Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VEF vēlreiz apspēlē "Kalev", "Liepāja/Triobet" zaudē Tartu "Rock"

Andrejs Siliņš

VEF vēlreiz apspēlē "Kalev", "Liepāja/Triobet" zaudē Tartu "Rock"
Ramūns Butauts
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Latvijas čempionvienība basketbolā Rīgas VEF sestdien otro vakaru pēc kārtas pārspēja Tallinas "Kalev/Cramo", bet pārbaudes mačus aizvadīja arī citas Latvijas komandas, cīnoties ar mainīgiem panākumiem.

VEF un "Kalev/Cramo" tikās jau piektdienas vakarā, kad rīdzinieki svinēja panākumu ar 73:61, bet šodien igauņu komanda ar Latvijas izlases aizsargu Armandu Šķēli sastāvā uzveikta atkārtoti - 78:71. Tāpat kā spēlei iepriekš, arī šodien mača tehniskā informācija netiek publicēta. Šādu politiku VEF vienība plāno ievērt līdz pat ULEB Eirolīgas kvalifikācijas turnīram, kas sāksies 1. oktobrī Viļņā ar maču pret vietējo "Lietuvos Rytas".

Tikmēr pārbaudes mačus aizvadījuši arī citi Latvijas klubi. Jelgavas Domes kausa izcīņas turnīrā "Barons kvartāls" nemācēja noturēt pirmajā puslaikā iegūto pārsvaru un ar 81:88 piekāpās Jonišķu "Delikatesas" vienībai, kas jaunajā sezonā startēs pēc spēka otrajā Lietuvas līgā.

Vakara mačā mājiniece "Jelgava" ar 75:78 atzina Aināra Zvirgzdiņa vadītās "Jūrmala/Fēnikss" pārākumu. Rezultatīvākais ar 17 gūtajiem punktiem jelgavniekiem bija Lauris Mizis,

Rīt spēlē par pirmo vietu piedalījies jūrmalnieki un Jonišķu komanda, bet trešo vietu noskaidros "Barona" un "Jelgavas" duelī.

Tikmēr "Triobet Liepājas Olimpiskā centra kausa" turnīrā mājiniece "Liepāja/Triobet" ar rezultātu 72:85 atzina Tartu "Rock" pārākumu. 14 punktus uzvarētājiem guva Artis Ate, bet par trim mazāk Inga Jakoviča rēķinā. Rīt liepājnieki spēlēs par trešo vietu pret "Pieno Žvaigždes", Finālā Tartu "Rock" pretī stāsies Latvijas vicečempione "Ventspils".

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...
DELFI - Värsked uudised Eestist ja välismaalt
Ziņas :: Rekurzeme.lv
Twitter

  +1 [+] [-]

, 2013-09-22 12:32, pirms 11 gadiem
14 punktus uzvarētājiem guva Artis Ate, bet par trim mazāk Inga Jakoviča rēķinā

tiešām uzvarētājiem?