem.

"Enisey" uzsver Renfro piespēlētāja prasms, norādot, ka septiņos mačos pagājušajā sezonā amerikānis atdevis septiņas rezultatīvas piespēles, divos mačos - astoņas, bet trijos - pat deviņas.

Renfro ar Bambergu kļuva par Vācijas čempionu. Karjeras laikā Renfro spēlējis arī "Zagreb" rindās Horvātijā un "Brindisi" Itālijā, palīdzot komandai iekļūt A sērijā.

"Enisey" jaunajā sezonā spēlēs VTB līgas A grupā.

     [+] [-]

, 2013-08-21 14:23, pirms 11 gadiem
vai tad tad jau bija VTB liiga?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-08-21 14:46, pirms 11 gadiem
blade rakstīja: vai tad tad jau bija VTB liiga?
Jā pirmais gads toreiz bija tādā kā test režīmā un W daudz un gudri par to runāja ka tur mums jāiet un viss notiksies.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-21 14:58, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Lobs spielietojs tolka baigi aizraunas ar bumbis turiešonu
Kādā valodā ir šitas burtu vārstījums uzrakstīts? Latgaļu, vai?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-21 15:18, pirms 11 gadiem
Leitnants_Aldo rakstīja: vēl sakarīgs bija vecīts, kas spēlēja pie Mazura, kas pēc tam pēc sezonas aizbrauca uz Austrāliju, samērā aktīvs cīnītājs par rebiem un arī pts prata gūt.
Pie kāda Mazura? VV bija treneris tad, kad Luks Louks spēlēja. Tagad arī no Austrālijas līgas var dabūt labus legus, tik viņi negrib braukt uz Eiropu, ļoti reti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-21 15:38, pirms 11 gadiem
Leitnants_Aldo rakstīja: klaun, no Valtera Mazurs pārņēma komandu uz PO laiku. tā kā seko līdzi bazaram, nākošo reizi nemaz nemēģini citēt mani, ja mēģināsi, dabūsi trūkties ! un ja nesaproti un neizproti manas zelta piebildes, tad labāk nemēģini kaut ko skaidrot un ieskaidrot , un neapkauno sevi!
Jups WW it kā ar veselības problēmām atkāpās..Nākamajā gadā jau bija kā GM...no kura ātri tika izmests/pamests/atstumts.

     [+] [-]

, 2013-08-21 15:40, pirms 11 gadiem
rainmaker rakstīja: Jā pirmais gads toreiz bija tādā kā test režīmā un W daudz un gudri par to runāja ka tur mums jāiet un viss notiksies.
aa paldies

     [+] [-]

, 2013-08-21 16:42, pirms 11 gadiem
pārlasi un izlabo tekstu autor..